Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

suan işteyım ve bı eczane yok burda =( mecur aksamı bekleyecegım

ama 2 tane testte bırden 2. cızgı sılık cıkması yanlıs ıhtımalı varmıdır ya :S ve dun orucluydum halı ıle kaçç sattır ne bıse yemıslıgım ne su ıcmıslıgım vardı testı yaptıgımda daha orucumu acmamıstım bıle

bak ben adetime uc gun kala hemde aksam yspmistim ve ikinci cizgi silik cikmisti.sonra bi sonraki gunde aksam yaptim gene ayniydi.sen iki tane test yspmissin ve ikisindede ikinci cizgi var stek bir testte cikmadi diye olumsuz degil.kesin hamilesin kesin.icin ferah olsun

kız sorma herkes benden meraklı ama ne bileyim yaaa içim bi tuhaf Leyla korkuyorum sanırım bilmioyrum

Neden korkuyonki tatlim...korkacak bisey yok...ben birkere baya gecikmisti adetim neler kurdum anliyom senide tadini cikar 2 koca sene bekledin bu ani:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden korkuyonki tatlim...korkacak bisey yok...ben birkere baya gecikmisti adetim neler kurdum anliyom senide tadini cikar 2 koca sene bekledin bu ani:)

evet sanırım o yüzden garibim inanamıyorum hala... dün eşime sürpriz yaptım görmeliydiniz yüzünün aldığı hali :KK43::KK43:

Cnm iki test diyosun yanilma payi varmi bilmiyorum ama ayni markaysa olabir tabi bence de testi tekrarla farkli markayla.....

tesekkur ederm canım , 3 testte aynı markaydı 2 sınde sılık cıktı 3. de cıkmadı , bakıcaz artık bakalım ne oalcak

evet sanırım o yüzden garibim inanamıyorum hala... dün eşime sürpriz yaptım görmeliydiniz yüzünün aldığı hali :KK43::KK43:

tahmın edebılıyorum dun bende acele ettım sanırsam ıkısıde oyle cıkınca dayanamadım,cok cok mutlu oldu havalara uctu butun aksam saskın ıfadesı vardı ,yavrum sabah uzuldu ve o uzuldu dıye cok uzuldum ve stres yaptım daha cok varmıdır yokmudur dıye,suan daha ıyı daha sakınım cok sukur

Napti hazal sevindi dimi:)

sevinmek ne kelime,,, akşam eve giderken yaptığım testi güzel bir kutuya koydum onu da hediye paketi yaptım... dün annesigildeydik iftara ezan okunmadan önce odaya çağırdım... dedim ki evlilik yıldönümümüz cumartesi ama ben hediyeni şimdiden vermek istedim dedim güldü açtı testi aldı eline usulca hamilemisin dedi evet dedim yüzündeki ifadeyi anlatamam yaa.. sarıldı falan işte sakın ağır kaldırma kurban olurum dikkat et kendine falan... akşam söyle baktımda nerdeyse bugün gece beni izledi biraz önce de aramış oruç tutmuyosun dimi sen diyo :KK52::KK52:

sevinmek ne kelime,,, akşam eve giderken yaptığım testi güzel bir kutuya koydum onu da hediye paketi yaptım... dün annesigildeydik iftara ezan okunmadan önce odaya çağırdım... dedim ki evlilik yıldönümümüz cumartesi ama ben hediyeni şimdiden vermek istedim dedim güldü açtı testi aldı eline usulca hamilemisin dedi evet dedim yüzündeki ifadeyi anlatamam yaa.. sarıldı falan işte sakın ağır kaldırma kurban olurum dikkat et kendine falan... akşam söyle baktımda nerdeyse bugün gece beni izledi biraz önce de aramış oruç tutmuyosun dimi sen diyo :KK52::KK52:

ouyy kıyamam yaaa canımm inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder rabbimm bizede çok dua ett hazall

X