- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.141
Merhaba canım sorma valla her ay bir yere taşınıyoruz umut fakirin ekmeğiymiş bizde umutlarımızla doyuyoruz şükürler olsun. İnşallah bu ay daha umutluyuz canım eklerim tabi ki uğur getirsin inşallah. Valla değerin çok güzel canım ya tabi diğer değerler de önemli. Benim 19,98 canım tsh bende hipotroit var. İlaç kullanıyorum dr ilaç kullanırken hamiş olabilirsin sorun teşkil etmez dedi. Yani tsh nin yüksek yada düşük olması gebeliğe engel değil canım dr sana neden öyle dedi bilmiyorum. Benim de salı kontrolüm var ve guatr ve nodüle bakılacak. İnşallah yoktur diyorum.ideal tsh değeri 2,75 dir hanile kalmak için acaba dr düşük diye mi öyle dedi bilemedim şimdi netten bir bakmak lazım.:26::26::26::26:
evet canım aslında doktorum aynen sunu dedi
aslında ilacı yazmamam gerekiyo ama hamile kalmanı kolaylastırması adına yazıorum dedi
birde verdgi lac düşük dozda. 25 mcg bide bunun yarısını iç dedi bundan sunu anlıorum değerlerim fazla yüksek deil
bir ay snra gel dedi demekki tahlil yapcak bide ultrason çekcekmiş ilacımın ismi EUTHYROX sennkinin ismi ne ?
bnmkide hamile kalsanda kullancaksın bırakma hamile kaldgnı öğrenirsen gel dozunu ayarlıcaz dedi