Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yaptım canım ama hıc bıse cıkmadı,sılık mılık hıc bıse yok yanı
ama dun 2 tane yaptım kısa bı sure arayla ıkısındede 2. cızgı sılık cıktı nasıl oluyor,sabah sabah cok moralım bozuldu sevıncımız kursagımızda kaldı=(((

hemen farkli bi test al yap.testten teste farkediyo.mesela ben bi eczaneden aldigim testi uyguladim hemn ikinci cizgi cikti.birde baska eczzaneden alip deneyeyim dedim.ondada cok. ama cok silik cikti.simdi niyestres yapyosun ki sen.kizarim bak.sen simdi farkli eczanelerden birertane test al ve dene

hemen farkli bi test al yap.testten teste farkediyo.mesela ben bi eczaneden aldigim testi uyguladim hemn ikinci cizgi cikti.birde baska eczzaneden alip deneyeyim dedim.ondada cok. ama cok silik cikti.simdi niyestres yapyosun ki sen.kizarim bak.sen simdi farkli eczanelerden birertane test al ve dene

suan işteyım ve bı eczane yok burda =( mecur aksamı bekleyecegım

ama 2 tane testte bırden 2. cızgı sılık cıkması yanlıs ıhtımalı varmıdır ya :S ve dun orucluydum halı ıle kaçç sattır ne bıse yemıslıgım ne su ıcmıslıgım vardı testı yaptıgımda daha orucumu acmamıstım bıle

günaydın kuzumda bu ne surat yaaa sabah sabah okudum yazdıklarını bi derin nefes al rahatla... çok stres yapıyosun bi dur daha 2 gün var regline bekle niye regl geçmeden test yaparsınız bilmiyorum ki

cunku vucudumda bı cok sey farkettıgım ıcın. tesekkur ederım cvp verdıgın ıcın

Sabah ilk idrarla yaptim testi hicbise cikmadi nasil oluyor dun ikitane yaptim test ikinci cizgi silik çıktı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes nerde yaaaa:KK43:( blackkk sesimi duy hepimizin guzin ablasii noldu neden bole çıkmıştır:KK43:

Yettim garii markalari nedir testlerin. Canim bugün acil Dr a gitmem gerektiğini düşünüyorum ya hamilesin yada hormonlarinda bir dengesizlik var ihmale asla gelmez.

9 haftada bu kadar oluyo mu 😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

MrB cnm valla bizim ikinci olduğu için göbek büyümeye müsait. Oglumda hmn cikmadi ama bu sefer cikti iç karnim yok benim. İsin garibi oglanda ayda 4-5 kg alirdim. Hala 65 kilodayim enteresan..

goremedim resmini ama kac haftalik olsugunda cikiyo ki gobek.canim birde ben yarin doktora gitcem tahmini yarin icin 5000 lerde olur degerim ve belki kese karnimdan gozukmezse vajinal ultrasona musade etmelimiyim.ne diyosun ?

Kişiden kişiye değişir cnm. Bende iç karin yok cabuk cikiyo. Oğlumu doğuma giderken bi gobegim var ki 38 haftada sezeryandi. Gören korkardi gobusumu. Çok şükür çatlak olnadi ne hikmetse. Vajinal baktir cnm sakinca yok bence.

MrB cnm valla bizim ikinci olduğu için göbek büyümeye müsait. Oglumda hmn cikmadi ama bu sefer cikti iç karnim yok benim. İsin garibi oglanda ayda 4-5 kg alirdim. Hala 65 kilodayim enteresan..

☺☺ çok tatlı olmuş ama maaşallah!

Bende kist olmuş canım çok mutsuzum ya :KK43:(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yettim garii markalari nedir testlerin. Canim bugün acil Dr a gitmem gerektiğini düşünüyorum ya hamilesin yada hormonlarinda bir dengesizlik var ihmale asla gelmez.

hatılamıyorum kı net olarak markalarını aynı markaydı ama octomed mı ne öle bıse , bende ondan korktum acıkcası hormonlardamı bısey var :S sen hangı testı almamı onerırsın yada aksam dırek kanmı vereyım ve negatıf ıse doktora randevu alayım :S adet 10 temmuz beklıyeyım mı veya

hatılamıyorum kı net olarak markalarını aynı markaydı ama octomed mı ne öle bıse , bende ondan korktum acıkcası hormonlardamı bısey var :S sen hangı testı almamı onerırsın yada aksam dırek kanmı vereyım ve negatıf ıse doktora randevu alayım :S adet 10 temmuz beklıyeyım mı veya

Cnm iki test diyosun yanilma payi varmi bilmiyorum ama ayni markaysa olabir tabi bence de testi tekrarla farkli markayla.....

X