- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.201
kolay gelsin
Iyi geceler kızlar Besmele çekmeyi unutmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin
Merhaba ekledim cnm uğur getirsin inşallah.
Ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimin babasının kahvesi vardı ve ben evlenene kadar ne kavgalar ettim o kahve için. O kadar dua ettim ki inan gelinliğimi ve o cicim aylarım burnumdan gelmişti. Çok şükür bu sene kurtulduk sattılar dükkanı da eşim evde yemek yer oldu :) Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah.
merhaba canım olabilir bazen erken yumurtlarız bazen geç bence mümkün.
Merhaba canım listemize ekledim uğur getisin inşallah.
Merhaba canım ekledim listemize uğur getirsin inşallah.
Canım ağrı olmuyor stres yapma hiç sakin ol. Bu arada listeye ekledim uğur getirsin inşallah.
Merhaba canım bende 2-3 ay önce düşük yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Rabbim tez vakitte yeni bebişi göndersin sana listeye ekledim bekliyor diye inşallah uğur getirsin cnm.
Merhaba canım, çörek otu kürü evet tadı çok kötü yutması da ama valla dün içmedim enerjim yoktu resmen troitimde yüksek ya enerjim hemen bitiyor. bugün kullandım vallaha zımba gibiyim :)
Bitanem baş sayfamıza ekledim bu güzel paylaşımı. Çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin tatlım öpüyorum..
hoşgeldiniz arkadaşlar bu ay güzel başlangıçlar olacak bizler için......
baderdgn rahim filmi ağrısı adet sncısı gibi 2 dk basınçtan kaynaklı ama korkmaya değmiyor geçmiş olsun şimdiden.......
benimkide gececi bütün ayarlarım bozuluyo evde olmayınca gece:111:
Kızlar adanaya yoluz düşerse beklerim mutlaka
adana dürüme bayılırımmmm
Evet aynen cnm çoğu yiyecekleri güzel
adanalı mısın canım yoksa gelin falan mı gittin
balım adanada büyüdüm hiç uğramazmıyım memleketim gibi.........minübüslerde müslüm şarkılarını özledim:)Kızlar adanaya yoluz düşerse beklerim mutlaka
Kızlar adanaya yoluz düşerse beklerim mutlaka
Canım bata 2 gün hatta 1 gün diyelim durumlar nedir güzel haberler gelecek inşallah :)
Canm valla çok okudum geç döllenme olanların geç çıkıyomuş baya sen bekle biraz daha sonra yeniden yaptır testini belirtilerin varmıydı peki
Canım normal regl oluyor muydun? Bu ay mı şaştı. Ben bugun regl oldum çok ağrım oldu ama seviniyorum içim temizlendi en azından
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neresindesin sekerim bnde suan adanadaym
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
balım adanada büyüdüm hiç uğramazmıyım memleketim gibi.........minübüslerde müslüm şarkılarını özledim:)