- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.141
Kızlar bir süredir girmiyorum ama bunu paylaşmak için girdim. Bende kist oluşmuş((. Yumurtalık kisti. Şubatta gittiğimde hiç sorun yoktu. Geçen ay çörekotu kürü yaptım. Ben ona bağlıyorum. Eğer yumurtlamanız normalse kür yapmayın. Lütfen dikkat edin
Kizlarrr enterasan bise oldu ya yazdigimda gitti size heyecandan:) gogsumun ucuna bakiyordum hala koyuluk var mi diye ve bi damlacik gordum beyaz bu ne nerden geldi gogsumden mi acaba derken sıktim ve sut gelsi gogsumden bu ne olabilir lutfen yazin bana cok saskinim şundan 2 ay once flnda hormin tahlillerim fln yapildi hersey normal hamilelikle ilgisi olabilirmi bunun ya cvplarinizi bekliorum cok heyecanlandim buneee
cnm bi doktora git hemen aynı sorun bendede var prolaktinin yüksek olabilir ve bu çocuk olmasını engelliyomuş hani süt korur diyolar ya aynı hesap
tedavisi çok kolay gebelikte süt gelmesi için çok çok erken
Insaallah canimcumle isteyen kullarina nasib etsin Rabbim. Sen dua etmemize vesile oldun dualarimizi kabede okunan dualara katilmasina vesile oldun insaallah rabbim tez zamanda hatta temmuz ayinda saglikkmli bebis nasib etsin sana :))tm tatlım katıl inşş agzından bal damlıyo inşşş buayda bizim ayımız olur
Allahim yuce mevlam leyla kulunun duasini tesbihatini kabul eyle amiinnKiz pitircik nereye kayboldun sen yine..... tesbihata baslicam birazdan Allah kabul ederse cumle cocuk sahibi olmak isteyenlere.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben sana aksam bildircem sayi canim.neyse kızçeler ben kaçar hadi öpüldünüz kuzucuklarrrrr
Benimde incir kuru yaptigim ay kistim oldu cok pisman oldum yaptigma hic gecikmeyen adetim o ay 13 gun gecikti
Ne bilim canim ya benim tahlilllerimi yaptirali cok olmadi normal çıkmıştı onlarda ve adetlerimde duzenlidir ins prolaktin yukselmesi fln diildir :s
hoş geldin bende çıkıyım güveçte türlü yapacağımben geldim
Insaallah canimcumle isteyen kullarina nasib etsin Rabbim. Sen dua etmemize vesile oldun dualarimizi kabede okunan dualara katilmasina vesile oldun insaallah rabbim tez zamanda hatta temmuz ayinda saglikkmli bebis nasib etsin sana :))
Allahim yuce mevlam leyla kulunun duasini tesbihatini kabul eyle amiinn
Ben sana aksam bildircem sayi canim.
Aaaa ciddimisiniz siz yaabende i cir kuru yapiyodum ama gecen ay yumurtam yokmus benim o yuzden bu ay sansa birakmiim dedim ..ama en iyisi yi e doktora gitmek herhalde
ben geldim
hoş geldin bende çıkıyım güveçte türlü yapacağım
inşallah canım benim ki öyle bi oluyoduki çamaşırları geçip dışarı çıkıyoduama meraklanma çok basit tedavisi
Benim azicik biseydi canim ya gogsumdenmi acaba diyip sıkmasaydim haberim olmicakti bole biseyden :)hayırlı ai bakalim ne olacak regl 3 gun kaldı
ben tam emin olmak için prediktör müdür nedir onun testini yaptım öğleden sonra 2. çizgi silikte olsa çıktı bi sıkıntı yoktur dimi kızlar
Aksam kana gitmicekmisin?
bikaç gün bekleme taraftarıyım aslında ama bilemiyorum ya
Sen bilirsin cnm tabi ama gun gibi ortada artik hamişsiiiiiiin:)
cnm bi doktora git hemen aynı sorun bendede var prolaktinin yüksek olabilir ve bu çocuk olmasını engelliyomuş hani süt korur diyolar ya aynı hesap
tedavisi çok kolay gebelikte süt gelmesi için çok çok erken
Insaallah canimcumle isteyen kullarina nasib etsin Rabbim. Sen dua etmemize vesile oldun dualarimizi kabede okunan dualara katilmasina vesile oldun insaallah rabbim tez zamanda hatta temmuz ayinda saglikkmli bebis nasib etsin sana :))
Allahim yuce mevlam leyla kulunun duasini tesbihatini kabul eyle amiinn
Ben sana aksam bildircem sayi canim.
Aaaa ciddimisiniz siz yaabende i cir kuru yapiyodum ama gecen ay yumurtam yokmus benim o yuzden bu ay sansa birakmiim dedim ..ama en iyisi yi e doktora gitmek herhalde
Yok canim hic ilac kullanmadim bi suredir