- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.781
hiç hamiş olan var mı şimdiye kadar?
Yok canım zaten haziran topiği ve henüz yeni bir topik :)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç hamiş olan var mı şimdiye kadar?
canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor
bende olmadım cnm 1 aylıktı benmki ne zaman olurum dedim 2 ayı bulabilir dedi![]()
haydi inşallah :) en kısa sürede mutlu haber gelir birimizden :)
İlk hamişe bi hediye organize edelim :)))
Canım bende hep öyle okudum ama vücudun normale dönsün defi doktor. Bir arkadaşım da kimyasal sonrası hemen hamile kaldı ama bebeğin kalbi durdu. Şimdi 6 ay bekleyecek. Öyle de olunca dedim 1 ay bekleyeyim sonra üzülmeyeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim çok zor bir sınav ama güzel yüreğinle karşılığını kat be kat alacağından eminim. İnsan her zaman başına gelenin en kötüsü olduğunu sanıyor ama her zaman halimize bin şükür. Iyi ki buraya gelmişsin iyi ki yazmışsın. Ben mesela çok üzgündüm karamsarlığa düşmek üzereydim. Sayende desteğinle ççabuk toparlandım. Rabbim gönlüne göre versin çok iyi bir anne olacağından eminim
Sen ne kadar güçlüsün canım benim maşallah rabbim o güzel gönlüne o sabrına göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok şükür canım çok büyük bir sınav vermişsin rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum
Merhaba cnm bende 31 ocakta kurtajsiz dusuk yaptim gebeligim 5 haftalikti ben 37 gun sonra regl oldum
Merhaba canım yumurtlama gününse aslında yarın çatlaması için incirin çatlatma küründen kullansan süper olur eşine de sabah ve akşam aç karınla bir çorba kaşığı versen yeterlidir bence. bu şekilde yemezse sulandırıp da verebilirsin. Şifa olsun inşallahhh
slogan ayaklar foraaa :)
![]()
sabah akşam bi tatlı kaşığı yese yeter canım , fazlasına gerek yok :))))
kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum
Ayyyneeen canım ayaklar foraaaaa
İnşallah bu ay olacak canım ve aşı maşı gerek kalmayacak. Rabbim topikçe nasip edecek bize hamiş olmayı
Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Umarım uğurlu litemiz sanad a uğur getirsin dilerim. Rabbim tez vakitversin bebişii
Ay canım çok özür dilerim bilgisayarı açınca geçmişe bakmadı düzelttim tatlım üzülmek yok. Bu ay daha umutlu inşallah
Bak işte böyle iyi ol umutlu ol gelecek o bebek gelecekkkkkk
Canım ben yapmadım hiç ama hepsi aynı kürlerin ya valla çörekotunu bende öğürerek içiyorum ama bebek için değer inan.
Canım bitanem çok sevindim yazını okuyunca. Çok saol cnm amacımız birbirimize umut vermek stresten uzak bebeklerlimizi hep birlikte enerjimizle getirecek buraya inşallahh....
Canım sanki 2-3 gün gibi ama istersen çatlaması için incirli bir kür var ondan yap.
Canımm gelir kırmızılarda endişelenme ama düşük yaptığın zaman adet gibi oluyor ya ben düşükten 28 gün sonra oldum adet yani gecikmesi normal canım. Olmadı dr a gidersin pazartesiye kdr gelmezse.
Merhaba öyle beni de yazın diyip kaçmakla olmaz. Kendinden bahsseder misin? Biz topikçe birbirimizle fikir alışverişi yapar umut dağıtırız. sevgiyle umutla arkadaşlıkla dostlukla inşallah gelecek bebeklerimiz buna inanıyoruz. Sende biraz kendinden bahset bize.![]()
Çok üzüldüm canım bu kadar uzun sürermiymiş yaaaa kürtaj olanlar bile 30 40günde olması gerekio diolar rabbim Hayırlısı nı versin ama sn düşünmeden duramıorum korkuorum korun dedi doktor 2ay kadar die kimisi korunma daha çabuk olur dio o
Sen ne kadar güçlüsün canım benim maşallah rabbim o güzel gönlüne o sabrına göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok şükür canım çok büyük bir sınav vermişsin rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Hepimizin inşallah canım benim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ben inciri icemedim hayitta tansiyon düşüklüğü yapmisti ama eşime göstermeden icicem esimede sabah aksam 2ser tatil kaşifi keciboynuzu pekmezi veriyorum
Canım kimyasal gebelik ni yoksa kalp atışını falan duymuş muydun
Kimyasal gebelik canım
Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben
Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben
İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten