- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.701
evet cnm o kadar bekleme aynen sıvı su gibi kandı....2 yıl oldu tam mayıs ayıydı çünki.banada burda bir arkadaşta okudum kanser hastalarına verdikleri bir o hücreleri eritici iğne vardı onu verdiler sökülüp gitti 2 güne bir kan tahlili ağlaya ağlaya Rabbim o günleri bir daha vermesin.......20 gün kadar kanamam oldu sonra evlilikle ilgili daha doğrusu kayınvalide sağolsun gelip ortalığı karıştırıp gitmişti kavgalar sıkıntılar Allaha şükür o günlerde geçti tam olarak 1 senedir ikimizde deli gibi istiyoruz hayırlısı olur inşallah yaşım 37 2 gün sonra girecem:))))yaşta ilerleyince korku sarıyor insanı işte böyle........
Allah bidaha yaşatmasın canım benim. Annem 36 sunda hamile kaldı küçük kardeşime :) hiç öyle düşünme yaş normal yani Allah gönlünüze göre versin inşallah. Yeni yaş en güzel hediyenle gelir inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın arkadaşlarım.bişey aklıma takıldı.şimdi ben adet olursam ki inşallah olmam.bal çörek otu tarçına başlamak istiyorum.1 ay kullandım ama aşılama olcak diye devam etmedim.haziran ayında adetimle birlikte iğnelere başlıyacağım.acaba yapsam mı diyorum zaten iğneler yumurtalıkları büyütüyor ama aklıma takıldı acaba döllenmesini sağlar mı dersiniz ?
artık bu ay da olmazsa canım temmuz gibi aşılama deneyeceğiz bakalım :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Ama hissediyorum senin topic bana uğurlu gelecek :))))
cnm bence destekleyici olur birde aşılama yapılacağı gün beline yakı yapıştır sıcak tutar başta biraz yakar ama tabi öneri.....
cnm benim eşimin ablası 6 aylıkken hastalanıyor ve verdikleri ilaçlardan sonra sara başlıyo düşünebiliyormusun 6 aylık bebe sara şuan 40 girecek hala aynı o yüzden eşim ilaçlardan çok korkuyor bana folik asiti bile içirtmedi yani o derece çocuğa bişey olur diyor bu macunun adı biliniyormu cnm.....
Ağzın bal yesin yavrum inşallah. Rabbim bütün güzel yüreklerdeki duaları kabul etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhh
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğal gıda takviyesi bu canım. Ilaçla herhangi bir etkilesimde bulunup zararı olacağını zannetmiyorum. Kullan bence.günaydın arkadaşlarım.bişey aklıma takıldı.şimdi ben adet olursam ki inşallah olmam.bal çörek otu tarçına başlamak istiyorum.1 ay kullandım ama aşılama olcak diye devam etmedim.haziran ayında adetimle birlikte iğnelere başlıyacağım.acaba yapsam mı diyorum zaten iğneler yumurtalıkları büyütüyor ama aklıma takıldı acaba döllenmesini sağlar mı dersiniz ?
Kizlarr listedekilerden hamile olan varmi? Kac gundur giremedim
cnm klomen türü bir tedavi gördünmü hiç bu arada hoşgeldin.....
teşekkür ederim canım.bende ters etki yapar mı acaba diye geçen sefer yapmadım.yumurtalık tembelliği olduğu için normal yoldan hamile kalma şansım yok denecek kadar az.bu ay denicem inşallah.şifa rabbimden
Sanırım dün çok rüzgar yedim her yanım ağrıyo yaaa inşallah hasta olmam lütfen. Kafam yastık istiyor resmen. Sağ ve sol olmak üzere ki neden ikisi birden ağrıyor anlamadım ikisine de sancı giriyo ara ara sık değil. Leylacım ne zaman yapalım bu kuru ya bi fikir ver bacım mmm... Çatlatma şeysini :) benim 23 gmrünüyor ovulasyon ama sanki daha erken olcak bu çörekotundan d a mı gitsem acaba yumurtam varmı bak diye kikikikikik
Napiyim valla kosturmaca is yogunlugundan bakamadim buralara:)) valla benm daha yumurtlama gunume var:) bugun9. Gunum .. İkinci sogan kurunu yapicam 20. Gunde bakalm kismet... Olmassa eger haziranda da inciri yapicam.. Biraz moralimiz bozuldu aslnda dun esimin degerleri dusuk cikti . 4 ay once varikosel ameliyayi olmsdu.. Gecen ayki degerleri cok iyiydi.. Ama dun baska bi yerde test yapildi sonuclar ya yanls yada kotutest tekrarlanacak bakalm umarim hersey yoluna girer
Napiyim valla kosturmaca is yogunlugundan bakamadim buralara:)) valla benm daha yumurtlama gunume var:) bugun9. Gunum .. İkinci sogan kurunu yapicam 20. Gunde bakalm kismet... Olmassa eger haziranda da inciri yapicam.. Biraz moralimiz bozuldu aslnda dun esimin degerleri dusuk cikti . 4 ay once varikosel ameliyayi olmsdu.. Gecen ayki degerleri cok iyiydi.. Ama dun baska bi yerde test yapildi sonuclar ya yanls yada kotutest tekrarlanacak bakalm umarim hersey yoluna girer
Doğal gıda takviyesi bu canım. Ilaçla herhangi bir etkilesimde bulunup zararı olacağını zannetmiyorum. Kullan bence.
İnşallah test yanlıştır cnm umutsuzluğa kapılmak yok. İnşallah bu ay hepimiz hamiş olacağız. Sabahları keçi boynuzu pekmezi aç karınla bir de keçı boynuru kuru var o da işe yarıyor cnm denediniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?