Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Soldaydi tatlim hatta ordan bir yere kimildamafi cok bacak bel agrisi cektim sipa sadece bir tarafima agirligi verdiginden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

polyanaaaaaa niye bana bakmıyon insan bi geçmiş olsun derrrrrrrrr

Rabbim yüzünü guldursun inş canım bende devlete gidiyom kartalda orda 3 kere klomenle yapıp 1 kerede iğne ile yapıyorlar sen şanslısin direk iğne ile başlamışlar

çok teşekkürler.inşallah hayırlı haberler alırız.geçmiş olsun

Rabbim yüzünü guldursun inş canım bende devlete gidiyom kartalda orda 3 kere klomenle yapıp 1 kerede iğne ile yapıyorlar sen şanslısin direk iğne ile başlamışlar

evet tatlım inşş hayırlısı olur senin içinde benim benim tüm gurup hamiş kalırız

bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...

bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...

dahada güzel olur inşşş pitircik bebişin kalp atışları falan kese oh oh en mutlusu sen olursun kuzum drısa bizlere inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…