• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kafam karisti sıra bende bu catlatma ignesini vurdurdugum gun dahil 3 gun sık iliski dedi doktor acep normalmidir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seviyorum sizleri yaaaa

Black hakkaten bi tuhaf oldum ya ne bileyim saçma saçma bi sürü şey söylediler bende baktım forumda bir sürü düşük olupta yükselen var benim neden öyle olmasın dedim rahatım Allahıma şükürler olsun bebişim de iyi

icini ferah tut allahin dedigi olur hamilelignin keyfini cikar bende deger dusuk ciktignda neler yasadim neler dusundm ama hersey yoluna girdi rabbime sukurler olsun

olmayacak tabiii ,suan sana kızıyor ama hemen korktunn anne dıye bana guven sen dıyor duymuyormusun benı kımseyı takma anne ben cok ıyıyım dıyorrrrrrrr :* stres yapma canım sakın stres yapma folık asıt dr kontroller vs ıhmal etme ıns kcuaklarımıza alacagız Allah ın ıznı ıle canım

Allahim kiz masallah sana ne kadar pozitifsin Allahim esirgesin bebelerinizi insallah.....

peki bi soru daha... dün yaptırdım kan testini bugünde kan vermelimiyim yoksa yarın mı vermeliyim ???

henüz doktoruma gitmedim

peki bi soru daha... dün yaptırdım kan testini bugünde kan vermelimiyim yoksa yarın mı vermeliyim ???

henüz doktoruma gitmedim

bence yarın ver canım sıbel de oyle dedı ya 1 gunde deger cok farketmıyor 2 gunde daha cok artıyor dıye aklında kalmasın dıye yarın ver bence ;) bende cumartesıyı beklıyorum bakalım benım degerler nasıl cıkacak ama ınanıyorum kı hersey cok ıyı olacak,ınanmak cok onemlı ınanclı bı ınsanımdır ama ben bunu cok cok daha ıyı anladım su bıkac gunde ılk testı yapmadan once hıssedıyorum dedım esıme ben hamıle kalacagım bu agrılar belkı kumdan ama dehset hıs var ıcımde ve hep hamıle gordum kendımı suramda yada cocukla ılgılı bıse , test yaptım cıktı sılık cızgı ertsı gun cıkmadı olsun dedım ben ınanıyorum var esım kızdı hatta cok stres yapıyorsun bı bekle dıye senı sevındırıcem goreceksın bu hıs baska dedım ama acabaya dusuyordum tabı bazen yok ya hısetmıom degılım desemde bı yerde guclu hıs vardı dun o hıs ıle gıttım kan vermeye... kalbını ıkıleme canım Rabbım saglık versın sana ve bebegıne sen Rabbıne guven sıgın hıc bıse olmaz evelAllah :*

Kafam karisti sıra bende bu catlatma ignesini vurdurdugum gun dahil 3 gun sık iliski dedi doktor acep normalmidir?

evett sıra sendeee :* Allah ım duysun sesımızı nasıp etsın sanada kuzumm :* sen gır ılıskıye 3 gun ust uste dınle dr ;)

Allahim kiz masallah sana ne kadar pozitifsin Allahim esirgesin bebelerinizi insallah.....

sende oylesın canım baya pozıtılık var sendede ;) hersey olacagına varır tatlım bu dusuncede ve ınandıgından baska bıseye ınanmayan bı ınsanın aslında ben ama bazen bede sasıyorum tabı stres stres , sımdı ozume dondum mesela hersey guzel olacakkk =))

normal canım zaten 3 gün ilişki weriolar iğneden sonra ama gün aşırı demişti bana

Cnm biri bitiyor biri basliyor cumartesi catlamismi diye bakacam gel dedi bu normalmi adeti beklemem daha iyi olmazmi bende karmakarisigim ama ne bilim iste hayat tecrube demek bunlarida gorecegiz....dun karsima tasinan bayanla konustum biraz bebeginmi var dedi bende yok dedim sonra tavrimdan anladi sanirim benim 9 sene cocugum olmadi dedi simdi iki tane cocugu var herseyin hayirlisini isteyin ilk cocugum cok huysuz kan kusturuyo dedi yani hayirlisi olsun bunu dilinizden dusurmeyin dedi......

sende oylesın canım baya pozıtılık var sendede ;) hersey olacagına varır tatlım bu dusuncede ve ınandıgından baska bıseye ınanmayan bı ınsanın aslında ben ama bazen bede sasıyorum tabı stres stres , sımdı ozume dondum mesela hersey guzel olacakkk =))

Hersey guzel olacak elbet Allah büyük......

Cnm biri bitiyor biri basliyor cumartesi catlamismi diye bakacam gel dedi bu normalmi adeti beklemem daha iyi olmazmi bende karmakarisigim ama ne bilim iste hayat tecrube demek bunlarida gorecegiz....dun karsima tasinan bayanla konustum biraz bebeginmi var dedi bende yok dedim sonra tavrimdan anladi sanirim benim 9 sene cocugum olmadi dedi simdi iki tane cocugu var herseyin hayirlisini isteyin ilk cocugum cok huysuz kan kusturuyo dedi yani hayirlisi olsun bunu dilinizden dusurmeyin dedi......

doğru tabi hayırlısını wersin Rabbım inşallah kontrole git canım sık sık takip yapılması lazım zaten ben izin alamadığım için gidemiodum kontrol altnda olman daha iyi

doğru tabi hayırlısını wersin Rabbım inşallah kontrole git canım sık sık takip yapılması lazım zaten ben izin alamadığım için gidemiodum kontrol altnda olman daha iyi

Okiş yani kontrole cagiriyo normal...insallah guzel sonuclar verir....

seviyorum sizleri yaaaa

Black hakkaten bi tuhaf oldum ya ne bileyim saçma saçma bi sürü şey söylediler bende baktım forumda bir sürü düşük olupta yükselen var benim neden öyle olmasın dedim rahatım Allahıma şükürler olsun bebişim de iyi

İnsallah bu ay sende zira tatlim. Oy ne guzel olduk ya hepimiz hamile inşallah assolist son voleyi vuracak ve topikce gebe olacukk

henüz doktoruma gitmedim

Kan testini dun yaptirdigin saatte yrn yaptir cnm saatler önemli

Naber kizlar
Bugun reglnin 2.gunu kafaya takmiyorum buay cunku ramazandan dolayi muhtemelenn pek degerlendirme yapamiycaz takmiycam yinede. Tatilde falan kismet olursa deneriz. Bir ay cok taktik olmadi bir de boyle deneyelim. Gerci 1 2 deneme yaptik birinde sperm olduyse digerinde yumurta coktan catladiysa bizde biraz problem ama herseyin otesi nasip. Rabbim bu mubarek aylarsa nasip etsin hepimize yazsin saglikli bebekler.

İnsallah bu ay sende zira tatlim. Oy ne guzel olduk ya hepimiz hamile inşallah assolist son voleyi vuracak ve topikce gebe olacukk

Kan testini dun yaptirdigin saatte yrn yaptir cnm saatler önemli

İnsallah cnm ya assolistlik ne yakisir ama:)) bu arada listede bircok kisiden haber yok galiba acep temmuzami gectiler......

Back