Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kimse bana neden cvp vermio ben test yaptim bu sabahta kiyulascakmis die cizgi dahada silik cikti bi sorun yoktur ins fikri olan varmı:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm adetimi 10 gün grcmisti çat diye koyulasmadi hic. Endiselenme ikinci kan testini yaptinmi

Karma karisigim herşeye alınıp ağlıyorum canım çıktı aglamaktan sinirlerim laçka. Geçmiştir inşallah. Gözlerim kararıyo napim başka bilmiyorum ki

Oy cnm zor ya ilk 3 ay surunuyoruz hepimiz valla. Bebisler saglikli olsun tekki

Cnm adetimi 10 gün grcmisti çat diye koyulasmadi hic. Endiselenme ikinci kan testini yaptinmi

Yarin gideceğim doktora çok cok silik diye koyulasmasi lazim diye dusundugum icin bi tedirginlik oldu icimde cok sagol cevabin icin yarin ins guzel haberler alirim ve bura da paylasirim :)

Kizlar ya bugun adetimin 21.gunu ovu takibi yapiyrm 3-4gundur koyu smdi tekrar test yaptim yine cok koyu anlamadim kac gun boyle koyu olacak ben nezamn yumrtladim yada yumurtlicam bu ay ilk takibimde anlamadim ya bide gec yumurtlamami oluyr 21.gun cnku

peki canim o jel nasil kullaniliyo

canim birde hastaneye gittiginde beta hcg ye baktilarmi kacti
Tüp şeklinde canım vajinaya yerleştirip sıkıyosun keseyle rahimi güzel görünce yaptırmadı tahlili.
Oy cnm zor ya ilk 3 ay surunuyoruz hepimiz valla. Bebisler saglikli olsun tekki

Öyle canım ya sağlıkla alırız inşallah kucagimiza

Cnm iki kere yumurtlama olabilir geç yumurtlama olabilir sen degerlendir

kızlar kahverengi akıntım bitti akşamdan beri gelmiyor düşük oldugunda aşırı kanama mı oluyor nasıl düşük oluyor bilen var mı

Kimse bana neden cvp vermio ben test yaptim bu sabahta kiyulascakmis die cizgi dahada silik cikti bi sorun yoktur ins fikri olan varmı:)

Cnm bugun kan verecektin merakla bekliyom...

Herkese merhabalar 2.kan testini yaptırdım 178 çıktı değer sizce nasıl ilk tahlili 8 temmuz aksami yaptırmıştır 21 di adetten 3 gün önceydi ve Dr 21 güzel değer dedi yeni değeri henüz göstermedi m bekliyorum sizce iyimiiii

sagol cm teşekkürler
ben interlitifeye başladım 4 ay klomen normal yolla olsun diye beklendi olmayınca dok aşılama dedi bukadar cm dok karar veriyo bebek olmayınca anlıcan

Masallah super kuzum:)))

Dokrordan cikinca yaz bana....

Cnm nasil oldun iyimisin?

biraz daha iyiyim çok şükür ama ara ararkanamam var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…