Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

evet canım aslında doktorum aynen sunu dedi

aslında ilacı yazmamam gerekiyo ama hamile kalmanı kolaylastırması adına yazıorum dedi
birde verdgi lac düşük dozda. 25 mcg bide bunun yarısını iç dedi bundan sunu anlıorum değerlerim fazla yüksek deil
bir ay snra gel dedi demekki tahlil yapcak bide ultrason çekcekmiş ilacımın ismi EUTHYROX sennkinin ismi ne ?
bnmkide hamile kalsanda kullancaksın bırakma hamile kaldgnı öğrenirsen gel dozunu ayarlıcaz dedi

doktorum bana glukofen verdi ömür boyu kullanacaksın dedi. önceden hep açtım sabah gözümü açtığımda karnım çoktan acıkmış hatta ağzım sulanmış olurdu. şimdi hepsi durdu Allah a şükür. 3 tane ilaç kullandığım için hiç girmiyorum kürlere. ilaçlarla bi etkileşimi olurda ters bişey olur Allah muhafaza.

aynı ilacım 50 mcg olanı cnm benim de zaten verdiği ilaç da sentetik troit hormonu ama yarım vermesi iyi olmuş. kesinlikle ihmal etme bir ay sonra git yaptır ve bu konuyu endokrin bölümü takip etmesi daha iyi onlar daha iyi ayarlar cnm dozunu.

cnm bazı aylar bende 15 gün olduğu oluyo nedenini bende merak ediyorum adetten12 gün sonra başlar 2, 3 gün önce kesilir bazen.......

yok ben ilaç kullanacak kadar değilim. oğluma hamileyken farkettik bende ters şeker vardı. Yani ilk ölçürdüm açken 98 çıktı yüklemeden sonra 65 e dğştü mantıken yüklemeden sonra yükselmesi gerek hatta kadın dedi ben şekerin çıkıcak sandım ama tersi oldu. ben yememk yiyiynce hemen uykum gelirdi uyurdum şimdi bu kürden beri öyle değil artık uyumuyorum. senin şekerin kaç cnm?

demek ikimiznde rahatszlığı birbirne benziyo. yok canım ihmal etmem bir ay dolunca gitcem yine.
bende endokrine gidiyorum dahiliyeden endokrine yönlendirildim ben bişeyi anlamıorum bu tsh tiroidle ne ilgisi var ?
gautr mı var tiroidim çok mu çalışıo dedim hayır dedi zaten doktor çok yoğun ve yorgundu. Senin bilgin var mı ?

İnşallah cnm bu akşam dualarım sana ve ayshen e gelsin o zman. Delphe ne yaptı acaba adet mi oldu beklemede mi hala bilgisi olan varmı acaba? Geçmişe baktım ama göremedim bir durum

Bende onu uzun süredir görmüyorum cnm inşallah beklemededir veya kendini bırakmasaydı belki hafta sonu ya ondan girmiyodur allah razı olsun cnm benim o temiz yüreyinden geçen bütün dileklerini allah kabul etsin bitanem

cnm çok güldüm ya yakında adamlara yalvaracağız bu gidişle...........inşallah bu ay olurda hayırlısı onlarda rahatlar:)

İnşallah cnm bu akşam dualarım sana ve ayshen e gelsin o zman. Delphe ne yaptı acaba adet mi oldu beklemede mi hala bilgisi olan varmı acaba? Geçmişe baktım ama göremedim bir durum

cnm o da hazirana attı galiba tam emin değilim öyle hatırlıyom maşallah mesajlar dolu bakayım dedim ama:)

ilaca başlamadan önce açlık şekerim 117ydi. en son açlık şekerim 75 e düşmüştü. doktorum çok iyi ilaçlara devam demişti. ben bıraktırcak sanmıştım ama her gidişimde ilaçları kullanıyosun dimi diyo.

Canım tsh troit hormonu değeridir. Eğer yüksekse mesela benimki gibi 19,98 vs gibi troit hormonu çaışmıyor demektir. eğer düşükse 1,25 gibi çok çalışıyor demektir. Benim az çalışıyor buna bağlı olarak çabul yoruluyorum birden agrasif olabiliyorum. sinir ataklarım var. kalbim yavaş atıyordu ama o sorun ilaç kullandığımdan beri yok. nefes daralmalarım vardı ilaçla kesildi. Gutr veya nodül olup olmadığı ancak usg ile belli olur canım testle anlaşılmaz.

Sonunda tlf dan KK girmeyi basardim sizi daha çok takip edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

http://tahlil.com/10-soru-ve-cevapt...t3-st4-tsh-ve-tiroid-testlerinin-yorumlanmasi
bu siteden de araştırabilirsin cnm bana yardımı olmuştu geçmişimden buldum.

Amin tatlım inşallah hepimizin duaları kabul olsun da bu ay hamiş olalım.

cnm o da hazirana attı galiba tam emin değilim öyle hatırlıyom maşallah mesajlar dolu bakayım dedim ama:)

Leylacım hoşgeldin cnm inşallah olmamıştır.

Hmm cnm şeker bir kere yükseldi mi hep yükselme şansı olduğu için dr lar ilacı bıraktırmıyor maalesef.,

hmmm anladm bnmkide biraz sınırda gibi az çalışıyo sanırım bnm 2.73 ten bunu anlıyorum yanılmıyorum umarım.
doktorum ilacı yazmadan önce saatiyle dk tuttu eliyle nabzımı ölçtü. guatr veya nodülü de kontrole gittiğimde ultrasonla görcek. Beni aydınlattın çok tşk ederim

Kızlar bizde uçaklara bakıyoruz Ramazanın ilk haftası ist gelmeyi düşünüyor uz inşallah herkez hamile olur ve Süper olur belki karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…