- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.161
Nasilda bilir beni:))))o neki kiz ben bilmiyom onu.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aman ne biliyim altta yazıyorlar ya şu kadarlık falan filan
Hiiiiii yap tatlim neden olmasinki:)
vazcaydım ya boşver
Valla oyle bigun geldiki esyalari topladim butun ceyizide tasimamiz icin sabahi bekliyoz bu arada ayni aksam bir buyukle geldi annemlere o gun sordum kendime umut varmi hayir yoktu.....peki seviyormuyum evt o zaman hadi yuvana dedim rabbim o gun bizi sınadı ve Allahim bozmasin tam 2 sene olacak bir kez bile ciddi kavga etmedik....bende cok degistim ama.....bence biraz kendinizi dinleyin....hicbir evlilik mukemmel degil ama sevgi cok seyi gormezden gelir......
Tatlim orasi oyle olmuyo iste.. yas ilerledikce anne ve baba olmak istiyorsun. Benim bir cocugum olacaksa bu su anki esimden olsun istiyorum cunku o cok iyi bir baba insan dost arkadas yoldas.. ama es olarak bir on yil sonrasi goremiyorum diye cicuk yapmaktan nasil vazgecebilirim kirk yasinda cocugu kim verecek bana. Tabikide cocuklar anne babalariyla mutlu aile yuvalarinda buyusunler ama evli kalip huzursuz ortamda buyuyen cocuklar oldugu kadar ayri olup cok mutlu cocuk yetistiren aileler var. Hayatin kaderin nw getirecegini bilemeyiz ve maalesef hep yirmili yaslardada kalmiyor insan
Kis bisde kavga etmiyoski gorsen cok iyi anlasiyos ama cocuk olmayinca bu adam serbest kendi halinde umursmaz korkmaz tavirlar . Hayatinin anlami yok bana sariyo. Ben sikildikca ona sariyom bizde bir sey eksik o olmadimcada bis yarim kalacaz ev arkadasi gibiyiz kis cokta iyi bir ev arkadasi arasam boylesini bulamqzdim ama bunlara ciddi sorumluluk yuklemek sart. Askerligini yapan erkekle yapmayan nasil bir olmuyorsa baba olan adamla olmayan da bir olmuyo. Yani en azindan benimkine sart tatlum yoksa gecircem tencereyi kafasina olacak ama baba olsa derimki cocumun babasidir dovmiyim anladuuuun::)))
Tatlim sunu demek istiyorum biz yarimiz su anda amacsiziz .. zamaninda yedik ictik gezdik tozduk sevistik eglestik ama oturup kaldigimizda bosluga dustuk. O cilgin iki asik duruldu durulunca baktiki elde bir sey yok yapacak bir sey yok birlikte arkadaslik edecegimiz sosyal ortamlara girebilecegimiz herkesin cocugu var akrabalar artik bizim birbirimizi ne kadar sevdigimizi yakistigimizi anlastigimizla ilgilenmiyo.. her ortamimizda muhabbet farkli bizde olmayinca o ortamlardan kactik akrabalardan uzaklastik yani kopus sureci basladi anlatabiliyor muyumokurken bile çok tuhaf geldi ya tamam anne olma hepimz istiyoruz ama diosun ki 10 sene sonramızı göremıyoruz olur mu kuzum o cok ıyı bı baba olur dıe yapılırmı 10 sene sonra ne yapcaksın ha şuna inancın tamsa bi çocuk oldugunda herşey gerçekten düzelecekse ok ama sonunu göremediğin bi adamla bi gelecek kurulmazya inan o kadar moralim bozulduki şu an iyi olun sevin birbirnzi görmezden duymazdn gelin bazı şeyleri
Amin insaallah tatlim ben istemezmiyim alsin bebisini parka oynatmaya gotursun butun arkadaslarinin kucaginda bebek var karsilasmamak icin yol degistiriyoz hep ayni sorular sorular sorularValla istesem bu kadar guzel anlatamazdim evt cnm insallah o eksik tamamlanir ve hayatiniz senlenir.....baba duygusunu tatsin hepsi insallah.......
