- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aranızda parlodel kullanan war mı prolaktın ıcın , ya da onceden kullanmıs olan. benım bu ay 2. ay ve ılacı kullanırken hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum. en azından bırının bı fıkrı warsa paylasırsa sewınırım.
gecen ay 28.gun adet oldum.bu ay karnım 10gun oncesınde agrımaya basladı.gece ay boyle olmamıstım.gazım war we karnım sıs,canım tatlı bıseyler ıstıyo. bunlar benım adet belırtılerımdır bılıyorum. ama ne bılım ınsan yıne de yazmak ıstıyo ya oyle bısey ıste..
Cnm prolaktin benimde yüksek çıkmıştı ama bana dostinex ilacı verdi Dr içtim hamile kalmıştım sorun yapmadı cnm inşallah sende hamiş olursun
kuzucum demiştim ya acilde baktırdım yokmuş sonrası adet oldum malesef bat 19 haziran oldu değiştirirsin canım
ılacı kullanırken mı hamıle kaldın ? adet sıklun 28 mıydı senınde ? benım 30 cıktı.oyle cok yuksek degıl dedı dr. ama bılmıyorum yaaa konustukca moralım bozuluyo
ilacı kullanırken hamile kaldım cnm benim canını sıkma gönlünü ferah tut hayırlısıyla hamişsindir inşallah allah gönlüne göre versin
ılacı kullanırken mı hamıle kaldın ? adet sıklun 28 mıydı senınde ? benım 30 cıktı.oyle cok yuksek degıl dedı dr. ama bılmıyorum yaaa konustukca moralım bozuluyo
amın canım cok tesekkur ederım. ben hep adet gunu ıcın tedırgın oluyorum. normalde 30 32 gunde bır adet olurdum.gecen ay 28gun oldum ılac ıctıgım ıcın.acaba bu ay da mı oyle olur fln dıye gereklı gereksız bı suru sey aklımdan gecıyo. sıcaktan gogsum kasınmaya basladı uff yaa bı bu eksıktı anasını satayım
bozma moraliniiii bende de var prolaktin yüksekliği bende dostinex kullanıyorum. düştü ama hamilede kaldım
hatta doktorum 10. haftaya kadar kullanıcaz demişti
ilaç sorun değil yani
belki yüksek oldugundan bukadar gecikiyo olabilir cnm bende adeti bekliyorum ve gecikiyo olim bende ölçtürecem bu sıralar benimde gecikiyo ben onu kullandıgım ay hamile kalmıştım iki aydır düşünüyoruz olmadı hayırlısı tabide belki benimde yükselmiştir yine ama ilaçtan memnun deyilsen düşürmüyosa doksinex yazdır doktoruna
Düşük yapmanın üst ünden 10gün geçtş ne gelen var ne giden korunduğum için hamile olma olasılığı da yok hayırlısı bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilacı bıraktın mı ki?
belki yüksek oldugundan bukadar gecikiyo olabilir cnm bende adeti bekliyorum ve gecikiyo olim bende ölçtürecem bu sıralar benimde gecikiyo ben onu kullandıgım ay hamile kalmıştım iki aydır düşünüyoruz olmadı hayırlısı tabide belki benimde yükselmiştir yine ama ilaçtan memnun deyilsen düşürmüyosa doksinex yazdır doktoruna
Düşük yapmanın üst ünden 10gün geçtş ne gelen var ne giden korunduğum için hamile olma olasılığı da yok hayırlısı bakalım
kuzum rabbim kimseye göstermesin dış gebelik geçirdim onun için 6 ay korunduk iki aydır tekrar başladık bebiş işlerine ama tahlil yaptırmadım korunuyoruz diye
geçmiş olsun...
yaptır tahlillerini korunsan bile ilacı bırakma cnm ben 8 aydır fln kullanıyorum hiç bıraktırmadı doktor hatta hamile kalsak bile devam etcez
kürtaş oldunmu cnm uzar gelmesi düşük yaparken kanaman olmadımı
ıste bu ay adet olursam ılac bıtmese de gıdıp tahlıl yaptırıcam. dostınexte baya dusuk yapan duymustum ben. ama bı o kadar da saglıklı gebelık gecırenler de war
saolasın gülüm benim yaptırcan adetliyken daha iyi sonuç çıkıyo diye bekliyorum adeti rabbim sanada hayırlı bebiş versin cnm benim
Kürtaj olmadım canın düşük te kanamam oldu 15gün ama nisanda ki adet döne mimdi bu ayada sarktı şimdi bekliyor um bu ay adet olmaz mıyım ki