• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ovulasyona gerek varmıkı canlı goruyo aslında. bana bıle kucuk hallerını gosterdı daha buyume asamasında dedı gecen gıttıgımde yarına randevulastık bakalım ne kadar buyumus çatlamaya yakınmı ne kadar zamanı var soyleyecek ınsallah
yarın haberlesırız ozaman yumoslarımızın durumunu:1::1::1: ne gunlere kaldık yarabbım aklıma gelmeyecek yazılar konusmalar yapıyorum artık:)

İlahi bitli kiz bende sadece tavuklar yumurtluyor biliyordum ama bende yumurtluyormusum :-) :-)

ovulasyona gerek varmıkı canlı goruyo aslında. bana bıle kucuk hallerını gosterdı daha buyume asamasında dedı gecen gıttıgımde yarına randevulastık bakalım ne kadar buyumus çatlamaya yakınmı ne kadar zamanı var soyleyecek ınsallah
yarın haberlesırız ozaman yumoslarımızın durumunu:1::1::1: ne gunlere kaldık yarabbım aklıma gelmeyecek yazılar konusmalar yapıyorum artık:)

:64::64: daha dur daha dur dün bi arkadaşa kocanı kaldır dedik :26:
hiç belli olmaz walla napcamız :32:
bende perşembe günü gittim salı gel dedi 1 tane testi de yanında getir dedi:46:

Aaa cnm belki geç döllenmedir sabah su içmeden ilk idrarla yap bakalım. Olmasa da üzülmek yok ama adrt olmadığın müddetçe umut var demektir :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım canım anlayamadım ki umutlanmıştım işte :( silik bile çıkmadı işte direk koskocaman bi tek çizgi :( adet olmamada şaşıyorum hiç bi belirtide yok resmen hiç olcak gibide hissetmiyorum işin tuhafı :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:64::64: daha dur daha dur dün bi arkadaşa kocanı kaldır dedik :26:
hiç belli olmaz walla napcamız :32:
bende perşembe günü gittim salı gel dedi 1 tane testi de yanında getir dedi:46:

:1::1: alemsınız yaa ben butun sayfaları okuyamıyorum kacırmısım demekkı bende cuma gıttım salı gunu gel dedı bakalım hayırlısı ınsallah:)

Kızlar merhabalar
Memlekete izne geldik, şimdi tatile geldik ondan pek yazamıyorum
Ayın 14 ünde hasta olmam gerekiyordu, çarşamba günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün oldu hala hasta olamadim.
Gobegim sis ama bugünlerde fazla yediğimden sanırım. Goguslerimde hassasiyet var. Bir de adet belirtim baş ağrısı ama o belirtide yok.

Hala ne olduğunu çözemedim :18:

yarın bi daha yap test. bakalım nolcek:34:

Umarım canım anlayamadım ki umutlanmıştım işte :( silik bile çıkmadı işte direk koskocaman bi tek çizgi :( adet olmamada şaşıyorum hiç bi belirtide yok resmen hiç olcak gibide hissetmiyorum işin tuhafı :(

Cnm stres olabilir ben oğluma ilk denemede hamiş oldugum için bu seferde 9 ay önce ilk denemede olcak diye o kdr hamiş hissettimki kendimi adetim 15 gun gecikti aslında psikolojik olrak ben gelmesini engellemişim bilmeden. Bir sorun olmadan 15 gun sonra adet oldum sonra stres yapmadım ve artık 8 ayfır gununde geliyor. Stres en buyuk dusmanımız maalesef.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya kafam çok karışık
Arkadaşım da benim gibi kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay yeniden hamile kaldı. Bebeğin kalbi durmuş almışlar. Sizce 1 ay beklemeli miyim. O bekle diyor :(

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalı :(

ben 1 kere hamile kaldım düştü:5:
26 olduk artık:31:

hayırlısı buymus canım uzme kendını bende kımyasal gebelık yasadım ekım ayında yıyecek ekmegı olan gelıyo dunyaya bızım buyuklerımız boyle soyler dogruda hakkımızda en hayırlısını versın rabbım çok geçmiş olsan

Canim bence sen doktorun ne diyorsa onu yap.sonra hamile kalinca bebegine bisey oldugunda vicdanin rahat olur.

Doktora da ulaşamadık çok yoğun :( yarın akşam ne yapıp ne edip görücem böyle sıyırcam kafayı yoksa

Back