Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Blackk ben dayanamadim test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi goruyorum var ama cok silikkk yarin sabah bidaha yapicam ilk idrarla varmidii sence ya?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy ne güzel canim inşallah olmasa silik de cikmaz cnm. Yarin is cikisi git bence bi de sabah ilk idrarla yap bakalim daha belirgin olur. Güzel haberlerle gel tatlim.

Göbek cikti cikmadi bakin iste gobekk... KarnimiZ tok...

Eklentiler

• $1404760798139.jpg
    $1404760798139.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 27

goremedim resmini ama kac haftalik olsugunda cikiyo ki gobek.canim birde ben yarin doktora gitcem tahmini yarin icin 5000 lerde olur degerim ve belki kese karnimdan gozukmezse vajinal ultrasona musade etmelimiyim.ne diyosun ?

Amin cnm inşallah. Ama adet olunca kist geçti dimi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gecti canm pkom var ama inofolic ve diaformin sayesinde 21 mm yumurtam oldu cift cizgiyide yakaladim ama tuttumu bilmiyorum bat 14 temmuz diaformin cok kullanamadim ama iilac iyi gelmedi bana

bence vermelisin çünkü bende yarın gitcem izin vercem:KK6:

gözün aydın olur inşallah göğsündeki akıntıyı sakın ihmal etme:KK24:

Ins sabah tekrarliyayimda bi testi ikincitide yaptim bugun yine silik cikti :) gogsumdr sikarsam cikio sikmazsam bisi yok aslinda ama dr gittigimde siracagim bunu

Oy ne güzel canim inşallah olmasa silik de cikmaz cnm. Yarin is cikisi git bence bi de sabah ilk idrarla yap bakalim daha belirgin olur. Güzel haberlerle gel tatlim.

Ayyy ins t
Ya sabah ta tekrarliyacagim testi hemen bakalim nasil cikacak inanamiyorum ben hala belirtilerim kumdan degilmiymis acaba:))

Sabah ilk idrarla yaptim testi hicbise cikmadi nasil oluyor dun ikitane yaptim test ikinci cizgi silik çıktı

Gunaydin herkese Kasik agrisi bacak kasilmasi gaz idrara sık cikma gogus hassasiyeti falan hep regl den mis demekki kizlar. Cunku bu ay cok degerlendiremedik diye diger ayi dusunmustum ama sonra ates takibinde tam yumurtamin catladigi gun iliskimin oldugunu farkettim. Sonrada regl gelince uzuldum ister istemez. Ilk ay belki ama insan buruluyor koekuyormus ilk cocuk istegi olunca bi de daha fazla. Ustune dongumde bozuldu 35 surdu ben simdi bu ay 31 mi dusunucem yine yoksa 35 mi bat i ne dusunucem neyse insallah vucut kendini hazirlamistir diyorum sukur rabbime.

oyyy maşallah:KK55:
tü tü tü nazar değmesin:KK16:
benim göbeğim seninkini döver:KK60::KK9:

Ici dolu o gobekten bende isterim kizlar :))

Gunaydin herkese Kasik agrisi bacak kasilmasi gaz idrara sık cikma gogus hassasiyeti falan hep regl den mis demekki kizlar. Cunku bu ay cok degerlendiremedik diye diger ayi dusunmustum ama sonra ates takibinde tam yumurtamin catladigi gun iliskimin oldugunu farkettim. Sonrada regl gelince uzuldum ister istemez. Ilk ay belki ama insan buruluyor koekuyormus ilk cocuk istegi olunca bi de daha fazla. Ustune dongumde bozuldu 35 surdu ben simdi bu ay 31 mi dusunucem yine yoksa 35 mi bat i ne dusunucem neyse insallah vucut kendini hazirlamistir diyorum sukur rabbime.

Ici dolu o gobekten bende isterim kizlar :))

31 düşüneceksin canım:KK31:

benimki kilodan ayol:KK53::KK9: içi dolu ama susam kadar falan:KK60:

Ya kizlarrr bisi diyin hele bana dun iki tane testimde silik cizgi cikti sabaj yine yaptim yoktu buneeki:KK43:

Herkes nerde yaaaa:KK43:( blackkk sesimi duy hepimizin guzin ablasii noldu neden bole çıkmıştır:KK43:

yaptinmi test sabah .durum ne canim

yaptım canım ama hıc bıse cıkmadı,sılık mılık hıc bıse yok yanı
ama dun 2 tane yaptım kısa bı sure arayla ıkısındede 2. cızgı sılık cıktı nasıl oluyor,sabah sabah cok moralım bozuldu sevıncımız kursagımızda kaldı=(((

X