-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #18.021
Hadi gozunaydin kuzuuu çok güzel sonucun. Masallahhh. Bak degdimi uzuldugune.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa hayırdır tatlımm noldu ?? ben gayet ıyıyım :)
Adetim gecikti 4. Gun. Pazartesiye kadar bekliycem. Ama korkuyorum bi taraftanda 5 gun antibiyotik kullanmistim. Cok kisi antibiyotik kullaninca adetim gecikti diyor. Ama doktorlarda antibiyotik adet geciktirmez diyor. Hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum
Samsung Note 3
nbr canım nasılsın :) hamılelık takwımını gorunce cok heyecanlandım bırden :) benımde 1 ay sonra oyle olcak dedm :)
İyiyim cnm iki gün iyiyim iki gün kotu. Bugün iyi gunumdeyim şükür. Yavaş yavaş bulantilar gidiyo şükürler olsun. Evt 3 hafta sonra ikili testimiz var inşallah. Sen nasilsin cnm nasip gidiyor
İyiyim cnm iki gün iyiyim iki gün kotu. Bugün iyi gunumdeyim şükür. Yavaş yavaş bulantilar gidiyo şükürler olsun. Evt 3 hafta sonra ikili testimiz var inşallah. Sen nasilsin cnm nasip gidiyor
Masaallah masallah anneeeeemmmm:) bak bana dedin ama sen hamis kaldin neden cunku kalbin temiz:)))tıp merkezinden aradılar siz tüp bebek mi yaptırdınız normal yolla bir hamilelikmi dedi dedim normal sorun ne bişi mi var nolud kız durun durun bi sorun yok değeriniz 402 dedii yaaaaaaaa ayyyyyy ağlamak istiyorum
amin cm rabbim kabul etsin teslim etdim seninkinide yazayım kapatdım listeyi
Tatlim sayi verdim ozelden aldin mi...nasılsınız kızlar bende yarın aşılamam var dua edin bana kızlar hayırlı sonuçlar alırım inşşşşş
tatlım benım bıldıgım kadarıyla da gecıktırmez. zaten eger gebelık warsa adetten 4 5 gun gecınce sılıkte olsa bı cızgı cıkıyor. ama sabırla bekle arkadasım. bende bu streslerı yasadım Allahıma sukur hamıleyım su an. Allahım sana da nasıp eder ınsallah.
belırtın war mı ? yumurtlama donemını degerlendırebıldın mı ?
Görmedim cnm ya iyi gunumdeyim bugün. İki gün iyi iki gün kotu durumdayiz az kaldi o da geçecek...sen nasilsinslm canim dun alinti ile msj atmistim cvp yazmadin bana.iyisin dimi
benım kı de gayet ıyı gıdıyo canım bulantım henuz yok. kasık agrılarımda bugun gectı.sadece gogus agrım war.bende cmt gunu keseyı gormeye gıdıcem :)
Gunaydin gununuz dünden daha guzel olsun:)
günaydınnnnnn
Günaydııııııınnnnnnn herkeseeeeeee
Gunaydin...,...
Kızlar hgc 753 çıktı iyi mis izce
Kızlar hgc 753 çıktı iyi mis izce