Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Benimde incir kuru yaptigim ay kistim oldu cok pisman oldum yaptigma hic gecikmeyen adetim o ay 13 gun gecikti

cnm bi doktora git hemen aynı sorun bendede var prolaktinin yüksek olabilir ve bu çocuk olmasını engelliyomuş hani süt korur diyolar ya aynı hesap
tedavisi çok kolay gebelikte süt gelmesi için çok çok erken

cnm bi doktora git hemen aynı sorun bendede var prolaktinin yüksek olabilir ve bu çocuk olmasını engelliyomuş hani süt korur diyolar ya aynı hesap

Ne bilim canim ya benim tahlilllerimi yaptirali cok olmadi normal çıkmıştı onlarda ve adetlerimde duzenlidir ins prolaktin yukselmesi fln diildir :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tm tatlım katıl inşş agzından bal damlıyo inşşş buayda bizim ayımız olur
Insaallah canimcumle isteyen kullarina nasib etsin Rabbim. Sen dua etmemize vesile oldun dualarimizi kabede okunan dualara katilmasina vesile oldun insaallah rabbim tez zamanda hatta temmuz ayinda saglikkmli bebis nasib etsin sana :))
Kiz pitircik nereye kayboldun sen yine..... tesbihata baslicam birazdan Allah kabul ederse cumle cocuk sahibi olmak isteyenlere.....

Allahim yuce mevlam leyla kulunun duasini tesbihatini kabul eyle amiinn

neyse kızçeler ben kaçar hadi öpüldünüz kuzucuklarrrrr
Ben sana aksam bildircem sayi canim.

Benimde incir kuru yaptigim ay kistim oldu cok pisman oldum yaptigma hic gecikmeyen adetim o ay 13 gun gecikti

Aaaa ciddimisiniz siz yaa bende i cir kuru yapiyodum ama gecen ay yumurtam yokmus benim o yuzden bu ay sansa birakmiim dedim ..ama en iyisi yi e doktora gitmek herhalde

Ne bilim canim ya benim tahlilllerimi yaptirali cok olmadi normal çıkmıştı onlarda ve adetlerimde duzenlidir ins prolaktin yukselmesi fln diildir :s

inşallah canım benim ki öyle bi oluyoduki çamaşırları geçip dışarı çıkıyodu ama meraklanma çok basit tedavisi

Amiiiiiinnnnnn cnm benim isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah....

inşallah canım benim ki öyle bi oluyoduki çamaşırları geçip dışarı çıkıyodu ama meraklanma çok basit tedavisi

Benim azicik biseydi canim ya gogsumdenmi acaba diyip sıkmasaydim haberim olmicakti bole biseyden :)hayırlı ai bakalim ne olacak regl 3 gun kaldı

ben tam emin olmak için prediktör müdür nedir onun testini yaptım öğleden sonra 2. çizgi silikte olsa çıktı bi sıkıntı yoktur dimi kızlar

Benim azicik biseydi canim ya gogsumdenmi acaba diyip sıkmasaydim haberim olmicakti bole biseyden :)hayırlı ai bakalim ne olacak regl 3 gun kaldı

Cnm farketmen iyi olmus sut hormonlari gebeligi engelleyici durum doktora danis mutlaka..

Sen bilirsin cnm tabi ama gun gibi ortada artik hamişsiiiiiiin:)

Rabbime sonsuz şükürler olsun canım henüz tam ne olduğunu idrak edemesemde güzel bişi :))) inşallah siz de güzel haberler vereceksiniz bende teyze olucam

Mart ayinin sonunda yapilmia tahlillerim ve prolactin normal degerler sinirinda gozuluyor ama son 3 ayda bu surum değişirmi daha oncede prolactinim hep normaldi yani kensimi bolsim bileli

Dr git canm bana inofolic toz ve diaformin verdi diaformin kullanamdim ama inofolic hic aksatmadim 21 mm yumurtam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…