- 21 Ocak 2014
- 629
- 63
- 34
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.221
Soldaydi tatlim hatta ordan bir yere kimildamafi cok bacak bel agrisi cektim sipa sadece bir tarafima agirligi verdiginden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
polyanaaaaaa niye bana bakmıyon insan bi geçmiş olsun derrrrrrrrr
walla helal olsun ben hiç hatırlamıyorum nerdeydi oğlum
ben devlete gidiyom cm igneyle oldu her akşam kendim vurdum ignemi bilmiyom dok zorlandı içeri verdigi çubuk iki kere ucu yamuldu girmrdi içeri makas uzun demir gibi bişey sokdu ondan sonra acıldı ama canımdan can giddi herkez öyle olmuyo dedi dok da şasırdı çok şükür oldu bitdi inşşş hayırlı haberlere kaldı artık
Hic unutmam cocuktum kiz daha 42 kiloyla hamis kaldim 54 le dogum yaptim o da 4 kiloydu o yuzden doguramadim sezeryana aldilar:))))
Cnm biraz evvel duam sanaydi cok gecmis olsun birtanem sonucu bebis olacagi icin uzulmuyom insallah.....
cm içeri demir gibi bişey sokdular gitmeyince çubuk ondan dolayı zorlandım çook herkezin öyle olmuyo benden sonra giren hemn yapdılar sessiz sedasız benim girmeyince zorlandıgımdan dolayı oldu rahme baglı anlıcan ama korkma inşş iyi geçer tatlım kişiden kişiye degişiyo
Rabbim yüzünü guldursun inş canım bende devlete gidiyom kartalda orda 3 kere klomenle yapıp 1 kerede iğne ile yapıyorlar sen şanslısin direk iğne ile başlamışlar
maşallah maşallah 4 kilo
He simdide cok yakisikli ve boy 1,86 sipa cok can yakacak...rabbim herkese nasip etsin insallah......
He simdide cok yakisikli ve boy 1,86 sipa cok can yakacak...rabbim herkese nasip etsin insallah......
çok teşekkürler.inşallah hayırlı haberler alırız.geçmiş olsun
maşallah uzun boylu baya polyana yaş kaç senin küçükmü evlendim kuzum
bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...
bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...
Cnm sanada asilama vesile olur bu duyguyu yasarsin insallah 2020 yede.....
Cnm 20 idim ama cok saftim:)))))
Amin cikiyomusun kuzu.....