• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

günaydınar kızçeeeller toplu bebekduası yapılıyo kabede dualancak sizlerlede paylaşıyim dedim ramazanın hürmetine vesile olur inşş duasını kabede ikamet eden peygamber efendimizin torunlarından ehli bir bayan yapacak okunacaklar
1 ya varis .ya musavvir .ya halık meryem süresi ve yasin süresi nekadar okuyabiliyosanız yazın kızlar topluyacagım bu cumaya kadar süre:36:

Canım 3 meryem süresi 3 yasin ya varis ya musavvir de 1000 er tane okurum. Cuma günü de dahil ise süreleri 4 er tane okurum inşallah canim

Topitopum balli sekerim benim artik bizde mutlu haber verecez insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah agzindan duysun insallah once topitop sonra ben:))))

Kiz o isi eniste yapacak sapsal:)))))

:))) beraber kalacaz insaallah tatliiimmm hemide bu ay:))
..
amin cm ya varis .ya halık .ya musavvir bunlardan 1000tane çekebilirsin ayrı ayrı yada bitanesine 10.000 çekebilirsin tatlım yasin ve meryem süresinide kaçtane okuyabilirsen
mesela yasin 2 meryem 1 istedigin kadar yani başkasınada okut kendin için bu verdiklerimden topla ver işde bana cm :16::16:

Benimde okumalarim var o yuzden fazla alamam ama bende katilmak isterim

Kizlar dunde sormustum ama cevap alamadim adet belirtileri olupta hamile oldugunu ogrenenler var mi aranizda? ??

💑🚼🚼🚼💑

Kiz pitircik nereye kayboldun sen yine..... tesbihata baslicam birazdan Allah kabul ederse cumle cocuk sahibi olmak isteyenlere.....

Kizlarrr enterasan bise oldu ya yazdigimda gitti size heyecandan:) gogsumun ucuna bakiyordum hala koyuluk var mi diye ve bi damlacik gordum beyaz bu ne nerden geldi gogsumden mi acaba derken sıktim ve sut gelsi gogsumden bu ne olabilir lutfen yazin bana cok saskinim şundan 2 ay once flnda hormin tahlillerim fln yapildi hersey normal hamilelikle ilgisi olabilirmi bunun ya cvplarinizi bekliorum cok heyecanlandim buneee

Kimse nie bisi yazmio herkes nerdee:(

Kizlarrr enterasan bise oldu ya yazdigimda gitti size heyecandan:) gogsumun ucuna bakiyordum hala koyuluk var mi diye ve bi damlacik gordum beyaz bu ne nerden geldi gogsumden mi acaba derken sıktim ve sut gelsi gogsumden bu ne olabilir lutfen yazin bana cok saskinim şundan 2 ay once flnda hormin tahlillerim fln yapildi hersey normal hamilelikle ilgisi olabilirmi bunun ya cvplarinizi bekliorum cok heyecanlandim buneee

İlaç kullanıyor musun canım bazı ilaçlar yapıyor
bende mide ilacı kullanmıştım resmen süt gelmişti gögüslerimden, ilacı bırakınca geçti

Kızlar bir süredir girmiyorum ama bunu paylaşmak için girdim. Bende kist oluşmuş :(((. Yumurtalık kisti. Şubatta gittiğimde hiç sorun yoktu. Geçen ay çörekotu kürü yaptım. Ben ona bağlıyorum. Eğer yumurtlamanız normalse kür yapmayın. Lütfen dikkat edin

Back
X