• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

arkadaşlar nöbetçi eczane buldum 2 tane aldım birini bugün yapıcam Diğerinide yarın ..şimdi eve gidiyorum Allah ım en hayırlısını nasip etsin bizlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmn yap cnm guzel hbr ver ınsallah hadı bakalım kocaman bır hamileyimmmmm yazısı beklıyoruz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Diş ağtısını ne keser canlar bilen var mı? Karanfil koydum baya aldı ağrısını dda sanırım yıne apse yaptı dişim yaa :(((

haberler senden gelecek inşallah cnm 6 gün var adetine naail durumlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bılmıorum kendımı
cok sacma sapan hıssedıorum
esımle tartısıom kavga cıkarıom durduk yere aglıom basım agrı uykum var bılmıom noluo gınemı pskolojık ya

kızlarrrrrrr kımse yokmuuuu yaaaa bu topıkteeeee adetımın ucuncu gunundeyım ve ball tarcın corekoto karısımına basladm szce ıse yararmııı :49::49:

bılmıorum kendımı
cok sacma sapan hıssedıorum
esımle tartısıom kavga cıkarıom durduk yere aglıom basım agrı uykum var bılmıom noluo gınemı pskolojık ya

İnşallah değildir cnm umutsuzluk yok. İnşallah herşey güzel olacak. Kasık batması var mı canım? Göğüsde hassasiyet? Bel ağrısı? Akıntı?

apranax ford cnm kesın cozum

Canım en en çok diş ağrısı çekerken bile tek içtiğim ilacım dolarex valla hayatta ağzıma sürmedim apranax ben. Çok ilaç kullanmaktan nefret ederim. Doğal yol tercih sebebimdir yine de saol canım. Bir arkadaşım vardı dişi ağrıyınca morfinsiz geçmezdi inan bağımlılık kazanmış apranaxa. Bir kere majezik verdi dr sinüzit ağrıma bilemedim çok yuksek dozda oldugunu içtim bi tane. Anammmm çarpıntı bayılcam ama gözümün önünden bişeyler geçiyo tövbee dedim görünüyo bişeyler bana dr aradım kes ilacı dedi kestim geçti daha tövbeler olsun.

kızlarrrrrrr kımse yokmuuuu yaaaa bu topıkteeeee adetımın ucuncu gunundeyım ve ball tarcın corekoto karısımına basladm szce ıse yararmııı :49::49:

Kimse olmaz mı bitanem başla tabi ki ben ve çoğu arkadaş kullanıyor valla yumurtlıklar hep kımıl kımıl. Yumurta takibi haptırmıyorum ama çok farkediyor ve kan şekerini de dengeliyor. Tavsiye eder,m cnmm

Kimse olmaz mı bitanem başla tabi ki ben ve çoğu arkadaş kullanıyor valla yumurtlıklar hep kımıl kımıl. Yumurta takibi haptırmıyorum ama çok farkediyor ve kan şekerini de dengeliyor. Tavsiye eder,m cnmm

ben öyle şeylere hiç girmiyorum... hiçte anlamam ne ne işe yarar diye:31:

ben öyle şeylere hiç girmiyorum... hiçte anlamam ne ne işe yarar diye:31:

Ah canım ya valla insan nelere katlanıyor ben ki hiç ağzıma sürmezdim pimpirikliyimdir inan faydasını da gördüm ya çok hoşuma gitti. Şu anda gördüğüm enerji veriyor nedeni de kan şekerini dengeliyor olması ve midemde gastrit vardı bu kürden beri hiç ilaç kullandıracak bir gaz sancım olmadı şükürler olsun. Hele i de bebek de olursa inşallah dadından yinmez:))

Ah canım ya valla insan nelere katlanıyor ben ki hiç ağzıma sürmezdim pimpirikliyimdir inan faydasını da gördüm ya çok hoşuma gitti. Şu anda gördüğüm enerji veriyor nedeni de kan şekerini dengeliyor olması ve midemde gastrit vardı bu kürden beri hiç ilaç kullandıracak bir gaz sancım olmadı şükürler olsun. Hele i de bebek de olursa inşallah dadından yinmez:))

inşallah inşallah:46:

Kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm durumlar nasil ? Gerci sordugum kabahat iyi olmak zorundasiniz.stres yok ovulasyon doneminizden itibaren kesinlikle olacakmi olmayacakmi diye dusunmek yok.

Kizlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm durumlar nasil ? Gerci sordugum kabahat iyi olmak zorundasiniz.stres yok ovulasyon doneminizden itibaren kesinlikle olacakmi olmayacakmi diye dusunmek yok.

Hoşgeldin cnm

Meyra valla strese vaktım yok zaten benım ya bi yandan ütü yapıyorum bi yandan tv de biley yok bilg bagladım tv ye asmalı konağın eski bölümleri bi yandan da ıpadden sizi takip ediyorum valla zaman yetmii bana

:18::18::18::18: yarın doktoragıdıyorum yumurtlama gunum doktor bakıp gun verecek catlamanın olacagı gunu hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah:)

Back