Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Ezelim nerdesin bu igne gibi sol yumurtaligima batmalar normalmi acep inanbazen nefesimi kesiyo.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı :KK50:
mrhbalar bende pzertesi günü aşılama olacağım.eğer aşılama olduysanız doktorum siyah kuru üzümü tavsiye etti rahimi güçlendiriyormuş.denemenizi tavsiye edrim ben bol bol yiyorum:KK34:

Ezelim nerdesin bu igne gibi sol yumurtaligima batmalar normalmi acep inanbazen nefesimi kesiyo.....

evet canım bir iki gün sürmüştü benimde sonradan hafifledi ve geçti benimde sol tarafımdaydı ağrı ama bu ay sağ tarfm agrıo sağdan mı yumurtlcam yanii :KK1: bu sağ solun cinsiyetle ilgisi warmı acaba yaa

evet canım bir iki gün sürmüştü benimde sonradan hafifledi ve geçti benimde sol tarafımdaydı ağrı ama bu ay sağ tarfm agrıo sağdan mı yumurtlcam yanii :KK1: bu sağ solun cinsiyetle ilgisi warmı acaba yaa

Cnm benim oglum hep sagdaydi bir ara okumustum ole bisey ama ne kadar dogru bilmem...insallah ha gayret sende artik guzel haberler ver......

hm hadi ya kanamanda oldumu peki cm bende kanamada oldu zorlanmadan dolayııı

mrhbalar bende pzertesi günü aşılama olacağım.eğer aşılama olduysanız doktorum siyah kuru üzümü tavsiye etti rahimi güçlendiriyormuş.denemenizi tavsiye edrim ben bol bol yiyorum:KK34:

hee tm tatlım alırım yerim seninki inşşş iyi geçer tatlım hayırlısıyla:KK36::KK36::KK36:

çok ağrınız oldumu çok korkuyorumda

cm içeri demir gibi bişey sokdular gitmeyince çubuk ondan dolayı zorlandım çook herkezin öyle olmuyo benden sonra giren hemn yapdılar sessiz sedasız benim girmeyince zorlandıgımdan dolayı oldu rahme baglı anlıcan ama korkma inşş iyi geçer tatlım kişiden kişiye degişiyo

Soldaydi tatlim hatta ordan bir yere kimildamafi cok bacak bel agrisi cektim sipa sadece bir tarafima agirligi verdiginden

X