- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.201
Allahim bu cektiklerimizin mukafatini verecek insallah.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezelim nerdesin bu igne gibi sol yumurtaligima batmalar normalmi acep inanbazen nefesimi kesiyo.....
soldan yumurtlayacaksın herhalde canım ha gayret sık dişini de gel peşimden
Solda var zati tek garibim....hic bukadar birinin pesine takilmayi istemezdim herhalde:))))
mrhbalar bende pzertesi günü aşılama olacağım.eğer aşılama olduysanız doktorum siyah kuru üzümü tavsiye etti rahimi güçlendiriyormuş.denemenizi tavsiye edrim ben bol bol yiyorumaldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı
Ezelim nerdesin bu igne gibi sol yumurtaligima batmalar normalmi acep inanbazen nefesimi kesiyo.....
inşallah canım ben inanıyorum bu ay sende güzel haberler vereceksin bana elimi sana sürdüm ben
evet canım bir iki gün sürmüştü benimde sonradan hafifledi ve geçti benimde sol tarafımdaydı ağrı ama bu ay sağ tarfm agrıo sağdan mı yumurtlcam yanii bu sağ solun cinsiyetle ilgisi warmı acaba yaa
evet canım bir iki gün sürmüştü benimde sonradan hafifledi ve geçti benimde sol tarafımdaydı ağrı ama bu ay sağ tarfm agrıo sağdan mı yumurtlcam yanii bu sağ solun cinsiyetle ilgisi warmı acaba yaa
Cnm benim oglum hep sagdaydi bir ara okumustum ole bisey ama ne kadar dogru bilmem...insallah ha gayret sende artik guzel haberler ver......
mrhbalar bende pzertesi günü aşılama olacağım.eğer aşılama olduysanız doktorum siyah kuru üzümü tavsiye etti rahimi güçlendiriyormuş.denemenizi tavsiye edrim ben bol bol yiyorum
hee tm tatlım alırım yerim seninki inşşş iyi geçer tatlım hayırlısıyla
hm hadi ya kanamanda oldumu peki cm bende kanamada oldu zorlanmadan dolayııı
çok ağrınız oldumu çok korkuyorumda
Soldaydi tatlim hatta ordan bir yere kimildamafi cok bacak bel agrisi cektim sipa sadece bir tarafima agirligi verdiginden