- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #17.001
inşallah canımKizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.
Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese
gözün aydııınnnKizlarrrr galiba hamileyim yaaaa .
kızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba
Kiiiiiizzz çok sevindim gozunaydin çok sevindim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
salı günü keseyi görmeye gidicem hayatım onun dışında bi değişiklik yok bi sıkıntı yokhamilesin demeseler hamile olduğumdan haberim bile yok o derece yani
kızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba
Iyi geceler canım, hamileliğin hayırlı olsun bu arada, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin... Canım sen adet öncesi ishal mi olmuştun? Adet öncesi gebelik belirtilerin nelerdi ve adete kaç gün kala hissettin canım
Kuzummm inanamıyorum yaa 2 senedir bu anı bekliyorum hala soktayim
evet canım öyle olduonun sayesinde şüphelendim göğüs ucundan ağrı giriyodu tam uçdan içeriye doğru bide gazım vardı hala var öyle aman aman bişey değil ama var
Teşekkürler canım cevap için, benim de göğüslerimde ağrı var, bir de akşamları iftardan sonra ishal oluyorum . Umarım hamileliğe işaretttir, adete 1 haftam var daha...
Aaaa cok sevinsim supeerrrr cok heyecanlandim yaw:)Allah im saglikla kucagina al sekerim :*
inşallah canım
gözün aydııınnn
ben günde 1 kere tok alıyorum kahvaltıdan sonra
owww bende yemek yiyince oluyodum. sende benim gibiysen
hadi hayırlısı bakalımakıntın var mı benim hiç olmadı halada yok arkadaşların anlattıkları o yoğun akıntıdan:44:
Kizlarrrrr göğüs ucumda kararma varrr sag goguste daha yogun hattaaa
Cnm maşallah değerin çok güzel. Gozunaydin.ınsallah tatlım bı aksılık cıkmazda keseyı gorurum
Günde 1 cnm BN de ondan aliyorum kahvaltidan sonrakızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba
Kuzummm inanamıyorum yaa 2 senedir bu anı bekliyorum hala soktayim
cnm ilişkiden sonra 15 gün olduysa çıkabilir. özellerde yapılıyo galiba
şekerim neyi bekliyosunkan tahlili yaptırsana
ben bat tan 1 gün önce yaptım çok çok çok silik çıktı ertesi gün iyice belirdi. battan 1 gün sonra yaptım yine aynı şey oldu hatta negatif diye kenarı atmışlığımda var yani
canım benım kı 3. gunde pozıtıf cıktı testım. ıkı cızgı de gayet koyuydu :) o kadar mutluyum kı anlatamam ama boyle ınanamıyo ınsan hanı cok bambaska bı mutluluk bu :) Allahım sana da bu ay pozıtıfı gosterır ınsallah :)
Kuzum tsk ederim
yerleşmekanaması çok çok az oluyomuş yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra oluyomuş yanlış bilmiyosam:44:Çok kuru değilim, cuma günü hatta baya bi akıntım oldu, böyle şeffaf sümük gibi, jöle gibi, bir de peçetede lekelenme tarzı kan gördüm sürülme şeklinde tuvalette farkettim. Yerleşme olabilir mi acaba, 1 hafta öncesi yumurtladığımı söylemişti doktor..Şimdi de krem tarzında hafif kokusuz beyaz bi akıntım var,
Cnm maşallah değerin çok güzel. Gozunaydin.
Günde 1 cnm BN de ondan aliyorum kahvaltidan sonra
Maşallah cnm Rabbim devamina erdirsin inşallah yrn kan ver..
Kizlar moralim fena bozuldu. Bu ay hamileligi beklemiyodum zaten tek deneme olunca dedim olsun diger aylar olur daha yeni basliyoruz. Ama sonra ates tablom yuksek devam etti ve belirtilerim artti tabi adette gecikince oldu galiba dedim. Umut doldu icime ve sonra husran...
30 gun dongum. 35. Gundeyim hala adet yok. Seffaf bazen sarimtrak akintim devam ediyor. Kabizlik cekiyorum ve devamli gaz ve idrara cikma sikintim var. Gogus hassasiyetim devam ediyor. Sag kasik agrim ve karincalanmada devam. Bel agrisida cabasi. 5 gun gecti battan.
Idrar testim 2 gun de negatif yani 2.cizginin izi bile yok. Anlamadim bu isi. Atesimde 36.9dan dususe gecti test desen negatif kana gidip uzulmekten korkuyorum. Duzenli dongum bozuldu diye uzuluyorum en cokta.zaten bebek olasiligi azdi bu ay off.
yerleşmekanaması çok çok az oluyomuş yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra oluyomuş yanlış bilmiyosam:44:
black naptın iyimisin?:26:
:44::44::44: cnm kullandığın farklı ilaçlar falan varmı?
Saol bitanem temiz ve guzel yuregine gore versin Rabbim.Cennet kapisinin ustunde yazan o 5 mubarek ismin hurmetine Rabbim dileyen herkese ve guzel gonlun ince fikrin icin sanada nasip etsin.en darda ve en zorda kaldgin anlarda ` e inni ya Rahmn` de bol bol...unutma Rabbin sana sah damarindan daha yakin.
Pitrambiiiiiikkk:))) cok sevindim kuzum kan testi istiyoruuuuzzzz:)Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa
canım benım ALLAH SENINDE YUZUNU GULDURSUN en kısa zamanda ınsallah senın ve ısteyen herkesın gozlerım doldu okadar ıcten yazmıssıınkı ALLAHım bu ayı sıze hayırlı kılsın ınsallah bizede hayırlı gebelık hayırlı dogum nasıp etsın amin...
Canim calismaya baslayali agri kesici bile almadim kasik agrim oldu regl geliyo dedim ama yinede icmedim. Anlamadim ki fena bozuldu moralim. Bi de olsam adet diycem ki dongum duzenli diger ay olur. Bilmiyorum noluyo ya o kadar da umutlandim son zamanda
yerleşmekanaması çok çok az oluyomuş yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra oluyomuş yanlış bilmiyosam:44:
black naptın iyimisin?:26:
:44::44::44: cnm kullandığın farklı ilaçlar falan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?