- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.201
Ayın 17 19 21 inde ve pazartesi salı perşembe pazar yapiliyormus.c ile başlayan günler yapiliyormus. Ama yer bulamadım yaptırmayı dusunuyorum. Acaba nekadara mal oluyor bilgin var miYaptirdim cok rahatlatiyor ama zamanini iyi ayarlamak gerekiyor. Ayin hareketine gore belli tarihlerde ve belli gunlerde yapilir ... sunnete riayet etmek gerekir ki sifa olsun yoksa sirf kan akitmis olursun.
http://www.izlevideo.net/bir-bebegin-olusumu--665919.html nasıl bir mucize yaa of izlerken ağladım ya Rabbim her isteyene nasip etsin ne zormuş aslında izleyince daha iyi anladım onca zaman bekleyişimi.
Ayın 17 19 21 inde ve pazartesi salı perşembe pazar yapiliyormus.c ile başlayan günler yapiliyormus. Ama yer bulamadım yaptırmayı dusunuyorum. Acaba nekadara mal oluyor bilgin var mi
Canım bende kimyasal gebelik geçirdim benim batta 4temmuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BOŞA BEKLETMEMİŞ SENİ bebişin annesi pek nazlı olacak desene bu arada eşin yandı belki bu seferki kızdır çifte bayram size
merhaba blackbery .. once yazdim ama kimse gormedi beni :)
aramiz iki haftaymis, iki hafta sonra bide hakszilikmi olacak , ayvayi yedim ben desene
bulantiylada basedemiyorum , yesem dert yemesem dert, bocalayip duruyorum valla .. canim bisey istemiyor
gecen gun eskili biseyler istedi ama hayirlisi bakalim .. ayse gelirmi gelmezmi hayirlisi Alalh tan
oruç tutuyormusun canim ?
merhaba blackbery .. once yazdim ama kimse gormedi beni :)
aramiz iki haftaymis, iki hafta sonra bide hakszilikmi olacak , ayvayi yedim ben desene
bulantiylada basedemiyorum , yesem dert yemesem dert, bocalayip duruyorum valla .. canim bisey istemiyor
gecen gun eskili biseyler istedi ama hayirlisi bakalim .. ayse gelirmi gelmezmi hayirlisi Alalh tan
oruç tutuyormusun canim ?
cnm hız%10 morfoloji %1 yani ürolog tam bir hayvan çıktı evt aynen öle...kadın doğumcu uyardı şunları söyledi döllenme olabilmesi için morfoloji ve hızı görmemezliktten gelemem bu ürologlarla bir toplantı yapılması gerekiyor herşey normal deyip yolluyorlar burada kimse erkeklere cinsel aktivitede sorun var demiyor sadece materyaller yetersiz diyo baş anomalisi bozuk olduğundan döllenme gerçekleşmesi çok zor bu da işinizi daha da zorlaştırıyor ve sonuç üroloğu değiştirin ve mutlak ek vitamin almalı sigarayı çok azaltmalı.....banada klomen başladı ama anlayacağın çokkkkkkkkkk kötü oldummmmm......
Bir sene oldu yaptirali ankarada amcam goturmustu kupasi 20 tl idi. Ablam var d.bakirda kupasi on tl yaptirmis nisan ayinda. Istanbul ankara daha pahali herhalde. Asil bunlarin turkiyede yapanlarin hocasi duzce mi kocaelimi ne ordaymis .
canım ankarada nerde yaptırdınız bende istiyorum yaptırmak
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamile olan arkadaslar daha ii bilir ama degerin gayet iyi gorunuyorKızlarr hamileyimmmm.Battan 1gün sonra 102 çıktı kızlarrr nasıl beta değeri?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ürologunuz bu degerlere normalimi dedi gülüm elle muayene ultrason istemedimi.bencede baska bir ürologa gidin derim ultrason yapsın elle muayyene yapsın varikosel varsa amelyatla degerler normale dönüyor genelde.bizimki kesin amelyat dedi.benimkide sigara içiyo bi bıraktıra bilsem ahhhhhh içme bak zararlı spermlerin iyce kötü olyo diyom içiyo genede.canım benim takdir Allahın klomen şifa olsun insallah hiç bişey belli olmaz bu hayatta
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamile olan arkadaslar daha ii bilir ama degerin gayet iyi gorunuyor
Kızlarr hamileyimmmm.Battan 1gün sonra 102 çıktı kızlarrr nasıl beta değeri?
Kızlarr hamileyimmmm.Battan 1gün sonra 102 çıktı kızlarrr nasıl beta değeri?
Sizde de mi varikosel var canim. Sayınız nasıl ?
gozun aydin canimm
gozun aydin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?