- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.261
Kimse bana neden cvp vermioben test yaptim bu sabahta kiyulascakmis die cizgi dahada silik cikti bi sorun yoktur ins fikri olan varmı:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Blackim ya sağ kasığım agriyo normal dimi
canim neden progestan iyi degil
Karma karisigim herşeye alınıp ağlıyorum canım çıktı aglamaktan sinirlerim laçka. Geçmiştir inşallah. Gözlerim kararıyo napim başka bilmiyorum ki
Cnm adetimi 10 gün grcmisti çat diye koyulasmadi hic. Endiselenme ikinci kan testini yaptinmi
peki canim o jel nasil kullaniliyo
Tüp şeklinde canım vajinaya yerleştirip sıkıyosun keseyle rahimi güzel görünce yaptırmadı tahlili.canim birde hastaneye gittiginde beta hcg ye baktilarmi kacti
Oy cnm zor ya ilk 3 ay surunuyoruz hepimiz valla. Bebisler saglikli olsun tekki
Kizlar ya bugun adetimin 21.gunu ovu takibi yapiyrm 3-4gundur koyu smdi tekrar test yaptim yine cok koyu anlamadim kac gun boyle koyu olacak ben nezamn yumrtladim yada yumurtlicam bu ay ilk takibimde anlamadim ya bide gec yumurtlamami oluyr 21.gun cnku
Cnm iki kere yumurtlama olabilir geç yumurtlama olabilir sen degerlendir
kızlar kahverengi akıntım bitti akşamdan beri gelmiyor düşük oldugunda aşırı kanama mı oluyor nasıl düşük oluyor bilen var mı
Kimse bana neden cvp vermioben test yaptim bu sabahta kiyulascakmis die cizgi dahada silik cikti bi sorun yoktur ins fikri olan varmı:)
Sağolun kızlar Allah razı olsun
sagol cm teşekkürlerGecmis olsun tatlim bu asilamayi biz isteyebiliyomuyuz direk doktordan yoksa kendisimi uygun gorun e yapiyo
Aynen tatlim insaallah bizimde bebegimiz olurda adamlarda ecuk adam Olurlar en kisa zamanda Yarabbim insallah
Bu arada sende mi asilama oldun bahsetsene biraz sanirim bende ona basvurcam artik. Hic birsey bilmiyom asilama hakkinda
Gecmis olsun bitlim Allah bebisine ve sama saglik sihhat afiyet versin
Herkese merhabalar 2.kan testini yaptırdım 178 çıktı değer sizce nasıl ilk tahlili 8 temmuz aksami yaptırmıştır 21 di adetten 3 gün önceydi ve Dr 21 güzel değer dedi yeni değeri henüz göstermedi m bekliyorum sizce iyimiiii
Herkese merhabalar 2.kan testini yaptırdım 178 çıktı değer sizce nasıl ilk tahlili 8 temmuz aksami yaptırmıştır 21 di adetten 3 gün önceydi ve Dr 21 güzel değer dedi yeni değeri henüz göstermedi m bekliyorum sizce iyimiiii
sagol cm teşekkürler
ben interlitifeye başladım 4 ay klomen normal yolla olsun diye beklendi olmayınca dok aşılama dedi bukadar cm dok karar veriyo bebek olmayınca anlıcan
Gecmis olsun tatlim bu asilamayi biz isteyebiliyomuyuz direk doktordan yoksa kendisimi uygun gorun e yapiyo
Aynen tatlim insaallah bizimde bebegimiz olurda adamlarda ecuk adam Olurlar en kisa zamanda Yarabbim insallah
Bu arada sende mi asilama oldun bahsetsene biraz sanirim bende ona basvurcam artik. Hic birsey bilmiyom asilama hakkinda
Gecmis olsun bitlim Allah bebisine ve sama saglik sihhat afiyet versin
biraz daha iyiyim çok şükür ama ara ararkanamam var yineCnm nasil oldun iyimisin?