Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Valla taktıkmı bılmem ama ben adetımın 2. gunu corek otu bal tarcın kurune basladım , adet bıttıktensonrada 1 gun ara 1 gun ılıskı seklınce calısmaya start verdık en fazla 2 gun ara verdık , yumurtlama donemınıde kacırmamıs oluruz dıe ,emın degılım bılmıyorum hamılelık varmı suanda ama tuttu ıse bence arayı cok acmadan ay boyunca ılıskı olmalı herkesın yum ym zamanı baska olur cunku ,

Bende bu ay aynen bole yapiyom cnm bakalim birde klomwn vardi simdi lavaboya gittim afedersin yogurt gibi akinti belliki yumurtlama basladi hadi hayirlisi.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afferim kız ne güzel anlattın bak

Evet sagolsun güzel acıkladı =) Moralımıde duzelttı hatta =) ben daha cok yenıyım belkı bı cogunuz uzun zamandır beklıyorsunuz belkı uzun zamandır evlısınız benım evlılıgımde daha 1 sene oldu ve bu durumuda ılk defa yasıyorum belkı sureklı buradan okuduklarımdanda etkılendım aa onunda sukadar gun varmıs cıkmıs fln dıye bende yapım dıye dusundum ama en cok test yapmama sebep dunde yazdıgım gıbı gogsumden gelen süt damlacıgı beyaz damla ıste sutmu bılmıyorum,o ıyıce tetıkledı benı ve hısettıgım dıger seyler kumdan mı gebelıkmı acaba dıye ayırt edemedıgım.
soylenmez Ama Rabbım kalbımı bılıyorya Rabbım evlat hasretı cekenlere nasıp et yarabbım dıyerek topıktekı herkesıde andım bkacınız ozellıkle aklımdan gecenler herkesın yuzu gulsun İnşallah,ben yasamadım suan ama evlat hasretı cekmeyıde kaybetmeyıde cok cok yakınım canım herseyımde gordum o acıyı gozlerınden bılıyorum,oyuzdendırkı Rabbım benden once sılere nasıp etsın dılerım.

Evet sagolsun güzel acıkladı =) Moralımıde duzelttı hatta =) ben daha cok yenıyım belkı bı cogunuz uzun zamandır beklıyorsunuz belkı uzun zamandır evlısınız benım evlılıgımde daha 1 sene oldu ve bu durumuda ılk defa yasıyorum belkı sureklı buradan okuduklarımdanda etkılendım aa onunda sukadar gun varmıs cıkmıs fln dıye bende yapım dıye dusundum ama en cok test yapmama sebep dunde yazdıgım gıbı gogsumden gelen süt damlacıgı beyaz damla ıste sutmu bılmıyorum,o ıyıce tetıkledı benı ve hısettıgım dıger seyler kumdan mı gebelıkmı acaba dıye ayırt edemedıgım.
soylenmez Ama Rabbım kalbımı bılıyorya Rabbım evlat hasretı cekenlere nasıp et yarabbım dıyerek topıktekı herkesıde andım bkacınız ozellıkle aklımdan gecenler herkesın yuzu gulsun İnşallah,ben yasamadım suan ama evlat hasretı cekmeyıde kaybetmeyıde cok cok yakınım canım herseyımde gordum o acıyı gozlerınden bılıyorum,oyuzdendırkı Rabbım benden once sılere nasıp etsın dılerım.

Kiyamam hepberaber olacagiz insallah........ bizim kadar beklemezsin insallah...

