- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.181
Blackk ben dayanamadim test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi goruyorum var ama cok silikkk yarin sabah bidaha yapicam ilk idrarla varmidii sence ya?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Göbek cikti cikmadi bakin iste gobekk... KarnimiZ tok...
Göbek cikti cikmadi bakin iste gobekk... KarnimiZ tok....
bence vermelisin çünkü bende yarın gitcem izin vercem
gözün aydın olur inşallah göğsündeki akıntıyı sakın ihmal etme
haberleşelim canımhaberleselim yarin olur mu?ama canim dusuk ihtimali yokmu o sekilde.
Amin cnm inşallah. Ama adet olunca kist geçti dimi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Gecti canm pkom var ama inofolic ve diaformin sayesinde 21 mm yumurtam oldu cift cizgiyide yakaladim ama tuttumu bilmiyorum bat 14 temmuz diaformin cok kullanamadim ama iilac iyi gelmedi bana
e simdi git ozel bi poliklinige.hic bekleme.acil yazdir tahlili iki saate cikiyo arar ogrenirsin
bence vermelisin çünkü bende yarın gitcem izin vercem
gözün aydın olur inşallah göğsündeki akıntıyı sakın ihmal etme
Oy ne güzel canim inşallah olmasa silik de cikmaz cnm. Yarin is cikisi git bence bi de sabah ilk idrarla yap bakalim daha belirgin olur. Güzel haberlerle gel tatlim.
oyyy maşallah
tü tü tü nazar değmesin
benim göbeğim seninkini döver
Gunaydin herkese Kasik agrisi bacak kasilmasi gaz idrara sık cikma gogus hassasiyeti falan hep regl den mis demekki kizlar. Cunku bu ay cok degerlendiremedik diye diger ayi dusunmustum ama sonra ates takibinde tam yumurtamin catladigi gun iliskimin oldugunu farkettim. Sonrada regl gelince uzuldum ister istemez. Ilk ay belki ama insan buruluyor koekuyormus ilk cocuk istegi olunca bi de daha fazla. Ustune dongumde bozuldu 35 surdu ben simdi bu ay 31 mi dusunucem yine yoksa 35 mi bat i ne dusunucem neyse insallah vucut kendini hazirlamistir diyorum sukur rabbime.
Ici dolu o gobekten bende isterim kizlar :))
Misafirlihe gitik canim ya donuste ugricaktuk vazgectim yrin bidaha bi yapayimda sabah test
yaptinmi test sabah .durum ne canim