Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aynen tatlim hayirlisi olmazsin hamis kalirsin insallah...valla benim kayinvalide kusmaya baslamis icindekileride napim olmuyorsa dimi birde isin bu boyutu var......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kayınvalidem ne yapsın iki gelini var eltim 6 yıllık evli 2 düşüğü olmuş dahada olmyor benim dsen bir yıldır olmuyor :) kadın içinden diodur belki iki tane aldık ikiside bi doğuramadı :KK70: şakası bi yana allah razı olsun bir gün duymadım kötü bi laf bu konuyla ilgili bana habire dioki kızım dik ayakları kalkma yat

benim kayınvalidem ne yapsın iki gelini var eltim 6 yıllık evli 2 düşüğü olmuş dahada olmyor benim dsen bir yıldır olmuyor :) kadın içinden diodur belki iki tane aldık ikiside bi doğuramadı :KK70: şakası bi yana allah razı olsun bir gün duymadım kötü bi laf bu konuyla ilgili bana habire dioki kızım dik ayakları kalkma yat

Cnm benim elti masallah 3 tane Allahtan onunkilerle tatmin oluyorlar.benimkide yumurtaligimin tek oldugunu biliyo benden saniyo sansin bosver...oglun bole diyememki cok uzulur herhalde....

Ayaklari surudun sira gobisine yazmaya geldi :)) bu arada doktora ne zaman gidiyosun....

kuzum benim doktor biraz garip bi adam,,,,, bebek 7 haftalık olmadan randevu vermiyo ilk gidişte hem keseyi görmek hem de kalp atışlarını duymak için.... kalp atışını duymadan ben gebesin diyemem diyo.. o yüzden randevum 18 ağustosta falan çok var yani

Cnm benim elti masallah 3 tane Allahtan onunkilerle tatmin oluyorlar.benimkide yumurtaligimin tek oldugunu biliyo benden saniyo sansin bosver...oglun bole diyememki cok uzulur herhalde....

büyüklük sende kalsın boşver benim kendi ailemdede büyük çocuk ben olduğumdan tek evli benim babam 62 yaşına girdi hala torunu yok ona çok üzülüyorum :KK43:

kuzum benim doktor biraz garip bi adam,,,,, bebek 7 haftalık olmadan randevu vermiyo ilk gidişte hem keseyi görmek hem de kalp atışlarını duymak için.... kalp atışını duymadan ben gebesin diyemem diyo.. o yüzden randevum 18 ağustosta falan çok var yani

Esasli adammis ilk defa duydum valla....genelde tahlil su bu para cekmek icin ugrasirlar ama ....

aslında doktorun haklı sonuçta kalp atışını duyana kadar herşey muallakta ama allah korusun dış gebeliği olan hastası olsa onu nasıl anlıyodur ??

Haha burda herkes hamis kalirmis blackte kilit virurmus topige ayyyy hayali bile guzel....

X