Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.

Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese
inşallah canım
Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa .
gözün aydııınnn
kızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba

ben günde 1 kere tok alıyorum kahvaltıdan sonra

Kiiiiiizzz çok sevindim gozunaydin çok sevindim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa cok sevinsim supeerrrr cok heyecanlandim yaw:)Allah im saglikla kucagina al sekerim :*

salı günü keseyi görmeye gidicem hayatım onun dışında bi değişiklik yok bi sıkıntı yok hamilesin demeseler hamile olduğumdan haberim bile yok o derece yani

Iyi geceler canım, hamileliğin hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Canım sen adet öncesi ishal mi olmuştun? Adet öncesi gebelik belirtilerin nelerdi ve adete kaç gün kala hissettin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba

Bana gu de 1 verdi , hamile degilim hamilelikte nasi verio bilmem

evet canım öyle oldu onun sayesinde şüphelendim göğüs ucundan ağrı giriyodu tam uçdan içeriye doğru bide gazım vardı hala var öyle aman aman bişey değil ama var

Kuzummm inanamıyorum yaa 2 senedir bu anı bekliyorum hala soktayim

Hayırlı olsun canım, devamı gelir inşallah.. Bi kür falan yapmış mıydın canım

evet canım öyle oldu onun sayesinde şüphelendim göğüs ucundan ağrı giriyodu tam uçdan içeriye doğru bide gazım vardı hala var öyle aman aman bişey değil ama var

Teşekkürler canım cevap için, benim de göğüslerimde ağrı var, bir de akşamları iftardan sonra ishal oluyorum . Umarım hamileliğe işaretttir, adete 1 haftam var daha...

Kizlarrrrr göğüs ucumda kararma varrr sag goguste daha yogun hattaaa

Teşekkürler canım cevap için, benim de göğüslerimde ağrı var, bir de akşamları iftardan sonra ishal oluyorum . Umarım hamileliğe işaretttir, adete 1 haftam var daha...

owww bende yemek yiyince oluyodum. sende benim gibiysen
hadi hayırlısı bakalım akıntın var mı benim hiç olmadı halada yok arkadaşların anlattıkları o yoğun akıntıdan:44:

Aaaa cok sevinsim supeerrrr cok heyecanlandim yaw:)Allah im saglikla kucagina al sekerim :*

Canim tsk ederim heyecandan uyuyamadim bir türlü. Rabbim herkese nasip etsin insallah

owww bende yemek yiyince oluyodum. sende benim gibiysen
hadi hayırlısı bakalım akıntın var mı benim hiç olmadı halada yok arkadaşların anlattıkları o yoğun akıntıdan:44:

Çok kuru değilim, cuma günü hatta baya bi akıntım oldu, böyle şeffaf sümük gibi, jöle gibi, bir de peçetede lekelenme tarzı kan gördüm sürülme şeklinde tuvalette farkettim. Yerleşme olabilir mi acaba, 1 hafta öncesi yumurtladığımı söylemişti doktor..Şimdi de krem tarzında hafif kokusuz beyaz bi akıntım var,

ınsallah tatlım bı aksılık cıkmazda keseyı gorurum
Cnm maşallah değerin çok güzel. Gozunaydin.
Günde 1 cnm BN de ondan aliyorum kahvaltidan sonra
Kuzummm inanamıyorum yaa 2 senedir bu anı bekliyorum hala soktayim

Maşallah cnm Rabbim devamina erdirsin inşallah yrn kan ver.

Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...

30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi. Atesimde 36.9dan dususe gecti test desen negatif kana gidip uzulmekten korkuyorum. Duzenli dongum bozuldu diye uzuluyorum en cokta.zaten bebek olasiligi azdi bu ay off.

Kuzum tsk ederim

yerleşmekanaması çok çok az oluyomuş yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra oluyomuş yanlış bilmiyosam:44:
Cnm maşallah değerin çok güzel. Gozunaydin.
Günde 1 cnm BN de ondan aliyorum kahvaltidan sonra
Maşallah cnm Rabbim devamina erdirsin inşallah yrn kan ver..

black naptın iyimisin?:26:

:44::44::44: cnm kullandığın farklı ilaçlar falan varmı?

yerleşmekanaması çok çok az oluyomuş yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra oluyomuş yanlış bilmiyosam:44:

Canim calismaya baslayali agri kesici bile almadim kasik agrim oldu regl geliyo dedim ama yinede icmedim. Anlamadim ki fena bozuldu moralim. Bi de olsam adet diycem ki dongum duzenli diger ay olur. Bilmiyorum noluyo ya o kadar da umutlandim son zamanda

Cennet kapisinin ustunde yazan o 5 mubarek ismin hurmetine Rabbim dileyen herkese ve guzel gonlun ince fikrin icin sanada nasip etsin.en darda ve en zorda kaldgin anlarda ` e inni ya Rahmn` de bol bol...unutma Rabbin sana sah damarindan daha yakin.
Saol bitanem temiz ve guzel yuregine gore versin Rabbim.

Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa

Pitrambiiiiiikkk:))) cok sevindim kuzum kan testi istiyoruuuuzzzz:)

Amin canim Insaallah .

o zaman doktora gitmen lazım çünkü 5 gün gecikme normal değil belki geç döllenme olduğu için testte çıkmamıştır. en azından problem yoksa stresten gecikti diyebilirsin

Gunaydin bitlim. C.tesi kontrole gittik benim fasulyem 2.7 cm olmuş. El ayak yok fasulye bildiğin 184 atiyodu kalbi maşallah. Dr decaviti kesti. Decavit bazen fazla yan etki yapabilir dedi. Folbiol günde 1 tane. 12. Haftada ikili tarama testi var. Bulantim dun çok azdi öyle şiddetli değildi çok şükür. Bu sabah da kalktim bulantim yok acikmistim sadece. İnşallah yavaş yavaş yakami birakir bu bulantilar. Hastalikli gibi hissediyor insan. Bizde durumlar boyle cnm. Sen nasilsin inşallah bulantin felan yoktur gerçi benim 6. Haftada basladi. İnşallah olmaz tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…