How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

benimki 4 haftalıktı doktorum 2 ay bekleyelim düşük tehlikesi olmasın dedi. kendiliğinden düştü hiç bi müdahalede bulunulmadı:31:

Doktorumla da görüşemedin durmadan yön değiştiriyorum. En iyisi ulaşamazsam başka bir doktordan görüş alayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bende yasadım dr korunmana gerek yok dedı cnm tercıh senın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç beklemek istemiyorum aslında ne gelse Allah'tan olacağı varsa üstüste de oluyor ama sonra ya kötü olursa diyorum :/

yarın bi daha yap test. bakalım nolcek:34:

ıns hamıssındır canım ılk haberı senden alırız ıns. daha hamısımız yok:):emir_bebek::emir_bebek:

Inşallah
Tatil yerinde olduğumuz için yakında eczane yok. Pazar günü eve gidene kadar sabredeyim bakalım

Stres yapma cnm inşallah hamişsindir guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalı :(

Canım herkesin durumu bir değil. Kalbini ferah tut insallah

Inşallah
Tatil yerinde olduğumuz için yakında eczane yok. Pazar günü eve gidene kadar sabredeyim bakalım

Canım herkesin durumu bir değil. Kalbini ferah tut insallah

İnşallah canım benim sende hayırlı haberler alırsın inşallah

Kimse olmaz mı bitanem başla tabi ki ben ve çoğu arkadaş kullanıyor valla yumurtlıklar hep kımıl kımıl. Yumurta takibi haptırmıyorum ama çok farkediyor ve kan şekerini de dengeliyor. Tavsiye eder,m cnmm

hımmmm basladım ıste dun ve bugun ıcıyorummm bakalmmm bu ay netceye bakcazzz bakalmmm :):)

Hiç beklemek istemiyorum aslında ne gelse Allah'tan olacağı varsa üstüste de oluyor ama sonra ya kötü olursa diyorum :/

ya orası öyle cnm. geçen gazetede bi kadın gördüm 9 aylık hamile ama halter kaldırıyo:53: hemde hamileliğinin ilk günlerinde bile bırakmamış:53:
bi de utanmadan rekor kırmış:53: iki gün sonrada doğum yapmış gayette sağlıklı:53:

ama yinede tedbir alıp takdiri Allah a bırakmak lazım:31:

ya orası öyle cnm. geçen gazetede bi kadın gördüm 9 aylık hamile ama halter kaldırıyo:53: hemde hamileliğinin ilk günlerinde bile bırakmamış:53:
bi de utanmadan rekor kırmış:53: iki gün sonrada doğum yapmış gayette sağlıklı:53:

ama yinede tedbir alıp takdiri Allah a bırakmak lazım:31:

Sanırım hamilelik öncesi hormonları diye de bişey var düşüncelerimin anı anına tutmuyor :)

O kadını bende gördüm canım hatunun fizik de süperdi

mrb kızlar :)

benım kasıklarım adetımdekı gıbı sokuluyo sankı.sol kasıgıma bugun bısey gırdı cıktı gıbı kotu oldum :( 1 haftadır wc ye gıtmemısım gıbı karnım cok fena.dun gece 2 kere mıgde bulantısı wurdu uykumda tansıyonum dustu hemde,mahfoldum yaa :(

ama ozellıkle karnım cok kotu 2 3 gundur..bu agrı adet agrıma benzedıgı ıcın heweslenemıyorum bıle.ınternet 25 mayıs gosterıyo adet tarıhımı ama 28ıne kadar beklıcem.
boyle bı hamılelık belırtısı yoktur heralde dımı :) parlodel dıye bı ılac kullanıyorum.bu yuzden pek heweslenemıyorum adet olcam sankı..

Canımm neye başladın de bana bende başlayayım :)

saf bal ogutulmus corekotu tarcınnn karısımını kullanıyorum adetn ıkıncı gunu baslanıyomus dun basladm bnde bugunde dewam edyrm adetn ıkıncı gununden onıkıncı gune kadar dewam edecm bakalm zaten ondorduncu gunde yumurtlama tarıhım :) ınsallah tutar bu ayy :)

saf bal ogutulmus corekotu tarcınnn karısımını kullanıyorum adetn ıkıncı gunu baslanıyomus dun basladm bnde bugunde dewam edyrm adetn ıkıncı gununden onıkıncı gune kadar dewam edecm bakalm zaten ondorduncu gunde yumurtlama tarıhım :) ınsallah tutar bu ayy :)

Yaa benim 2. Günüm bugündü şehir dışında ailemin yanındaydım şimdi dönüyorum yapamadım yarın başlasam olmaz mı acaba

Güzel neticeler inşallah CNN güzel neticeler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallahhh ben bu sıteye katıldıgımdan berı faydalı seyler ogrendm ve umutsuzlugu sıldım aklmdan kafamdan kotu dusunceler yokkk artık allahın ıznıyle allahın takdırıyle hyrlısı allahtan calısmak bzden tevekkul allahtan baklm hıc denememstm ama artık bıtkısel yontemlerı denemye basladm sonucta ne kaybederm kı bal ve corekotundakı sıfayı daha once pek cok seyde hastalıkta kullanldıgını duymustumm smdı bende deneyenlerden bırıyımm ve mutluyum bakalmm yumurtalama donemımde tutarsa allahn ıznıyle hamıs olcm k.bakmyn uzun oldu :):)

aynen yaa utanmaz rezil:1:

:D yan koltuğumda bi hamiş var bakıp duruyorum. O da 2,5 aylıkken tesadüfen öğrenmiş ay nasıl imrendim maşallah. Kımıl kımıl bir şey oynuyordu diyor kist var sanıp doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş

Sol göğsümde ve sol kasığımda acı başladı yahuu kasığım batıyo ve göğsüm de batıyo gıbı acıyo yumurtlayacak mıyım acaba leyla sende akıntı var mı allah allah erken mı yumurtladık bu ay acaba?

Doktora da ulaşamadık çok yoğun :( yarın akşam ne yapıp ne edip görücem böyle sıyırcam kafayı yoksa

Ya ben burda bosuna mi moral verneye calisiyom size .kendi doktorunuz kendiniz olup kafayi siyirmicsksiniz.boyle hamilelikte olmak hamilelik onceside olmaz.sayki var bebis oba zarar vermek istemezsin eminim ama kafanizi serin tutun az.ben ucuzlerimi kaybettim hemde kemoterapiyle ama napiyorum bu halimle sizlere moral vermeye calisiyorum.hadi gulumseyin bakim

Son düzenleme:
Yaa benim 2. Günüm bugündü şehir dışında ailemin yanındaydım şimdi dönüyorum yapamadım yarın başlasam olmaz mı acaba

olur sanırım bende bu ay basladım bu topıgın basında yazıyordu yanı topiğın kurucusu bılgılendrmıs allah razı olsunnn bende grdum okudum duydum uyguluyorum ısteee ben ılk once esıme denemıstımm dopıng gıbı esımdede ıse yaradı yanı ama snra ogrendmkı bayanlar ıcınmıs esım ıcınde kecıboynuzu yedırıyorum ıste :)

Back