• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Dun gece ovulasyon testi yaptim pozitif çıktı bugun deneyecez inşallah bu sefer olacak dua ediyorum kendime ve hepimize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Listeye eklemek için bilgi acmam lazim basinda durmaya halim yok kendimi iyi hissetsem hemen yemek yapiyom oglanla adama. Cepten de ekleniyor izin vermiyo

Hmm anladm tm tatlım İyi oldıgunda yada iyi hissetdiginde yazarsın önemli degil

şimdiiii benim 4.7 de değer 185 di doktor tahlil kağıdında hesap yaptı salı günkü değere 2960 yazmış keseyi görelim dediğine göre seninki havada karada denizde görülür:9:

moral kaynagim yaaa.muckkk yanaklarindan.seni cok seviyorum kiz ben.

çok tesekkur ederım cnm :)

karnimdan bakti canim

canım gec yumurtluyosun demekkı ondandır

Kizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.

Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese

Kizlar Rabbim sag salim kucaniza almayi nasib etsin Allah hayirli hamilelik saglikli dogum guzel bebisler ihsan etsin size.

Kacirdigim diger hamisler sizlerede bu duam Yuce Mevlam bizede nasib eder insaallah. Burda bekleyen isteyen herkese

Cennet kapisinin ustunde yazan o 5 mubarek ismin hurmetine Rabbim dileyen herkese ve guzel gonlun ince fikrin icin sanada nasip etsin.en darda ve en zorda kaldgin anlarda ` e inni ya Rahmn` de bol bol...unutma Rabbin sana sah damarindan daha yakin.

Guzel anne adaylarii hamis oldugunuzu ogrendiginizde adet belirtileri yasadiniz mi benim belirtilerim basladi da

💑🚼🚼🚼💑

Kizlarrrr galiba hamileyim yaaaa

Eklentiler

• $1404679591600.webp
    $1404679591600.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 45

canım benım ALLAH SENINDE YUZUNU GULDURSUN en kısa zamanda ınsallah senın ve ısteyen herkesın gozlerım doldu okadar ıcten yazmıssıınkı ALLAHım bu ayı sıze hayırlı kılsın ınsallah bizede hayırlı gebelık hayırlı dogum nasıp etsın amin...

kızlar sıze bısey sorucam doktorum folıbol dıye bır vıtamın verdı gunde kaç kez ıcıyorsunuz doktora telastan sormayı unuttum o soyledıysede anlamadım galıba

Back
X