Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

gerçekten iyi dimi offfff içimi kararttılar yaaa umarım söylediğin gibidir tatlım çok korkuyorum peki şu an kaç haftalık oluyor ki

öyle karışığım ki bilemiyorum vallahi bi kafamı toparlayayım giderim

hayirli olsun tatlim bat gecmismiydi senin. milletin lafina bakma dusuk deger diyenlere yani. benim bat on gun gectignde 270 ti kimyasal dir dediler. degerim kat kat artarak gitti gec dollenmeymis meger. suan hersey yolunda allaha sukur

hayirli olsun tatlim bat gecmismiydi senin. milletin lafina bakma dusuk deger diyenlere yani. benim bat on gun gectignde 270 ti kimyasal dir dediler. degerim kat kat artarak gitti gec dollenmeymis meger. suan hersey yolunda allaha sukur

su mutlulugu kursagina dizenlere yuh diyorum ya....bak herkes normal diyo yarin ogleden sonra sende emin olacaksin insallah.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aayyyy işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıcam yaaaa

sibeelll nasıl içimi ferahlattın daha adetimi geçeli bugün 5. gün ben dün kan testi yaptırdım 155 değerlere bakıyorum normal gibi ama kızlar beni mahvetti biri dış gebelik geçirdi benim değerimde böyle hemen doktora git bi baksınlar falan filan mahvetti beni yaaa

hic canini sikma tatlim o is arkadasi denen tiplerden benim basimdada var banada hemen kimyasal gebeliktir dedi biri hic destek olmadi bosver iki gun sonra tekrar yaptirirsn benim gibi acele edip ertesi gun yaptirma bir gunde pek artis olmuyor

O dis gebelik gecirene soyle benim adetten 3 gun gecmisti 900 du degere baksan anormallik yok dimi ama disgebelikti rabbim korusun kollasin bebisini hicte anormal degil degerin....gelir yolarim onlarin sacini ankara 4 saat mesai bitimine yetisirim........

canımsın yaaa... sibel içimi rahatlattı biraz........ bi konuda da okudum kız

kızlar merhaba. bugün 4+1deyim ve dün öğrendim hamileliğimi. değerim 114.82. nasıl sizce bir de ne zaman gitmeliyim doktora, kese ne zaman görünür acaba.

demiş... şimdi baktım hamilelik takvimini 11. haftasında demek ki artabilir

Hele sukur sakinles kuzum normal cunku vesvese yapma....valla uzuyosun yigenimi......

O ne saçma bisey ya bi değerle anlasilmaz diş gebelik tatlim.. Korkma.

seviyorum sizleri yaaaa

Black hakkaten bi tuhaf oldum ya ne bileyim saçma saçma bi sürü şey söylediler bende baktım forumda bir sürü düşük olupta yükselen var benim neden öyle olmasın dedim rahatım Allahıma şükürler olsun bebişim de iyi

sakinim benim bebişime hiçbirşey olmayacak

olmayacak tabiii ,suan sana kızıyor ama hemen korktunn anne dıye bana guven sen dıyor duymuyormusun benı kımseyı takma anne ben cok ıyıyım dıyorrrrrrrr :* stres yapma canım sakın stres yapma folık asıt dr kontroller vs ıhmal etme ıns kcuaklarımıza alacagız Allah ın ıznı ıle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…