• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

umarım canım hep birlikte srvinecek haberler alır parti yaparız :52: dostinex in saati önemli demek bana demedi dr gerçi ben hemen hemen aynı saatlerde içtim de akşam 10 gibi bilmiyordum ama

Amin gülüm inşallah bana dr da söyledi eczanede söyledi cnm bundan sonra dikkat edersin bide inşallah rabbim nasip eder bebiş ozamanda bırak öyle dediydi dk

Amin gülüm inşallah bana dr da söyledi eczanede söyledi cnm bundan sonra dikkat edersin bide inşallah rabbim nasip eder bebiş ozamanda bırak öyle dediydi dk

bana doktorum 10. haftaya kadar devam edicez demişti...
hamilelikten şüpelenince hemen bıraktım. düştü:2: acaba o yüzden mi düştü diye düşünüp duruyorum kaç zamandır. küçücük hap ne çok etkisi varmış :44:

kızlar bu arada tanışsak mı ya ben sayfada yeniyim çok canım sıkılıyor :7::7:

evet canım dün gittiğimde sordum devam mı dostinex gebelik olana kadar devam dedi. offf şu haziran halletsek şu işi süper olacak ya. hayır benim durum ilginç bi daha iki aya kadar çocuk kararını verdiğimden bile emin değildim ömrü boyunca istemem diye gezmiş bi tipim şimdi ya olacak ya olac diye taktım :34:36: stres yapmamak gerekio ya mutlaka yapmalıyım :52: eşime çok mu taktım ne yapayım be takacam konuşacam sen de dinleyecem diyorum :52:

bana doktorum 10. haftaya kadar devam edicez demişti...
hamilelikten şüpelenince hemen bıraktım. düştü:2: acaba o yüzden mi düştü diye düşünüp duruyorum kaç zamandır. küçücük hap ne çok etkisi varmış :44:

Öyle vallahi düşmesi onla alakalı değildir cnm için rahat olsun kansızlıkta varmış galiba eminim bu bebişin sana sımsıkı tutunacak kalbini rahat tut

Aa bende dikkatli olayım canım normalde 5 gün sürüyor uzamadan giderim doktora. Şu an şehir dışındayım dönünce gideyim gecikmede bile. Peki ilaç mı veriyorlar bu durumda yoksa kürtaj mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kürtaj olan var tabi ben olmadım sadecr kontroke gittim rahim duvarı inceliyor mu beta düşüomu parça var mı die kanaman uzarsa git canım ne olur ne olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya ben hala adet olmadım kasıklarımda acayip ağrı batma var ilaçlar bitti bende hala bişey yok salı günü yine dr gidecem mecburen

Back