- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.621
Ben yemege gidiyorum güzeller öğleden sonra gelirim....... Bebişimi besleyeyim
kızlar walla bence ben bu enfeksiyondan hamile kalamadım ya bikaç yazı okudum enfeksiyon spermleri öldürüyomuş
kızlar walla bence ben bu enfeksiyondan hamile kalamadım ya bikaç yazı okudum enfeksiyon spermleri öldürüyomuş
Canım doktora gittiğimde bendede kahverengi kokulu akıntı vardı doktor akıntıyı halletmek lazım dedi ilaç verdi 10 gün kullandım düzeldi. Evet akıntı spermleri öldürüyormuş
Kim ütü yapacak simdi yav uffffff nevar sanki onun icinde bir dolap olsa koysak icine utulese....cok seymi istedim.:)))(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keşke ewde olsamda ütü yapsamm
cnm benim yaaa hicbiseye zorsunmuyom ama utu bayiyor....
bu kafayı nasıl dağıtmak lazım yaaaa
noldu kuzum nie kafa dağıtmaya çalışıosun biz dağıtmaya çalışalım sen mutlu ol artıkkk
cok olmasada bendede enfeksıyon var canım ve kum.. evet spermlerı olduruyormus dusuklerede sebep oluyormus oyuzden onlem almak gerek enfeksıyon 2 haftada gecer tedavını yap bıtsın hemne kurtul , ben hepsını bu ay ogrendım :S
ben hala aynı yerdeyim çünkü kafamdan çıkmıyo doktorum izne ayrılıyomuş yarın tekrar aynı yerde test yaptırın dedi hemşire
bende yeni öğrendim canım geçen hafta işe gelememiştim rapor wermişti doktor yüksek ateşle gittim acile enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum işte bitmek üzere bakalım bu ay ne olcak ondan olmadı belkide bebek öyle düşündüm ama bilmiyorum
o bı etken tabıkıde , ama senınkı bıtmıs olacak ıyı bu ve hemen pesıne hamıle kalırsın bakarsın bı arkadasta yazmıs dedıgı gıbı antıbıyotık temızıyorya hemen kalabılırsın
Hic çok değil ya .bende pantolon ütüsunu hiiic sevmem.eşim kendi yapiyo sagolsun..Kim ütü yapacak simdi yav uffffff nevar sanki onun icinde bir dolap olsa koysak icine utulese....cok seymi istedim.:)))(