• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım benim düşük yaptıgımda 50 gün olmamıştım bak netten yazarsan çıkıyo sitres etme bütün düşükler 40 45 50 güne kadar uzayabiliyo rahim kendini toparlıyor

bende olmadım cnm 1 aylıktı benmki ne zaman olurum dedim 2 ayı bulabilir dedi:31:

kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum

Kızlar bu akşam müsafirim var gece girerim herkes yatınca. Lütfen rica ediyorum hepinizde umudumuzu asla yitirmeyelim. Rabbim şevkatinden mahrum bırakmasın bizi. Biz ondan ümidi kaybetmeyelim ki o da bizi unutmasın. O tertemiz bebek sevgisiyle dolu gönüllerimizi asla karamsarlığa şeytan vesvesesine teslim etmeyelim. Burda çok güzel arlkadaşlıklar edindik. Amacımız hep birbirimize umut vermek olsun.

Hepinizi çok seviyorum ve iyi ki varsınız.

Sevgiyle kalın :21::21::21::21::21::49::49::49::49::49::3::3::3:

Canım bende hep öyle okudum ama vücudun normale dönsün defi doktor. Bir arkadaşım da kimyasal sonrası hemen hamile kaldı ama bebeğin kalbi durdu. Şimdi 6 ay bekleyecek. Öyle de olunca dedim 1 ay bekleyeyim sonra üzülmeyeyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bana da 2ay dedi ilk adetten sonra mı başlayacaksın ben de soğan suyu içtim
15gün ne zaman hasta olurum bilmiyorum ama 2ay çok uzun gelio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çok zor bir sınav ama güzel yüreğinle karşılığını kat be kat alacağından eminim. İnsan her zaman başına gelenin en kötüsü olduğunu sanıyor ama her zaman halimize bin şükür. Iyi ki buraya gelmişsin iyi ki yazmışsın. Ben mesela çok üzgündüm karamsarlığa düşmek üzereydim. Sayende desteğinle ççabuk toparlandım. Rabbim gönlüne göre versin çok iyi bir anne olacağından eminim

Sen ne kadar güçlüsün canım benim maşallah rabbim o güzel gönlüne o sabrına göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok şükür canım çok büyük bir sınav vermişsin rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba canım yumurtlama gününse aslında yarın çatlaması için incirin çatlatma küründen kullansan süper olur eşine de sabah ve akşam aç karınla bir çorba kaşığı versen yeterlidir bence. bu şekilde yemezse sulandırıp da verebilirsin. Şifa olsun inşallahhh

slogan ayaklar foraaa :)
:1::1::1::1:

sabah akşam bi tatlı kaşığı yese yeter canım , fazlasına gerek yok :))))

Tesekkurler kizlar durmak yok yola devam 😀😀😀😀😀😀

Ayyyneeen canım ayaklar foraaaaa :37::37::37::37::37::37:

İnşallah bu ay olacak canım ve aşı maşı gerek kalmayacak. Rabbim topikçe nasip edecek bize hamiş olmayı :46::46::46:

Merhaba canım hoşgeldin sefa getirdin. Umarım uğurlu litemiz sanad a uğur getirsin dilerim. Rabbim tez vakitversin bebişii :16::16:

Ay canım çok özür dilerim bilgisayarı açınca geçmişe bakmadı düzelttim tatlım üzülmek yok. Bu ay daha umutlu inşallah :8::8::7::7::29::29:

Bak işte böyle iyi ol umutlu ol gelecek o bebek gelecekkkkkk:4::4::4::4:

Canım ben yapmadım hiç ama hepsi aynı kürlerin ya valla çörekotunu bende öğürerek içiyorum ama bebek için değer inan. :34:

Canım bitanem çok sevindim yazını okuyunca. Çok saol cnm amacımız birbirimize umut vermek stresten uzak bebeklerlimizi hep birlikte enerjimizle getirecek buraya inşallahh.... :23::23::24::24:

Canım sanki 2-3 gün gibi ama istersen çatlaması için incirli bir kür var ondan yap.

Canımm gelir kırmızılarda endişelenme ama düşük yaptığın zaman adet gibi oluyor ya ben düşükten 28 gün sonra oldum adet yani gecikmesi normal canım. Olmadı dr a gidersin pazartesiye kdr gelmezse.

Merhaba öyle beni de yazın diyip kaçmakla olmaz. Kendinden bahsseder misin? Biz topikçe birbirimizle fikir alışverişi yapar umut dağıtırız. sevgiyle umutla arkadaşlıkla dostlukla inşallah gelecek bebeklerimiz buna inanıyoruz. Sende biraz kendinden bahset bize. :16::16::16:

Peki canım adet gibi kanamanın başladığı günden mi yoksa kanama bitip temiz olduğum günden mi sayıyorum :what:

Çok üzüldüm canım bu kadar uzun sürermiymiş yaaaa kürtaj olanlar bile 30 40günde olması gerekio diolar rabbim Hayırlısı nı versin ama sn düşünmeden duramıorum korkuorum korun dedi doktor 2ay kadar die kimisi korunma daha çabuk olur dio o

Canım kimyasal gebelik ni yoksa kalp atışını falan duymuş muydun

Ben inciri icemedim hayatta tansiyon düşüklüğü yapmisti ama eşime göstermeden icicem esimede sabah aksam 2ser tatil kaşifi keciboynuzu pekmezi veriyorum

Sen ne kadar güçlüsün canım benim maşallah rabbim o güzel gönlüne o sabrına göre hayırlı evlatlar nasip etsin çok şükür canım çok büyük bir sınav vermişsin rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Hepimizin inşallah canım benim. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Ben inciri icemedim hayitta tansiyon düşüklüğü yapmisti ama eşime göstermeden icicem esimede sabah aksam 2ser tatil kaşifi keciboynuzu pekmezi veriyorum

Kimyasal gebelik canım

Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben

kızlar ben 41 gün de regl olmuştum kimyasal yaşadığımda. normalde 31 günde regl olurum

ben normalde 28. gün oluyordum. 26. gün oldum ondan sonrada erken olmaya başladım:15:
ama ağrılarım azaldı bununda yararı buymuş dedim:25: hatta son adetimde hiç ilaç kullanmadım düşükten önce majezik anca durduruyodu bazen günde 2 tane aldığımda oluyodu:ssz:

eşim bile dedi artık eskisi gibi olmuyosun farkında mısın diye:44::1:

Doktorlar ara vermeye gerek yok diyorlarmış ama benim de doktoru. 1 ay ara ver dedi. Sen ne düşünüyorsun canım çok arada kaldım ben

İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten

İlk adeti bekliyorum dört gözle canım sonra başlasam mı diyorum tekrar kontrol e gidip toparlamışsın iyisin derse çünkü 2ay çok uzun ilk adete kadar 1ay geçmiş oluo zaten

doktorunuzu dinleyiiinnn. milletin lafıyla iş yapmayın güzellerim. bi bildikleri var ki herkese aynı süreyi vermiyolar:34:

Back