• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Rabbim asla umudunu kaybetme canım. Bak o zaman Rabbim de senden umudunu keser. Sen umutlu ol inşallah olur. Ne çocuğun olmaz diyen insanların oldu. Rabbim ol derse olmayacak şey yok bitanem. Hiç düşünme bunu olacak inşallah..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umudum her zaman var inşallah canım..ol deyince olacak.ben ne kadar kendimi paralasamda boş.bi arkadaşımın iki tüpü tıkalıydı..ameliyat demişlerdi.sonra tüp bebeğe başlıyacaklardı.rahim filmi çekilince tüpler açılıyor derler ama ona açılmadı demişler.bi iki gün önce hamile haberini aldım.aklından çıkar olur diyolar ama unutmak mümkün depğil ki.yaş oldu 30...hayırlısı beklemekten dua etmekten başka çaremiz yok.

kızlar hande ataizi 41 yaşında hamile demet akalın 41 yaşında doğum yaptı yani bunun gibi çok örnekler var yaşa takılmayalım......................

çoook teşekkür ederim.eşimdede hız problemi var onada keçi boynuzu kürü yapayım bari..denemekten bişe kaybetmem herhalde..bide mesir macunu yedirmeyi düşünüyorum.inşallah olur arkadaşlarım..21 aylık hasret yerini sevince bırakır...hep berbaer kucaklarımız dolar ve bu sevinci yaşarız inşallah

Bende 20 aylık evliyim 2 aydır istiyoruz. Bende gecikme yasadigim gün memlekete tatile geldik. Hasta olurum beklentimle evde çörek otu bal tarçın kuru yapıp valizime koyup getirmiştim. Hastaligimim 2. Günü başlayayım diye.

Ama 8 gün oldu hasta olamadım hala. 2. Gün ısrar testi yaptım, teste ilk başta pembe bulutlar çıktı çok belirgin 5 dk sonra tamamen beyazladi. Yani negatif sonuç çıktı. Tekrar da yapmadim henüz.

Ya hamileyim yada psikolojik gecikme yaşıyorum. Bundan 3 ay önce de böyle bir gecikme yasamistim adet söktürdücu iğneyle 15. Gün olabilmistim. Ama o ay çok fazla ilaç kullanmistim ona baglamistim gecikmeyi.

yaşım 24.8 aylık evliyim.ve iki aydır bebek istiyoruz.hayli heycanlı bir süreçmiş.geçen ay olmadı.umudum haziran da.insan baya bozuluor negatifi görünce.birde düzensiz adet görüyorum.benimle aynı heycanı yaşayan merakı duyan kişilerin duygularını okumak bana gizli bir güç verdi.bundan sonra dualarım hepimiz için.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.tez zamanda içimizde atan ikinci kalbin sesini duymak dileğiyle. :16:

ayshe9388................15 mayıs hayırlı haberler inşallah :)
teolog5525...............20 mayıs hayırlı haberler inşallah :)

kızlar son durumlar nedir hadi güzel haberler verin bizlere :):16:

kuzucum demiştim ya acilde baktırdım yokmuş sonrası adet oldum malesef bat 19 haziran oldu değiştirirsin canım :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

yaşım 24.8 aylık evliyim.ve iki aydır bebek istiyoruz.hayli heycanlı bir süreçmiş.geçen ay olmadı.umudum haziran da.insan baya bozuluor negatifi görünce.birde düzensiz adet görüyorum.benimle aynı heycanı yaşayan merakı duyan kişilerin duygularını okumak bana gizli bir güç verdi.bundan sonra dualarım hepimiz için.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.tez zamanda içimizde atan ikinci kalbin sesini duymak dileğiyle. :16:

AMİN CANIMM ALLAH dualarını kabul etsin inşallah bu arada bence bikadın doğum doktoruna görün bebek istiyoruzde foliksaitkullanmaya basla yumurtalıklarını baksınn :10:

sabahın köründe kalkmışlar da konuşmuşlar durmuşlar ya bunlar gııı :53:
Cnm ben doktora gittiğimde FSH 4 lh 9 cikmisti yani yumurtlamak mükemmel ama catlamada sknti var bir ayda 2yumurtluyormusum bile bende bugün incir kurune baslicm o catlatma ile alakaliymis yumirtlamada skntin varsa soğan yap bence

bide ikizin oluyomuş ooohhhooo :60:

valla ben gayet kasıyorum :SS:S:S nasıl yapacağız şimdi falan oluyorum. Hiç normal birliktelik gibi olmuyor.. Hayırlısı :) Geçen eşim şarap açmış bir yudum iç gevşe diye dolanıyodu peşimde :D

