• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

9 10 11 temmuzdan herhangi biri bi gün lekelenme oldu sonraki iki gün sonra geldi o yüzden hesaplayamadim dolayisiyla yumurtlama tarihimizde bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adet olmam gün leke geldi hep agrili olurdu bu agrisiz oldu gerisi iki gün sonra sence leke gününden mi hesaplamaliyim

Adet olmam gün leke geldi hep agrili olurdu bu agrisiz oldu gerisi iki gün sonra sence leke gününden mi hesaplamaliyim

9 10 11 temmuzdan herhangi biri bi gün lekelenme oldu sonraki iki gün sonra geldi o yüzden hesaplayamadim dolayisiyla yumurtlama tarihimizde bilmiyorum

kanamanın basladıgı gunu kan geldıgı gunu adetın bırıncı gunu olarak kabul etmelısın cnm

kızlar az once esımle doktora gıttık. sol kasıgım agrıyo sureklı dıye. yanı bebekten zıyade aksı bısey warsa ogrenelım dıye. ultrasonla baktı ıcım temız cıktı. kese mese bısey yok :)

agrıyan yerım rahımımmıs. ınsanın rahımı neden agrır kı ? akıntın war mı dıye sordu dr ewet war dedım. ıltıhap mıltıap bısey yoktur. ıdrar kan man tahlıl ıstedı. onlarda da sonuc negatıf cıkar.

bu rahım nıye agrır fıkrı olan war mı ? yumurta catladı ya da yolda gıdıyo fln dıye mı ?

kızlar az once esımle doktora gıttık. sol kasıgım agrıyo sureklı dıye. yanı bebekten zıyade aksı bısey warsa ogrenelım dıye. ultrasonla baktı ıcım temız cıktı. kese mese bısey yok :)

agrıyan yerım rahımımmıs. ınsanın rahımı neden agrır kı ? akıntın war mı dıye sordu dr ewet war dedım. ıltıhap mıltıap bısey yoktur. ıdrar kan man tahlıl ıstedı. onlarda da sonuc negatıf cıkar.

bu rahım nıye agrır fıkrı olan war mı ? yumurta catladı ya da yolda gıdıyo fln dıye mı ?

Canm yeniyse ultrasonda kese gozukmezki kan sonucunu al canm acilde 1 saatte cikar

Slm.canım yazını okuyunca içini rahatlatmak için yazayım dedim.benim iş arkadaşım 7 ay çocuk için uğraştı adeti çok düzensiz olduğu için yumurtlama tarihini belirleyemiyosu doktoru.en son adeti 15 gün gecikti muayenelerde bebek görünmüyodu.adetini söktürmek için tarlusal verdi doktor onu içti yine hasta olmadı.buarada taş düşürdü mr fln çekildi çeşitli ilaçlar içti yine olmadı.bigün zorla gebelik testi aldırdıl sabah yaptı ve 2.çizgi silik çıktı.kan testi fln derken hamileymiş :) şuan 5 aylık hamile ve bebeğinde hiç sorun yok.Allahın işi işte bebek hiç etkilenmedi.bazen doktorlarda yanılabiliyo ben pek güvenemiyorum.banada doktorum yumurtlama tembelliği var dedi ama adetin gecikirse gel mutlaka dedi bu nasıl çelişki anlamadım okadarda para yatırıyoruz doktora..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok saol cnm inş bnde yasarm bu duyguyu

CNm benimde gecen ay rahmim AĞRIDI gebeliğe hazirlaniyor diye tahmin ettim ama bos cikti:((

Son düzenleme:
bunu yazmak ıcın okadar ımrendım okadar arzuladımkı ama sımdı elım nedense gıtmıyo ıcımde tuhaf bır hıs var aylarca beklemenın mukafatını verdı yuce rabbım bu guzel ayda guzel haberler aldım ve hamileyimmm:) ALLAH ım burada ve tanıdıgım tanımadıgım herkese ısteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın yarabbim aminnn inş (inş yarıda kalan bır mutluluk olmaz ALLAH ım devamını getırır ve kucagıma almak nasıp olur) amin...:5: suan nedense bir tuhafım hala sevınemedım ...

Cnm uçakla yesilkoyden bincem gazipasada incem 15 dk hava alanından.

İnşallah cnm tesekkurler

blakcimmm bak dogruymuş hamıleymişimmm:5::5::5: temmuz topıgıne yazmak ıcımden gelmedı buradan hala kopamadım temmuz topıgınde durumumu duzenlermısın:) inşallah kımyasal deildir daha doktora gıtmedım ne zaman gıttınız sız canım

bunu yazmak ıcın okadar ımrendım okadar arzuladımkı ama sımdı elım nedense gıtmıyo ıcımde tuhaf bır hıs var aylarca beklemenın mukafatını verdı yuce rabbım bu guzel ayda guzel haberler aldım ve hamileyimmm:) ALLAH ım burada ve tanıdıgım tanımadıgım herkese ısteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın yarabbim aminnn inş (inş yarıda kalan bır mutluluk olmaz ALLAH ım devamını getırır ve kucagıma almak nasıp olur) amin...:5: suan nedense bir tuhafım hala sevınemedım ...

caniiiiimmmmm. cok sevindim.bol bol dua et.ne kadarlik.bat gectimi kan tahlili yaptirdinmi

blakcimmm bak dogruymuş hamıleymişimmm:5::5::5: temmuz topıgıne yazmak ıcımden gelmedı buradan hala kopamadım temmuz topıgınde durumumu duzenlermısın:) inşallah kımyasal deildir daha doktora gıtmedım ne zaman gıttınız sız canım

Canim benim Tebrikler maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bizde nasip olucak mı acaba birgün burada paylaşmak

Gunaydin kizlar adet agrim var iki gundur surpriz olsa cok sevinirim ama durup son 2 gun kala basladigina gore gelecek kirmizilar neyse tek denemenin gunahi olmaz diyelim:)) Yarin bat gunum ve karnim cok agriyo. Zaten dusunuyorumda aksi olsaydi cok korkardim kasiklarim cok agriyo cunku allah korusun. Rabbim saglikla nasip etsin.

nbr canım nasılsın nasıl oldu dısın

canım valla senden başka beni takip eden yok Allah tez zamanda bebeğinni göndersin sana inşallahhh...

dişim ağrımıyor tatlı yemediğim müddetçe. Çok şükür halimize. Sen nasılsın cnm adet olmadın umarım nedir son durum?

Back
X