Bende bu ay aynen bole yapiyom cnm bakalim birde klomwn vardi simdi lavaboya gittim afedersin yogurt gibi akinti belliki yumurtlama basladi hadi hayirlisi.....

amann gunlerı kacırma ozaman basladı ıse Rabbım senden guzel haberler almamızı nasıp etsın sevınc gozyasları nasıp etsın arkadasım

sıkıntı yok ezel rahat rahat anlatabilirsin hahahahahaa

Bugun kacagim tatlim doktora gidecem zaten bozulurdu:))))))

tamm üçümzde oruç deiliz :KK1: ya şu maydonoz we sütle yapılan bi kür warmış duymuşsunuzdur onu yapcam ben bide bi yerde okudum sırtüstü yatıyoruz ya hani ilişkiden sonra yüzüstü yatmış biri onuda denicem bakalım we öyle 3 5 gün deil bidahaki adete kadar gün aşırı ilişki bu ay ilaç falan kullanmıyorum doktorada gitmedim ama bi umut war içimde olacağına dair :KK16: alışweriş yaptnmı leyla sen alacakların wardı :KK1:

Insaallah canimcumle isteyen kullarina nasib etsin Rabbim. Sen dua etmemize vesile oldun dualarimizi kabede okunan dualara katilmasina vesile oldun insaallah rabbim tez zamanda hatta temmuz ayinda saglikkmli bebis nasib etsin sana :))

Allahim yuce mevlam leyla kulunun duasini tesbihatini kabul eyle amiinn

Ben sana aksam bildircem sayi canim.

Aaaa ciddimisiniz siz yaa:KK43: bende i cir kuru yapiyodum ama gecen ay yumurtam yokmus benim o yuzden bu ay sansa birakmiim dedim ..ama en iyisi yi e doktora gitmek herhalde

aminnnnnnn inşşş cm inşş bu ay üçümüzün olsun senin bnim polyananın inşşşş:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

☺☺ çok tatlı olmuş ama maaşallah!

Bende kist olmuş canım çok mutsuzum ya :KK43:(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aaa kur yapti sanirim. Adetle atilmiyor mu cnm ya? İnşallah atarsin adetle. Kist e soğan kuru iyi geliyor cnm.
hatılamıyorum kı net olarak markalarını aynı markaydı ama octomed mı ne öle bıse , bende ondan korktum acıkcası hormonlardamı bısey var :S sen hangı testı almamı onerırsın yada aksam dırek kanmı vereyım ve negatıf ıse doktora randevu alayım :S adet 10 temmuz beklıyeyım mı veya

Cnm varsa kanda cikar zaten. Aksam kan verebilirsen ver cnm. İnşallah vardır. Yoksa Dr dan randevu almak en iyisi.

tamm üçümzde oruç deiliz :KK1: ya şu maydonoz we sütle yapılan bi kür warmış duymuşsunuzdur onu yapcam ben bide bi yerde okudum sırtüstü yatıyoruz ya hani ilişkiden sonra yüzüstü yatmış biri onuda denicem bakalım we öyle 3 5 gün deil bidahaki adete kadar gün aşırı ilişki bu ay ilaç falan kullanmıyorum doktorada gitmedim ama bi umut war içimde olacağına dair :KK16: alışweriş yaptnmı leyla sen alacakların wardı :KK1:

Bu ay adet olursam hemen yapacam mayd. Sut buharini benimde aklimda...alisveeialer macun falanmiydi ki neydi bak onu bile unutmusum kirbaç falanmi hahaha:)))))))

günaydınlar kızçeler rüyamda pempe orkidegördüm daha yorumuna bakmadım meraklı hissediyor ahandaaa şimdi bakıcam:KK12::KK12::KK12::KK12:

Bu ay adet olursam hemen yapacam mayd. Sut buharini benimde aklimda...alisveeialer macun falanmiydi ki neydi bak onu bile unutmusum kirbaç falanmi hahaha:)))))))

şeytan kıyafetii ahahahaaa :KK70: gecelik falan konuştuk yaa :KK34: inşallah gerek kalmaz canım yapmana bıde ilişkiden 10 dakika önce falan sert bi türk kahwesi içir enişteye :KK34:

Kiz ben seni yerim hepimizin olur insallah....yanliz hamiş cok masallah topik gercekten ugurlu oldu:)

aynen leylacım gerçekden doldu hamişler bizlerde olcezzzzzzzz inşşş bizsiz olurmu gülüm allahın izniyle:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X