Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

aaa hayırdır tatlımm noldu ?? ben gayet ıyıyım :)

Adetim gecikti 4. Gun. Pazartesiye kadar bekliycem. Ama korkuyorum bi taraftanda 5 gun antibiyotik kullanmistim. Cok kisi antibiyotik kullaninca adetim gecikti diyor. Ama doktorlarda antibiyotik adet geciktirmez diyor. Hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum

Samsung Note 3

tatlım benım bıldıgım kadarıyla da gecıktırmez. zaten eger gebelık warsa adetten 4 5 gun gecınce sılıkte olsa bı cızgı cıkıyor. ama sabırla bekle arkadasım. bende bu streslerı yasadım Allahıma sukur hamıleyım su an. Allahım sana da nasıp eder ınsallah.

belırtın war mı ? yumurtlama donemını degerlendırebıldın mı ?

nbr canım nasılsın :) hamılelık takwımını gorunce cok heyecanlandım bırden :) benımde 1 ay sonra oyle olcak dedm :)

İyiyim cnm iki gün iyiyim iki gün kotu. Bugün iyi gunumdeyim şükür. Yavaş yavaş bulantilar gidiyo şükürler olsun. Evt 3 hafta sonra ikili testimiz var inşallah. Sen nasilsin cnm nasip gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canim dun alinti ile msj atmistim cvp yazmadin bana.iyisin dimi

benım kı de gayet ıyı gıdıyo canım bulantım henuz yok. kasık agrılarımda bugun gectı.sadece gogus agrım war.bende cmt gunu keseyı gormeye gıdıcem :)

tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum
Masaallah masallah anneeeeemmmm:) bak bana dedin ama sen hamis kaldin neden cunku kalbin temiz:)))

amin cm rabbim kabul etsin teslim etdim seninkinide yazayım kapatdım listeyi

nasılsınız kızlar bende yarın aşılamam var dua edin bana kızlar hayırlı sonuçlar alırım inşşşşş
Tatlim sayi verdim ozelden aldin mi...
Asilaman hayirli olur insaallah . Asilamaya isteyince geciliyomu tatlim surec nedir

Evet hep degerlendirdim belirti olarak adet gunumden 2 3 gun onceden itibaren kahverengi akintim oldu. Bide gecen persembe ve cumartesi iliskide damla kan geldi. Normalde goguslerim siserdi elimi vuramazdim adetten 1 hafta once baslardi bu kez hic goguslerde degisiklik olmadi sadece belim cok agriyor komple bi de dizlerim. Birde ben bu ay ilk kez yumurtlama testi kullandim. Yumurtlama gunlerimde cizgilerin renkleri esitti hep.yani ayin 24 25 i. Ama ayin 3 ve 4 unde yumurtlama cizgileri digerinden koyu olmustu ben o gunleri de degerlendirdim. Gec yumurtlamis olabilirim diye.ama 3 4 gundur suren kahverengi akintilari anlayamadim. Yogun bi akinti degil sadece damar seklinde peceteye silince geliyor. Surekli de degil. Ilk kez boyle akintim oldu

Samsung Note 3

slm canim dun alinti ile msj atmistim cvp yazmadin bana.iyisin dimi
Görmedim cnm ya iyi gunumdeyim bugün. İki gün iyi iki gün kotu durumdayiz az kaldi o da geçecek...sen nasilsin
benım kı de gayet ıyı gıdıyo canım bulantım henuz yok. kasık agrılarımda bugun gectı.sadece gogus agrım war.bende cmt gunu keseyı gormeye gıdıcem :)

Cnm bulanti 6. Haftada baslar genelde inşallah olmaz tabi. Güzel haberlerle gel tatlim.

Ya kizlar ben Dr gidene kadar su evdeki testlerden dun sabajya yaptim bi sabahta biliosunuz kanda cikmasina ragmen du ki testte cok hafif silik cikti bugunkinde cikmadi bo problem yoktur ins simdiye koyulasmasi gerekmezmiydi aksine

merhaba cnm gittin mi doktora bebegi ve kalp atışını gördün mü ben p.tesi gidecegim kahverengi lekem geliyor hala kanama yok ama kese boyutu 22mm dedi gelişme olupolmadıgına bakacak ultrasona göre 6 / 7 haftalık dedi ama bebegi göremedim daha gelişme olmazsa p.ztesiye kdr alacak.

Kızlar hgc 753 çıktı iyi mis izce

gebelik haftası bchg değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

yukardaki tabloya bakarsan gayet güzel canım gözün aydın rabbim keseyi ve kalp atışınıda görmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…