• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım o bendede var kan tahlili yaptırdınmı

yaptırmıstım cnm konusmustuk senınlede 0.1 çıkmıştı...bugunle 6 gun gecıktımmm...gecıkme var sonuc negatiff..napıcam ben. yarın özele gıdıcem bı karnımda doktorum baksın yaa ne var da olmadım o zamn..

yaptırmıstım cnm konusmustuk senınlede 0.1 çıkmıştı...bugunle 6 gun gecıktımmm...gecıkme var sonuc negatiff..napıcam ben. yarın özele gıdıcem bı karnımda doktorum baksın yaa ne var da olmadım o zamn..

Evet gülüm kusura bakma ya isim olmayınca unutu veriyom sitres yspma cnm bende 8 gün gecikti yarin bende doktora gidecem bütün teslerimi isticem sende iste cnm inşallah ikimizdede kötü bir şey çıkmaz ben bebiş oldunu düşünemiyorum ama inşallah bir süpriz olur

Evet gülüm kusura bakma ya isim olmayınca unutu veriyom sitres yspma cnm bende 8 gün gecikti yarin bende doktora gidecem bütün teslerimi isticem sende iste cnm inşallah ikimizdede kötü bir şey çıkmaz ben bebiş oldunu düşünemiyorum ama inşallah bir süpriz olur

bangır bangır duyururuz burdan:64::64:

ben çarşıdayım cnm dükkan var çarşıda yeni açılan ev kurun karşısındayım beklerim gel buyur

Canim ben iyi bilmiyorum adanayi esim burda gorev yaptigi icin geldik cakmak caddesini kucuk saati bide cetinkaya tarafini biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim mrb bende be oldu bu kizdan haber yok diyordum. Hastalanmamisin umarim bebegin geç yerleşmiştir cnm. Bebek yoksa da inşallah hayirli haberler olur da kotu bir durum yoktur bizi bilgilendir merakta birakma cnm

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim sende bize haber vermeyi unutma emi inşallah güzel haberlerini alalim ayshe de vardi inşallah ondan da guEl haber alalim 3 hamisimiz olsun

Benim yumurtlama günüm bitti arkadaşlar hic bir agrim sizin veya belirti yok.ama beya akintim devam ediyor sizce neden olabilir...

Arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin dilekleri gerçekleşsin inşallah :)
25 yaşındayım hayatımda hiç adetim gecikmedi hep düzenlidir stres vs durumlardada anca erken olmuşumdur. 3 aydır bebiş istiyoruz dün hastalanmam gerekiyordu olmadım bugünde olmadım ve çok fazla akıntım var hatta sürekli adet oldum sanıp bakıyorum ama tık yok sizce hamile olma olasılığım var mıdır resmi tatil bide eczanede bulamadım idrarda çıkar varsa değil mi 1 gün geçti lütfen yarım edin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

25 yaşındayım hayatımda hiç adetim gecikmedi hep düzenlidir stres vs durumlardada anca erken olmuşumdur. 3 aydır bebiş istiyoruz dün hastalanmam gerekiyordu olmadım bugünde olmadım ve çok fazla akıntım var hatta sürekli adet oldum sanıp bakıyorum ama tık yok sizce hamile olma olasılığım var mıdır resmi tatil bide eczanede bulamadım idrarda çıkar varsa değil mi 1 gün geçti lütfen yarım edin :(

MEB CNN inşallah hamilesindir. Akinti oluyor evt beyaz sut kesiği kivamda olur genelde. İnşallah güzel haberler cnm devlet acil rest yapiyor cnm

Canim sende bize haber vermeyi unutma emi inşallah güzel haberlerini alalim ayshe de vardi inşallah ondan da guEl haber alalim 3 hamisimiz olsun

Inşallah cnm benim çıkar çıkmaz haber veririm annem geldi bu arada cnm yazamıyorum ama kalbimdesiniz

Kuzum intihapta olabilir bebiste inşallah bebiş olurda burda seviniriz bence en güzel sonuç kan testi o daha iyi netice veriyor inşallah bizide kendinide sevindirirsin cnm

İnşallah bebiş olur :) canımm peki iltihap adet gecikmesine neden olur mu hayatımda ilk kez gecikti bide benim hep düzenlidir stresliysem erken olurum 2 gün önce test negatifti o nedenle hiç umutlanmamıştım çok heyecanlıyım :( Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh

İnşallah bebiş olur :) canımm peki iltihap adet gecikmesine neden olur mu hayatımda ilk kez gecikti bide benim hep düzenlidir stresliysem erken olurum 2 gün önce test negatifti o nedenle hiç umutlanmamıştım çok heyecanlıyım :( Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh

1 gün mü geçti ? testi erken yapınca çıkmıyo...

Inşallah cnm benim Rabbim gönlünce versin bence kesin sonuç kan testi en azından için rahat eder benimde 8 gün oldu gecikmem yarin git Dr na veya bi acil git kasıklarım ağrıyor de bebekte bekliyoruz de cnm onlar bütün testleri yapar hadi inşallah bebiştir

Back