- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.221
günaydın kızlarrr ewet bende merak edıyorum kan testı nolduuu??
Bak asil taktigi hazaldan alicaz artik.:))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrr ewet bende merak edıyorum kan testı nolduuu??
günaydın güzelim öğleden sonra inş. güzel haberler veririm size
walla bıde bu ay umudum yok dıodu tek seferde halletmiş olayı
suan işteyım ve bı eczane yok burda =( mecur aksamı bekleyecegım
ama 2 tane testte bırden 2. cızgı sılık cıkması yanlıs ıhtımalı varmıdır ya :S ve dun orucluydum halı ıle kaçç sattır ne bıse yemıslıgım ne su ıcmıslıgım vardı testı yaptıgımda daha orucumu acmamıstım bıle
kız sorma herkes benden meraklı ama ne bileyim yaaa içim bi tuhaf Leyla korkuyorum sanırım bilmioyrum
Neden korkuyonki tatlim...korkacak bisey yok...ben birkere baya gecikmisti adetim neler kurdum anliyom senide tadini cikar 2 koca sene bekledin bu ani:)
walla bıde bu ay umudum yok dıodu tek seferde halletmiş olayı
Cnm iki test diyosun yanilma payi varmi bilmiyorum ama ayni markaysa olabir tabi bence de testi tekrarla farkli markayla.....
evet sanırım o yüzden garibim inanamıyorum hala... dün eşime sürpriz yaptım görmeliydiniz yüzünün aldığı hali
o yüzden korkuyorum ya nasıl oldu hala anlamış değilim ben :18::18:
evet sanırım o yüzden garibim inanamıyorum hala... dün eşime sürpriz yaptım görmeliydiniz yüzünün aldığı hali
Yere bakan iste sorma hemde tek seferde:))))
demekki az ama öz oldu işte Rabbim ol demiş olmuş başka bi açıklaması yok
Napti hazal sevindi dimi:)
Hahaha kiz hazaldan taktik almak icin kiskanmadin dimi tmm taktigi senden alirim söz:)))))
tesekkur ederm canım , 3 testte aynı markaydı 2 sınde sılık cıktı 3. de cıkmadı , bakıcaz artık bakalım ne oalcak
sevinmek ne kelime,,, akşam eve giderken yaptığım testi güzel bir kutuya koydum onu da hediye paketi yaptım... dün annesigildeydik iftara ezan okunmadan önce odaya çağırdım... dedim ki evlilik yıldönümümüz cumartesi ama ben hediyeni şimdiden vermek istedim dedim güldü açtı testi aldı eline usulca hamilemisin dedi evet dedim yüzündeki ifadeyi anlatamam yaa.. sarıldı falan işte sakın ağır kaldırma kurban olurum dikkat et kendine falan... akşam söyle baktımda nerdeyse bugün gece beni izledi biraz önce de aramış oruç tutmuyosun dimi sen diyo