• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ne güzel ya buluşuruz inşallah

5. kısım cnm bende tarabyadayım çok yakın yani beklerim.....

yüreğimiz sizinle cnm benim aynı kaderi ,birbirine benzer aynı duyguları paylaşıyoruz aynı sınavı veriyoruz......yani beraberiz aslında:)

tabiki öle canım ya ALLAH hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınnn :49::emir_bebek:

bende bilmiyorum ki buraları. 2,5 senedir oturuyoruz ama eşim yoğun çalıştığı için fazla gezemiyoruz...
ben kocaeli gölcükten geldim buraya:1:

cnm bende hiç bilmem bizde mersinden geldik 1 sene oldu daha vapura binmeyi çok istiyom benimkide yoğun inşallah sizlerle buluşup gezeriz:46::46:

cnm bende hiç bilmem bizde mersinden geldik 1 sene oldu daha vapura binmeyi çok istiyom benimkide yoğun inşallah sizlerle buluşup gezeriz:46::46:

ben doğma büyüme hatta talan etme istanbulluyum kıslar buluşalım bigün eminönüne gidelim balık ekmek ve üsküdarda çay molası ne dersiniz?

Rica ederim cnm benim dr uma göre değerin iyi yani ilaç kullanılacak hiçbir durum da değil aslında ama dediğim gibi t3 ve t4 değerlere de bakmal lazım.

evet haklısın t3 ve t4 değerleri normal görünüyo galba. bn bakarak öyle yorumladım bak değerlerim şöyle. parantez içindeki olması gereken aralık sondaki sayı ise kendi değerim

t3 (2.3-4.2) benimki 3.33
t4: (0.8-1.72) benimki 1.1
tsh (0.56-5.6) benimki 2.73
anti tpo (0-57) benimki <28
anti tiroglobulin antikor (<64- ) benimki 116.4

bu arada tavsiye ettğin site süper ya çok açıklayıcı okudum hatta değerlerimi yazıp yorum attım :1: :1: :1:

Canim benim tam olarak kurtulamadim cok rahat degilim kasilmalar var hala. Ama bebek istiyorum iste napim. Allah buyuk

Umudunu kaybetme canım. Yapabilirsin başarabilirsin unutma. Rahat olmaya çalış ön sevişmeyi uzun tut ve kayganlaştırıcı kullan. Bebek istemen daha çabuk yenmene vesile olabilir belki.

Neyse eve geliyormuş benim adamım da. Hadi herkes iş başına hanımlar. İyi geceler tatlı rüyalar. Allah rahatlık versin.

$53562253714014964205417.jpg

Back