tamamen gebeliğe odaklandığım için kasılıyorum canım. Eşimin spermleri pek iyi değil zaten ne kadar gidebiliyor bilmiyorum :) Olmazsa aşılama yapacağız bakalım hayırlısı :) Görev olunca yapamıyorum canım, o düşünceyi kafamdan atamıyorum da malesef

düşünme o kadar. tadını çıkarın yahuuu. keçi boynuzundan sonuç alan tanıdıklarım var. hatta doktor tavsiye etmişti:34:

deniyorum valla canım. Olmuyorsa bunda da vardır bir hikmet.. Şu çevredeki insanlar etkiliyor bizleri , onlar olmasa daha kolay olacak herşey. Evlatlık almayı düşünür müsünüz diye soran bile var :S:S:S Daha 3,5 yıllık evliyiz hemen öldürdüler bizi :S

eşim sağolsun hiç laf ettirmez :ssz: bizimkinin derdi sizi mi gerdi mealinde cvp veriyoz millete :27: o yüzden artık soramıyolar:60:

SELAMMM HANIMLAAAR nasılsınızzz :3:

biz iyiyiz cnm sen nasılsın:12:

KISLAAARRR BU PARÇA negatiflere GELSİN :92::92::92::92:

http://www.izlesene.com/video/zeliha-sunal-hersey-cok-guzel-olacak-video-klip/888788#

sabahın köründe kalkmışlar da konuşmuşlar durmuşlar ya bunlar gııı :53:

bide ikizin oluyomuş ooohhhooo :60:

düşünme o kadar. tadını çıkarın yahuuu. keçi boynuzundan sonuç alan tanıdıklarım var. hatta doktor tavsiye etmişti:34:

eşim sağolsun hiç laf ettirmez :ssz: bizimkinin derdi sizi mi gerdi mealinde cvp veriyoz millete :27: o yüzden artık soramıyolar:60:

biz iyiyiz cnm sen nasılsın:12:

KISLAAARRR BU PARÇA negatiflere GELSİN :92::92::92::92:

http://www.izlesene.com/video/zeliha-sunal-hersey-cok-guzel-olacak-video-klip/888788#

bende okadar umutlanıp negatifi gördükten sonra o şoku biraz atlattım bugün daha iyiyim canım:16: umutlnmaya devam bu arada saraçoğlu eşinizde bi problrm yoksa bile bebek olmuosada keçiboynuzunu kaynatıp için diyo 100 90 sonuç veriyormuş bence deneyelim hatunlar denemekten zarar gelmz:1: spermlerin daha iyyi tutunmasına yardımcı oluyormuşşşş :emir_bebek:

Kizlar ya bu incir kurunu yaptim su anda içmeye calisiyorumda yok ya icemicem ben bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla benim eşim keyçi boynuzu bilmemne yemez :S:S

cnm benimki sağolsun aynı söylemedim ama bencede yeseler ne iyi olur. bugün şey düşündüm meyve salatası yaparız bilmem bilirmisin tüm meyvelerden küçük küçük doğrayıp ceviz ve balla karıştırırız ondan yapalım olmazsa nasıl olsa bu ne demezler yeni öğrendim çok güzelmiş dersin ben bu akşam yapacam artık rutin 2 güne bir:1::1::1:

cnm benimki sağolsun aynı söylemedim ama bencede yeseler ne iyi olur. bugün şey düşündüm meyve salatası yaparız bilmem bilirmisin tüm meyvelerden küçük küçük doğrayıp ceviz ve balla karıştırırız ondan yapalım olmazsa nasıl olsa bu ne demezler yeni öğrendim çok güzelmiş dersin ben bu akşam yapacam artık rutin 2 güne bir:1::1::1:

hımmm mantıklı :) Benimki macun yedi önceden spermi düzeltmek için bi tiksindi artık hiç bişi yemiyor..
Meyvenin etkisi var mı , bal badem filan lazım :)

kızlar aranızda parlodel kullanan war mı prolaktın ıcın , ya da onceden kullanmıs olan. benım bu ay 2. ay ve ılacı kullanırken hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum. en azından bırının bı fıkrı warsa paylasırsa sewınırım.

gecen ay 28.gun adet oldum.bu ay karnım 10gun oncesınde agrımaya basladı.gece ay boyle olmamıstım.gazım war we karnım sıs,canım tatlı bıseyler ıstıyo. bunlar benım adet belırtılerımdır bılıyorum. ama ne bılım ınsan yıne de yazmak ıstıyo ya oyle bısey ıste..

Herkese gunaydın guzel bır gun bızlerle olsun inş.

Teolog cnm adet olmamana sevındım ınsallah guzel haberler verırsın bıze tatlım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim canım çok enteresan öyle değil mi insanın tanımadığı birine karşı böyle muhabbet duyması Torige bakınca direk gözlerim seni arıyor inş hepimiz hayırlı evlatlara kavuşuruz :9:

Back