• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

gözün aydınnn cmm yaaaa:52::52::52:oh oh negüzel haberler

amiiinn canım inşallah çok teşekkür ederim:) Allahım sana da nasip eder inşallah :)

tşk ederim canım... valla herhangi bir belirtim yoktu sadece regl gecikmesi oldu 2 gün birde arada kasıklarıma batan bir ağrı vardı gögüslerim 1 hafta önce çok şişti ama o normalde adet olacaksamda olur o yüzden onu belirti olarak saymıyorum ben bu bakar yani
dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Tebrik ederim canım umut oluyorsunuz gerçekten Rabbim biran önce bizede nasip etsin çok sabırsızım ya

canım benim teşekkür ederim.... inşallah sizlerde sırasıyla bebek sahibi olacaksınız..

dur size nazar takayım bebişlerinize degmesin nazar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canıımmmmm tşk ederimmmm çok düşüncelisin çok sevindim

Kizlar niye bana cevap yazmiyosunuz ya:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm telden giriyom gozden kacmis insallah gec dollenmedir ama yolculuk sorun olmaz insallah saglikliysa rabbim korur 40 gun derler......

Tmm cnm beni ekle de ne okuyacam kac tane bilgi ver bende baslayayimAllah kabul etsin insallah

amin cm ya varis .ya halık .ya musavvir bunlardan 1000tane çekebilirsin ayrı ayrı yada bitanesine 10.000 çekebilirsin tatlım yasin ve meryem süresinide kaçtane okuyabilirsen
mesela yasin 2 meryem 1 istedigin kadar yani başkasınada okut kendin için bu verdiklerimden topla ver işde bana cm :16::16:

günaydınar kızçeeeller toplu bebekduası yapılıyo kabede dualancak sizlerlede paylaşıyim dedim ramazanın hürmetine vesile olur inşş duasını kabede ikamet eden peygamber efendimizin torunlarından ehli bir bayan yapacak okunacaklar
1 ya varis .ya musavvir .ya halık meryem süresi ve yasin süresi nekadar okuyabiliyosanız yazın kızlar topluyacagım bu cumaya kadar süre:36:

Canım bende katılabilir miyim duanı za :)

amin cm ya varis .ya halık .ya musavvir bunlardan 1000tane çekebilirsin ayrı ayrı yada bitanesine 10.000 çekebilirsin tatlım yasin ve meryem süresinide kaçtane okuyabilirsen
mesela yasin 2 meryem 1 istedigin kadar yani başkasınada okut kendin için bu verdiklerimden topla ver işde bana cm :16::16:

Cnm ya varis ya halik ya musavvir 10000 tane herbirinden....meryem ve yasinde10 ar tane hem okuyup hem okutayim sana yazarim bitince...isimlerimi yollayacaksiniz bayana

Cnm ya varis ya halik ya musavvir 10000 tane herbirinden....meryem ve yasinde10 ar tane hem okuyup hem okutayim sana yazarim bitince...isimlerimi yollayacaksiniz bayana

yok tatlım çok yogunluk var isim almıyoruz dediler oyüzden listede herkez kendi niyetine diye yazılıyo ok suan 42.300 varis 1.38 yasin 28.300halık vss topladım sadece ben düşün gerisini ve benden hariç başka bir gurup var düşün yani:52:

yok tatlım çok yogunluk var isim almıyoruz dediler oyüzden listede herkez kendi niyetine diye yazılıyo ok suan 42.300 varis 1.38 yasin 28.300halık vss topladım sadece ben düşün gerisini ve benden hariç başka bir gurup var düşün yani:52:

Masallah cnm aslinda daha fazla okutabilirim belki dur bi sorayim bizimkilere herkes okursa sayiyi fazlalastiririz yazarim yine sana....

Back
X