- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.181
Tavukmu yiyosun yani?et yemeği yani anladım canım afiyet olsun ben zaten yarı vejeteryanım sorun yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavukmu yiyosun yani?et yemeği yani anladım canım afiyet olsun ben zaten yarı vejeteryanım sorun yok :)
Tavukmu yiyosun yani?
onu da yemem yemek stilim biraz değişik canım yaa... kuru köfteyi çok severim ama suluyu asla ağzıma sokmam.... yumurta yemem,,, siyah zeytin yemem.... eti de iskender dışında yemiyorum öyle işte garibim ben
Garibim mercimegim herseyden mahruuuummmm
:2:
ben onu gayet güzel beslerim teyzesi sen merak etme
Bi koşu gittim geldim aldım agzımın payını oturdum kıçımın üzerine
Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem varmış
Cok rahatladim bak:))) tabiki annesi baligim biyiyecek gelisecek....hazal icone doguyomu cinsiyeti
Gecen biryerde okudum gebelerin gobek kıllari yukariya dogruysa erkek asagiyaysa kiz inan oglumda yukariya dogruydu:))))
walla neden bilmem oğlan gibi geliyo hayırlısı
bunu ilk defa duyuyorum akşam eve gidince bi bakarım hahahahahahaa
İnan topikte hepsinin dogru cikmisti:)))(
Dur kuzu 10 dk ya geliyom...
Masaallah masallah anneeeeemmmm:) bak bana dedin ama sen hamis kaldin neden cunku kalbin temiz:)))
Tatlim sayi verdim ozelden aldin mi...
Asilaman hayirli olur insaallah . Asilamaya isteyince geciliyomu tatlim surec nedir
canım ALLAH yardımcın olsun dualarım senınler hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı
Tatlim sunu demek istiyorum biz yarimiz su anda amacsiziz .. zamaninda yedik ictik gezdik tozduk sevistik eglestik ama oturup kaldigimizda bosluga dustuk. O cilgin iki asik duruldu durulunca baktiki elde bir sey yok yapacak bir sey yok birlikte arkadaslik edecegimiz sosyal ortamlara girebilecegimiz herkesin cocugu var akrabalar artik bizim birbirimizi ne kadar sevdigimizi yakistigimizi anlastigimizla ilgilenmiyo.. her ortamimizda muhabbet farkli bizde olmayinca o ortamlardan kactik akrabalardan uzaklastik yani kopus sureci basladi anlatabiliyor muyum
Amin insaallah tatlim ben istemezmiyim alsin bebisini parka oynatmaya gotursun butun arkadaslarinin kucaginda bebek var karsilasmamak icin yol degistiriyoz hep ayni sorular sorular sorular
Rabbim gönlüne göre versin kuzum.... gülü seven dikenine katlanırmış... umarım Rabbim çektiğin acının tesellisini hemen verir
aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı
Canim iğne ilemi klomen ile mi oldu aşilaman benim klomen ile olmustu ama tutmadı malesef ; ( herkes iğne yi tavsiye ediyor eğer özel hastanede yaptiriyosan direk iğne ile yaptir bide neden zor olduki ben hiç bişey hissetmemistim doktor bitti deyince koymadiniz mi demiştim