Tatlim sunu demek istiyorum biz yarimiz su anda amacsiziz .. zamaninda yedik ictik gezdik tozduk sevistik eglestik ama oturup kaldigimizda bosluga dustuk. O cilgin iki asik duruldu durulunca baktiki elde bir sey yok yapacak bir sey yok birlikte arkadaslik edecegimiz sosyal ortamlara girebilecegimiz herkesin cocugu var akrabalar artik bizim birbirimizi ne kadar sevdigimizi yakistigimizi anlastigimizla ilgilenmiyo.. her ortamimizda muhabbet farkli bizde olmayinca o ortamlardan kactik akrabalardan uzaklastik yani kopus sureci basladi anlatabiliyor muyum
Amin insaallah tatlim ben istemezmiyim alsin bebisini parka oynatmaya gotursun butun arkadaslarinin kucaginda bebek var karsilasmamak icin yol degistiriyoz hep ayni sorular sorular sorular
Tatlim sunu demek istiyorum biz yarimiz su anda amacsiziz .. zamaninda yedik ictik gezdik tozduk sevistik eglestik ama oturup kaldigimizda bosluga dustuk. O cilgin iki asik duruldu durulunca baktiki elde bir sey yok yapacak bir sey yok birlikte arkadaslik edecegimiz sosyal ortamlara girebilecegimiz herkesin cocugu var akrabalar artik bizim birbirimizi ne kadar sevdigimizi yakistigimizi anlastigimizla ilgilenmiyo.. her ortamimizda muhabbet farkli bizde olmayinca o ortamlardan kactik akrabalardan uzaklastik yani kopus sureci basladi anlatabiliyor muyum
Amin insaallah tatlim ben istemezmiyim alsin bebisini parka oynatmaya gotursun butun arkadaslarinin kucaginda bebek var karsilasmamak icin yol degistiriyoz hep ayni sorular sorular sorular
okurken bile çok tuhaf geldi ya tamam anne olma hepimz istiyoruz ama diosun ki 10 sene sonramızı göremıyoruz olur mu kuzum o cok ıyı bı baba olur dıe yapılırmı 10 sene sonra ne yapcaksın ha şuna inancın tamsa bi çocuk oldugunda herşey gerçekten düzelecekse ok ama sonunu göremediğin bi adamla bi gelecek kurulmazya inan o kadar moralim bozulduki şu an iyi olun sevin birbirnzi görmezden duymazdn gelin bazı şeyleri
Valla istesem bu kadar guzel anlatamazdim evt cnm insallah o eksik tamamlanir ve hayatiniz senlenir.....baba duygusunu tatsin hepsi insallah.......
aman ne biliyim altta yazıyorlar ya
KIzmayin ama bana kuzucuklarim bende icimi aeettim size yanii. Bizimde .mercimemiz olsun fasulyemiz olsuuuunnnnn hepimizin olsuunn
KIzmayin ama bana kuzucuklarim bende icimi aeettim size yanii. Bizimde .mercimemiz olsun fasulyemiz olsuuuunnnnn hepimizin olsuunn
içini döktün rahatladın kim kızacak hayatım
içini döktün rahatladın kim kızacak hayatım
Saol bebiskoom iste ne bilim bende dolmusum dun geceden yatakta oyle bosbos yumurtlamakta insanin zoruna gidiyo hani:)))
kız olsun tabi nie kızalım kuzum benim nohut olsun mercimek olsun fasulye olsun fındık olsun hepimizinde olsun inşallahhh aminnnnnn
Yemek yapacam simdi
Kurban olurum soylemiyim canin ceker simdi yakinimda olsan gonderirdim
yok bacım yaa daha o evrelere gelmedim ben meraklanma
Hani pideli kiymali biseyler varya ondan:))