Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tavukmu yiyosun yani?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu da yemem yemek stilim biraz değişik canım yaa... kuru köfteyi çok severim ama suluyu asla ağzıma sokmam.... yumurta yemem,,, siyah zeytin yemem.... eti de iskender dışında yemiyorum öyle işte garibim ben :KK52::KK52::KK52:

onu da yemem yemek stilim biraz değişik canım yaa... kuru köfteyi çok severim ama suluyu asla ağzıma sokmam.... yumurta yemem,,, siyah zeytin yemem.... eti de iskender dışında yemiyorum öyle işte garibim ben :KK52::KK52::KK52:

Garibim mercimegim herseyden mahruuuummmm:KK43:

Gecen biryerde okudum gebelerin gobek kıllari yukariya dogruysa erkek asagiyaysa kiz inan oglumda yukariya dogruydu:))))

Bi koşu gittim geldim aldım agzımın payını oturdum kıçımın üzerine :KK5:
Betam 0.38 çıktı. Gelirken hastaneye uğradım ordada bugün kadın doğum cular yokmuş nasıl bi iş bu ya. Adetim geceli bugün 5.gun niye bukadar geçti acaba kist mı var pöfff ya daha çekilecek çilem varmış

Canim benimde normalde dongum 30 gundu. Bebek istiyoruz diye stres yaptik herhalde. 20.gun yumurtladim e dogal olarak dongum de uzadi 35 oldu. Yani strese girme hemen insanlar ne sinavlardan geciyor. Dua et adet olduguna:)

Cok rahatladim bak:))) tabiki annesi baligim biyiyecek gelisecek....hazal icone doguyomu cinsiyeti

walla neden bilmem oğlan gibi geliyo hayırlısı

Gecen biryerde okudum gebelerin gobek kıllari yukariya dogruysa erkek asagiyaysa kiz inan oglumda yukariya dogruydu:))))

bunu ilk defa duyuyorum akşam eve gidince bi bakarım hahahahahahaa

Ya ben bugunde sabah ilk idrarla test yaptim koyu yu gorebilecekmiyim diye bugun daha silik çıktı bi sorun yoktur ins ya :KK43:

Masaallah masallah anneeeeemmmm:) bak bana dedin ama sen hamis kaldin neden cunku kalbin temiz:)))

Tatlim sayi verdim ozelden aldin mi...
Asilaman hayirli olur insaallah . Asilamaya isteyince geciliyomu tatlim surec nedir

aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı :KK50:

Tatlim sunu demek istiyorum biz yarimiz su anda amacsiziz .. zamaninda yedik ictik gezdik tozduk sevistik eglestik ama oturup kaldigimizda bosluga dustuk. O cilgin iki asik duruldu durulunca baktiki elde bir sey yok yapacak bir sey yok birlikte arkadaslik edecegimiz sosyal ortamlara girebilecegimiz herkesin cocugu var akrabalar artik bizim birbirimizi ne kadar sevdigimizi yakistigimizi anlastigimizla ilgilenmiyo.. her ortamimizda muhabbet farkli bizde olmayinca o ortamlardan kactik akrabalardan uzaklastik yani kopus sureci basladi anlatabiliyor muyum

Amin insaallah tatlim ben istemezmiyim alsin bebisini parka oynatmaya gotursun butun arkadaslarinin kucaginda bebek var karsilasmamak icin yol degistiriyoz hep ayni sorular sorular sorular

Tam bizi anlatmışsın canım. Artık inan dışarı çıkacak arkadaş bile bulamıyoruz kimi hamile kiminin bebeği var. Evde başbaşa dışarda başbaşa artık monotonlaştı hersey. Benimki can sıkıntısına futbol oyununa sardı saatlerce başından kalkmıyor bende bi oda bi bu oda dolaşıp durmaktan bıktım bırak şu oyunu desem kavga ediyoruz 2haftadır yataklarımızi bile ayırdım ne hali varsa görsün modundayım anlicagin

aldım tatlım 4 ay klomen kullandım bugünde aşılama oldum kötü geçdi benim aşılama cm çok yandı :KK50:

Canim iğne ilemi klomen ile mi oldu aşilaman benim klomen ile olmustu ama tutmadı malesef ; ( herkes iğne yi tavsiye ediyor eğer özel hastanede yaptiriyosan direk iğne ile yaptir bide neden zor olduki ben hiç bişey hissetmemistim doktor bitti deyince koymadiniz mi demiştim :KK66:

Canim iğne ilemi klomen ile mi oldu aşilaman benim klomen ile olmustu ama tutmadı malesef ; ( herkes iğne yi tavsiye ediyor eğer özel hastanede yaptiriyosan direk iğne ile yaptir bide neden zor olduki ben hiç bişey hissetmemistim doktor bitti deyince koymadiniz mi demiştim :KK66:

ben devlete gidiyom cm igneyle oldu her akşam kendim vurdum ignemi bilmiyom dok zorlandı içeri verdigi çubuk iki kere ucu yamuldu girmrdi içeri makas uzun demir gibi bişey sokdu ondan sonra acıldı ama canımdan can giddi herkez öyle olmuyo dedi dok da şasırdı çok şükür oldu bitdi inşşş hayırlı haberlere kaldı artık:KK9::KK9::KK9:

X