• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hahahaha kız sen valla alemsin bende diyom bu koç ne hayırdır hahahahahahaha

nerelerde geziyosan artık

bak bak bak koyarım şekerim canın saolsun önce bi kız mı erkek mi öğrenelimde

hamissin diye ses etmiyom yigenimin hatirina saka bir yana saglikli olsunda gerisi hikaye erkek olursada leyvent koyarsin:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kadinlar kullanmiyo sanirim ama biseylere karistir ver icmiyosa pastalara falan keske icse iyi geldigi tescilli.ben bu ay doktora gitmistim kadin ben soylemeden soyledi keciboynuzu icsin diye.sasirdim ilk defa doktordan duydum kur kullansin diye:)

tmm canım sağolasın

Bu benim uyuz laptop un kablosu yine yandi ben bu telle girmeyi sevmiyom....

Adetine 3 4 gün var kan testinde 1.2 cikti gebelik yok diyemem iki gün sonra tekrarlayalim dedi bende yola ciktim saat Bask durup yürüyorum 12 saat nazil geçecek bilmem bacaklarim çok agriyo

yaptır onu hemen telefondan girmeyi bende pek sevmiyorum alışmısız pc ye sanırım ondan daha kolay en azından

Bakim artik benimki aksam alirim dedi ama 1 ay surundurur beni neyse allahtan tel var:))))beceremesemde seni gorurum kiz bak baska topige kacmak yok bakin ama burdasin ona gore valla bende hamile numarasiyla girerim gezdigin topiklere:)))))

Cnm cumaya kadar demissin cuma gunumu okuyacaz beni ekle cnm....

bu cuma son cumaya kadar okunacak tatlım:52: geçen hafta başladıda aklıma gelmedi buraya yazmak bende aldım 10.00 ya varis aldım daha çekmedim bende bu akşam başlıcam inşşş:52::52::52::52:

canım öbür topiğede yamıştımm.. tebrik ederimm. Sağlıklaa inşallahhhhhhhh... birde belirtilerini yzabilirmisin canım?:49:

tşk ederim canım... valla herhangi bir belirtim yoktu sadece regl gecikmesi oldu 2 gün birde arada kasıklarıma batan bir ağrı vardı gögüslerim 1 hafta önce çok şişti ama o normalde adet olacaksamda olur o yüzden onu belirti olarak saymıyorum ben bu bakar yani

Bakim artik benimki aksam alirim dedi ama 1 ay surundurur beni neyse allahtan tel var:))))beceremesemde seni gorurum kiz bak baska topige kacmak yok bakin ama burdasin ona gore valla bende hamile numarasiyla girerim gezdigin topiklere:)))))

kız sen benim yol arkadaşımsın seni bırakırmıyım ben anca beraber kanca beraber

bu cuma son cumaya kadar okunacak tatlım:52: geçen hafta başladıda aklıma gelmedi buraya yazmak bende aldım 10.00 ya varis aldım daha çekmedim bende bu akşam başlıcam inşşş:52::52::52::52:

Tmm cnm beni ekle de ne okuyacam kac tane bilgi ver bende baslayayimAllah kabul etsin insallah

haziranda hüsran oldu benim için ama baktım hamiş müjdeleri var moralim yükseldi :21: kendime geldim Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin demek ki doğru zamana inanmak her şeyi kolaylaştırıyormuş
umut etmeye ve çalışmaya devam :34:

Back
X