• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

arkadaşlar nöbetçi eczane buldum 2 tane aldım birini bugün yapıcam Diğerinide yarın ..şimdi eve gidiyorum Allah ım en hayırlısını nasip etsin bizlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerelerdesin hatun meraklandırdın bizi ?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:18::18::18::18: yarın doktoragıdıyorum yumurtlama gunum doktor bakıp gun verecek catlamanın olacagı gunu hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah:)

Merhaba cnm inşallah guzel haberler alırsın yine de ilişkiyi ihmal etmeyelim ayaklar tavana bu ay guzel haberler gelecek inşallah..

Meyra valla strese vaktım yok zaten benım ya bi yandan ütü yapıyorum bi yandan tv de biley yok bilg bagladım tv ye asmalı konağın eski bölümleri bi yandan da ıpadden sizi takip ediyorum valla zaman yetmii bana

canımyaa ben kurun gunlerını hep karıstırdım bugun sabah unuttum gun ıcındede bıseyler atıstırdım artık aksam yatarken ıcıcem aç karna

canımyaa ben kurun gunlerını hep karıstırdım bugun sabah unuttum gun ıcındede bıseyler atıstırdım artık aksam yatarken ıcıcem aç karna

Aklına geldikçe kullan cnm sorun olmaz endişelenme bende bı gun unuttum içmeyi. İnşallah içtiğimiz zamanlarınki işe yarar cnm Rabbim buyuktur.

Kızlar merhabalar
Memlekete izne geldik, şimdi tatile geldik ondan pek yazamıyorum
Ayın 14 ünde hasta olmam gerekiyordu, çarşamba günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün oldu hala hasta olamadim.
Gobegim sis ama bugünlerde fazla yediğimden sanırım. Goguslerimde hassasiyet var. Bir de adet belirtim baş ağrısı ama o belirtide yok.

Hala ne olduğunu çözemedim :18:

Son düzenleme:
o civarda benimkide benim doktorum bide ovulasyon testi aldırdı 50 tane napcaz bilmiyomki:53:

ovulasyona gerek varmıkı canlı goruyo aslında. bana bıle kucuk hallerını gosterdı daha buyume asamasında dedı gecen gıttıgımde yarına randevulastık bakalım ne kadar buyumus çatlamaya yakınmı ne kadar zamanı var soyleyecek ınsallah
yarın haberlesırız ozaman yumoslarımızın durumunu:1::1::1: ne gunlere kaldık yarabbım aklıma gelmeyecek yazılar konusmalar yapıyorum artık:)

Kızlar merhabalar
Ayın 14 ünde hasta olmam gerekiyordu, çarşamba günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Bugün oldu hala hasta olamadim.
Gobegim sis ama bugünlerde fazla yediğimden sanırım. Goguslerimde hassasiyet var. Bir de adet belirtim baş ağrısı ama o belirtide yok.

ıns hamıssındır canım ılk haberı senden alırız ıns. daha hamısımız yok:):emir_bebek::emir_bebek:

Negatif çıktı şimdi yaptım : (
Yarında diğerini yapıcam demekki tamamen stresten : (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa cnm belki geç döllenmedir sabah su içmeden ilk idrarla yap bakalım. Olmasa da üzülmek yok ama adrt olmadığın müddetçe umut var demektir :)

Kızlar merhabalar

Stres yapma cnm inşallah hamişsindir guzel haberlerini bekliyoruz.

Back