- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.581
Canim maşallah değerin çok güzel endişe edecek bir durum yok. Geç döllenme olabilir. Yani sen yumurtlamadan ilişki yasamisindir ama içerde iki güne dollenir bu da değerinin geç yükselmesine neden olur. Hic korkma maşallah çok güzel. İki gün sonra ayni saatte tekrarla kuşum inşallah 300 un üstünde olacak bak gör. Kaygilarin yersiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak canim boşu boşuna kendini huzursuz etme. O arkadasinda fesatligindan demiştir öyle hic takilma boşver. Herşey güzel olacak ve inşallah mart 2015 de alacaksin minikini kucagina.
gerçekten iyi dimi offfff içimi kararttılar yaaa umarım söylediğin gibidir tatlım çok korkuyorum peki şu an kaç haftalık oluyor ki
doktora ne zaman gideceksın canım
ayy cok sewındım ya hadi inşallah canımm gözün aydınnn
inş. cnm saol dün doktor 22mm dedi kese için p.tesiye kadar bekleyelim gelişme olacak mı diye dedi leke geliyor her an aşırı kan gelecekmiş gibi korkuyorum doktor düşük de çok kan gelmesi gerekiyor vucut onu istemese atar dedi
öyle karışığım ki bilemiyorum vallahi bi kafamı toparlayayım giderim
cok sagol canımmm Rabbım sanada nasıp etsın canımm
öyle karışığım ki bilemiyorum vallahi bi kafamı toparlayayım giderim
hayirli olsun tatlim bat gecmismiydi senin. milletin lafina bakma dusuk deger diyenlere yani. benim bat on gun gectignde 270 ti kimyasal dir dediler. degerim kat kat artarak gitti gec dollenmeymis meger. suan hersey yolunda allaha sukur
su mutlulugu kursagina dizenlere yuh diyorum ya....bak herkes normal diyo yarin ogleden sonra sende emin olacaksin insallah.....
aayyyy işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıcam yaaaa
sibeelll nasıl içimi ferahlattın daha adetimi geçeli bugün 5. gün ben dün kan testi yaptırdım 155 değerlere bakıyorum normal gibi ama kızlar beni mahvetti biri dış gebelik geçirdi benim değerimde böyle hemen doktora git bi baksınlar falan filan mahvetti beni yaaa
sibeelll nasıl içimi ferahlattın daha adetimi geçeli bugün 5. gün ben dün kan testi yaptırdım 155 değerlere bakıyorum normal gibi ama kızlar beni mahvetti biri dış gebelik geçirdi benim değerimde böyle hemen doktora git bi baksınlar falan filan mahvetti beni yaaa
O dis gebelik gecirene soyle benim adetten 3 gun gecmisti 900 du degere baksan anormallik yok dimi ama disgebelikti rabbim korusun kollasin bebisini hicte anormal degil degerin....gelir yolarim onlarin sacini ankara 4 saat mesai bitimine yetisirim........
canımsın yaaa... sibel içimi rahatlattı biraz........ bi konuda da okudum kız
kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizce bir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.
demiş... şimdi baktım hamilelik takvimini 11. haftasında demek ki artabilir
gerçekten iyi dimi offfff içimi kararttılar yaaa umarım söylediğin gibidir tatlım çok korkuyorum peki şu an kaç haftalık oluyor ki
sakinim benim bebişime hiçbirşey olmayacak
sakinim benim bebişime hiçbirşey olmayacak