- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.861
ben burayı hiç bilmiyorum hayatım :26: dün doktora gittim hemşiresiyle oturduk konuştuk dedim başka nerde görev yapıyo çünkü burda saat 3 e kadar kalıyo. 3 ten sonra bakırköye geçiyomuş baya yoğun çalışıyo
cnm uzmanlar tıp tam devlet hastanesinin karşısında muayne ücreti 15 lira olmuş. muaynemi orda oluyorum ama doğum başka yerde olcak.esencanın yeri değişti kocaman özel bi hastane oldu öncekini bende sevmiyodum zaten 1 kere gittim ama şimdiki çok iyi yaa.
evet canım haklısın bende tuttum hanı daha cok yenı bır sakıncası olmaz dıye dusundugumden doktora daha gıtmedım oazastesı gıdıcem ozamana kadartutmım barı zaten doktorda tutma der saglıklı olsunlarınsallah canım saglıklı sıhhatlı...
Saol cnm ctesi varmı acaba bugün gitsem çalışıyorum vaktim olmuyor raporm da bitti
cok mutluyum :) bu aksam da betam yukselırse ıcım rahatlıcak :) Allahım dualarımı kabul etti şükürler olsunnnnnnnnnnnnn
tekrardanmı test yaptın ınsallah canım
bitlim sabah kan verdim 3.kez bakalim bugunku degerim kac cikcak.saat 5 te cikcak sonuc.pazarteside doktora gitcem..simdi sonuclarim adetimden bir gun sonra 290 iki gun sonra 785 iki gun sonrasi ise bugun oda ne cikar kismet
cok mutluyum :) bu aksam da betam yukselırse ıcım rahatlıcak :) Allahım dualarımı kabul etti şükürler olsunnnnnnnnnnnnn
selam kizlaarr naparsinz
bu kadar tahlili doktorunmu istedi canım
hadi gözün aydın
hastanelere bakıyorum daha çok erken ama:44:
yok doktorum istemedi.ben henuz hastaneye gitmedim.kendim yaptiryorum bu tahlilleri acaba saglikli ilerliyo mu diye.yanlismi yapiyorum
bence bu kadar strese girme cnm yaa. git doktora kafan rahatlasın. ben dün gittim verdim kanı 185 çıktı salı gel keseye bakalım dedi salıyı bekliyorum. ben 3 gün bekledim zor dayandım 2 güne 1 kan veriyosun canın sıklmıyomu kolların acımıyo mu:26::44:
ben igneden falan hic kormam.cok dayanikliyimdir masallah.pazartesi doktora gider degerlerimide gosteririm.Allah ne dediyse o olur.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.
oy ne güzel yaa benim kolumla biraz fazla uğraşsınlar hemen morarıyo. bazen niyeyse bulmaktada zorlanıyolar
sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah yaa
insalah tatlim yaaa.sezaryen mi normal dogummu dusunyosun peki
kız hamişş topiği olmus burası masallahhhhhhhhhhkızlar hayırlı ugurlu olsun saglıkla kucagınıza alın sizlerden dualar bekliyoruz bizleride unutmayın dualarınızda
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
okudum canım
sonuclarin nasil
bu kadar tahlili doktorunmu istedi canım
Hadi gözün aydın
Hastanelere bakıyorum daha çok erken ama:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?