How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar mrb. Napiyonuz bakem. Benim dun ovu.testinde iki cizgi vardi. Dun calistik bugunde iki cizgi var ama koca yok:( calisiyo malesef. Yarin alissak gec olmazinsaallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

CANIM ben yaptırdım bugun test negatifffff sonra eve geldim adet oldum çok uzuldummm ağladım moralim çok bozuk bu sefer cok umutlunmıstım:50::50::50::43::43:

Canim kiyamam ama uzulmek yok Aysecim inşallah bu ay olacak tatlim. Demek ki stresten adet olmamissin. En azindan adet oluyorsun. Bu ay kur dene bence cnm. Soğan kuruyle birlikte çörekotu olabilir. Tabi tercih senin.

Kizlar mrb. Napiyonuz bakem. Benim dun ovu.testinde iki cizgi vardi. Dun calistik bugunde iki cizgi var ama koca yok:( calisiyo malesef. Yarin alissak gec olmazinsaallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Canim merhaba. Dun ilişki olduysa spermler bugünde yasiyordur. Ama adete KDE calismaya devam aksatmak yok. Adete 3 gün kala hamile kln insanlar var sadece yumurtlama gününe yogunlasmamak gerekiyor.

Canim kiyamam ama uzulmek yok Aysecim inşallah bu ay olacak tatlim. Demek ki stresten adet olmamissin. En azindan adet oluyorsun. Bu ay kur dene bence cnm. Soğan kuruyle birlikte çörekotu olabilir. Tabi tercih senin.

ilk defa adetim gecikmisti bir senedir o yuzden cok umutlsnmistim canim sogan kurunu denemek istiyorum ama o iltihabi falan sokucek ya dusukde yaptirmiyacak mi ?

Ayşe bende severim adana durumu İstanbul gel birlikte yiyelim kuzuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah yavrum kuzende cagirdi orada okuyor istanbul guzel yer ama yorucu :-) eminönü falan cok guzel senide bursaya bekleriz kestane sekeri yemeye :-*

ilk defa adetim gecikmisti bir senedir o yuzden cok umutlsnmistim canim sogan kurunu denemek istiyorum ama o iltihabi falan sokucek ya dusukde yaptirmiyacak mi ?

Yok cnm yumurta gelişimine yardımcı oluyor soğan kürü inşallah faydasını görursun cnm. Bu arada kestane şekerine bayılırım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim merhaba. Dun ilişki olduysa spermler bugünde yasiyordur. Ama adete KDE calismaya devam aksatmak yok. Adete 3 gün kala hamile kln insanlar var sadece yumurtlama gününe yogunlasmamak gerekiyor.

Insaallah canim benim yaa. Gece gece su mubarek ayda duamizi kabul etsin Rabbim. Ben bi turlu uyuyamadim bi heyecan bi ates basti .

Back