- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #17.041
etmezmiyim beeenn hergün ediyordum yine edicem taaa ki sizde hamile kalana kadar inşallah çok kısa sürecek bu süreç
Insaallah tatlim . Leylostan ses yok bu sabah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
etmezmiyim beeenn hergün ediyordum yine edicem taaa ki sizde hamile kalana kadar inşallah çok kısa sürecek bu süreç
Hazaaaaaaaaaaaaaal cnm benim cok sevindimmmmmmmmm ucuyorum :))))))))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Blackcim cnm cok sevindim ben bugun bak pitircigim hamile
Iweeeett o artik hamismis:) biz sona kalip dona kaldik:)
Hazaaaaaaaaaaaaaal cnm benim cok sevindimmmmmmmmm ucuyorum :))))))))))))))
Blackcim cnm cok sevindim ben bugun bak pitircigim hamile
Iweeeett o artik hamismis:) biz sona kalip dona kaldik:)
Geldim cnm sira bizde en guzel sabahlardan biri benim icin hadi askim sira bize geliyo:))))
evet cnm bende çok sevindim inşallah bu ayda sizden güzel haber alalım paytipo ile. sen ne yaptın cnm aldın mı ilaçları ne durumdasın? son takip edemedim pek.
evet cnm bende çok sevindim inşallah bu ayda sizden güzel haber alalım paytipo ile. sen ne yaptın cnm aldın mı ilaçları ne durumdasın? son takip edemedim pek.
sizi çok seviyorum kızlar inşallah sizlerde benden sonra geleceksiniz ben hala şoktayım Leylaaaaaaaa inanamıyorum teste bakıp duruyorum hahahahaha
Evt cnm esim kullaniyo proxed plus keciboynuzu ozu birde macun bende bu ay klomen kullandim benim ancak 3 aya etkisini gosterecekmis ilaclar daha burdayim ama pes etmek yok:)))
sizi çok seviyorum kızlar inşallah sizlerde benden sonra geleceksiniz ben hala şoktayım Leylaaaaaaaa inanamıyorum teste bakıp duruyorum hahahahaha
Ben sana diyodum bu uyku halleri gebeliktir diye hazalllllll cok sevindim kana ne zaman gidiyosun bu arada telden giriyom gormezsem mesajlari affola:))))))
Bende sizi seviyoom guzel hamisler.. bizi de hamis birakin :))
evt cnm esim kullaniyo proxed plus keciboynuzu ozu birde macun bende bu ay klomen kullandim benim ancak 3 aya etkisini gosterecekmis ilaclar daha burdayim ama pes etmek yok:)))
kuzum sanırım akşam yaptırırım bilemiyorum daha idrak edemedim galiba... eşime bile söylemedim yaaaa onun tepkisini çok merak ediyorum cumartesi evlilik yıldönümümüz o güne kadar bekleyebilirsem o gün söylücem yoksa bugün akşam söyleyebilirim de offf bilmiyorum napsam
Hazal kendime sevinmuis gibi oldum Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin kiz simdi martta gelecek yigenim insallah.enisteye supriz yap erken de olsa olur testi ver eline hediye diye. ben cok mutluyum bugun:))))))
inşallah 3 aya kalmayacak canım bu ay gelecek seninde fasulyen.
yerim kız seniii bol bol dua edicem sana da peşimden çabuk gel bekletme diye :)))) sanırım eline vericem testi evet dayanamam gibi