Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar dunde sormustum ama cevap alamadim adet belirtileri olupta hamile oldugunu ogrenenler var mi aranizda? ??

💑🚼🚼🚼💑

Minscim afet belirtileri ile gebelik belirtileri aynidir. Yani ben adet opucam geldi geliyor derken vaktim bebis gelmiş :)

Cnm prolaktin yükselmesi o. İhmal etme bebek oluşumunu engeller. Gebelikte ancak 4-5. Aylarda aciz şutu gelir o da beyaz olmaz sari olur cnm. Ani yukselisler olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim regl ime 3 gun kaldı tekrar baktirayim bari prolactinime ona baktirmam yeterli dimi?mart ayinin sinunda baktirmisim oda normal degerlerde gözüküyor

Benim regl ime 3 gun kaldı tekrar baktirayim bari prolactinime ona baktirmam yeterli dimi?mart ayinin sinunda baktirmisim oda normal degerlerde gözüküyor

Cnm bekle inşallah bebistendir hic duymadim ama yine de kalbimizi çok bozmamakta fayda var. Rabbimin isine akil ermez. Adet olursan Dr a girlt bence

oooyy afiyet olsun bitlim ben pek sevmem güveci ama
sana özel yemek yapalım hayatım sen yeterki iste
Benim azicik biseydi canim ya gogsumdenmi acaba diyip sıkmasaydim haberim olmicakti bole biseyden :)hayırlı ai bakalim ne olacak regl 3 gun kaldı.
Mart ayinin sonunda yapilmia tahlillerim ve prolactin normal degerler sinirinda gozuluyor ama son 3 ayda bu surum değişirmi daha oncede prolactinim hep normaldi yani kensimi bolsim bileli.

napacağı belli olmuyor ki geliyomu gelmiyomu diye sıkma. sıkarsan artar

Bana nolur acil cvp verin cok cok silik olsada gebelik testinde ikinci cizgi hamilelil oluyormu bu 10 temmuz adet gunum acil cvp bekliorum bosa umitlanmayayim

Çok silik olmasi noal daha adetine varmis çok kişi hamile olduğunu öyle öğrendi iki gün sonra ilk idrarinla tekrar yap bence hayirli olsun vardır ins

Ay varmidir yaaa cok heyecanliyim testi yaptim bise cikmadi attim cope bi sure sobra ya baksammi diye icim icimi kemirdi yok iste diyorum kendi kensime gittim aldim ne gorim siliiiikkkk bi cizgi çıkmış

Senin peki geçti mi Arzu? Arzu'ydu ismin dimi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet canm arzu o ay yani gecen ay berbatti 13 gun gecti hic umutlanmadigm kadar umutlandim defalarca kanda baktirdim doktora gittim 13.gun doktor ultrasonla bakti rahim kalinlasms adet geliyor dedi 2 gun sonra adet oldum bu arada pkolu oldugumuda ogrendim oyle canm rabbim hepimizin yardimcisi olsun

selam hatunlar nasilsinizzzzzz internetim yojktu yazamiyorummmmmmmmmm herkenasilllllll bakalimm hamis olanlar var mi 2 hafta yoktummmmmm ben gebelik isini biraz askiya aldimmmmm...kizimin 2 hafta sonraa dogum gunuuuu....ilk yas gununu kutluycaz insallahhhhhh hayirlisi artik

Cnm bekle inşallah bebistendir hic duymadim ama yine de kalbimizi çok bozmamakta fayda var. Rabbimin isine akil ermez. Adet olursan Dr a girlt bence

Blackk ben dayanamadim test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi goruyorum var ama cok silikkk yarin sabah bidaha yapicam ilk idrarla varmidii sence ya?

Blackk ben dayanamadim test yaptim cok silik cikti ikinci cizgi goruyorum var ama cok silikkk yarin sabah bidaha yapicam ilk idrarla varmidii sence ya?

hamilesin tatlim.benimde adetime 3 gun kala tarif ettgin gibiydi ikinci cizgi.hayirli olsun

Merhaba klomen kullanan var mı bişi sormam lazım cok önemli..hanı bu klomen aşılama yumurta takıbıyle ılgılı bana cvp verecek olan yokmu cok önemli benım için..kım benı aydınlatacak:26:

meyraaaaaaaaaa bence izin vermelisinnnn bebegi gormek icin amatabiki senin kararin onemliiii....kacinci haftadasinnnn...hamile kalmana cok sevindimmmm canimmm....tedavisiz mi hamile kaldin canim

Amin cnm inşallah. Ama adet olunca kist geçti dimi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bitli yarin doktora gitcem .eger karnimdan ultrason ile gorunmezse vajinal ultrasona izin vermelimiyim sence.bu konuda ki fikrin nedir
bence vermelisin çünkü bende yarın gitcem izin vercem
Ayy hala inanamıyorum kanda bi gorsem yarinda ise gitmem sart ya pufff cok sagol canimmm
gözün aydın olur inşallah göğsündeki akıntıyı sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…