Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben devlete gidiyom cm igneyle oldu her akşam kendim vurdum ignemi bilmiyom dok zorlandı içeri verdigi çubuk iki kere ucu yamuldu girmrdi içeri makas uzun demir gibi bişey sokdu ondan sonra acıldı ama canımdan can giddi herkez öyle olmuyo dedi dok da şasırdı çok şükür oldu bitdi inşşş hayırlı haberlere kaldı artık:KK9::KK9::KK9:

Rabbim yüzünü guldursun inş canım bende devlete gidiyom kartalda orda 3 kere klomenle yapıp 1 kerede iğne ile yapıyorlar sen şanslısin direk iğne ile başlamışlar

cm içeri demir gibi bişey sokdular gitmeyince çubuk ondan dolayı zorlandım çook herkezin öyle olmuyo benden sonra giren hemn yapdılar sessiz sedasız benim girmeyince zorlandıgımdan dolayı oldu rahme baglı anlıcan ama korkma inşş iyi geçer tatlım kişiden kişiye degişiyo

çok teşekkürler.inşallah hayırlı haberler alırız.geçmiş olsun

Rabbim yüzünü guldursun inş canım bende devlete gidiyom kartalda orda 3 kere klomenle yapıp 1 kerede iğne ile yapıyorlar sen şanslısin direk iğne ile başlamışlar

evet tatlım inşş hayırlısı olur senin içinde benim benim tüm gurup hamiş kalırız :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...

bu haftayı da bitirdik çok şükür yaaa... benim için çok özel bir haftaydı başlarda stres dolu olsa da sonu çok güzel geldi Rabbime sonsuz şükürler olsun...

dahada güzel olur inşşş pitircik bebişin kalp atışları falan kese oh oh en mutlusu sen olursun kuzum drısa bizlere inşşşş

X