Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İnşallah haziran ayında hepimiz hamiş olacaz cnm benim allahın izni ile dr göründünmü cnm hiç

inşallah yavrum ağzın bal yesiiin :)) sen ne kadardır istiyorsun doktora ggittim yumurtalıklarımda tenbellik yapan kistler varmış klomen ile iğne vuruldum ama o ay gebe kalamayınca biraz ara verdim işte öyle

kızlar bu arada tanışsak mı ya ben sayfada yeniyim çok canım sıkılıyor

Ayşe kız daha önce tanıştık ya alemsin hee unuttun sen bizim sayfayı bak darılıyorum :)
neyse ben de 5 yıllık evliyim bir oğlum 4 yaşında. oğlana çatır çatır hamiş kaldım ama bu sefer olmadı tsh yüksek ve mantar vardı bakalım bu ay tsh ilaç kullanıyorum ve mantarda bitti. çörek otu kürünü yapıyorum inşallah bu aydan bayağı umutluyum ama hayırlısı hakkımızda tabi :)

Kızlar ya ben hala adet olmadım kasıklarımda acayip ağrı batma var ilaçlar bitti bende hala bişey yok salı günü yine dr gidecem mecburen

inşallah yavrum ağzın bal yesiiin :)) sen ne kadardır istiyorsun doktora ggittim yumurtalıklarımda tenbellik yapan kistler varmış klomen ile iğne vuruldum ama o ay gebe kalamayınca biraz ara verdim işte öyle

tembellik yapan kistten kastın pco değil dimi canım? Eğer değilse soğan kürü tavsiye ederim kistleri yok eder hemde rahim temizler canım bilgin olsun. İnşallah adet olmazsın hamiş olursun da geek kalmaz :)

bende 2,5 senedir evliyim. pko insülin direnci ve prolaktin yüksekliği var. 8 aydır tedavi görüyorum. çalışmalara başlayalı 1 sene 2 ay oldu. 3 ay önce hamile kaldım 2 ay önce düşürdüm:44: şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz.

İnşallah bu ay yine hamiş olursun tatlım. İnsülin direnci nedir canım bilmediğim için merak ettim.

İnşallah bu ay yine hamiş olursun tatlım. İnsülin direnci nedir canım bilmediğim için merak ettim.

pko ya eşlik eden çok şeker bi hastalık kilo yapıyo sağolsun.

İnsülin direnci ne anlama geliyor?

İnsülin; Kas, yağ ve karaciğer gibi kan şekerini kullanan dokulara şekerin alınması ve kullanılmasını sağlayan, pankreastan salınan bir hormondur. Dokularda insülin direnci varsa şekerin dokulara alınıp, kullanılması, yakılması zor olur. Bu durum daha çok insülin salınmasına yol açar. Pankreas daha çok insülin salarak şekerin dokular tarafından kullanılması için adeta "çift mesai" yapar. Aşırı salınan insülin açlık hissine, daha çok yeme ve atıştırmaya neden olarak bir kısır döngü oluşturur. Bu durum hem insülin rezervini azaltır hem de kanda dolaşan aşırı insülin miktarı obezite, hipertansiyon, ateroskleroz gibi kronik hastalıkların oluşması için uygun bir ortam hazırlar.

heme buldum netten tam açıklamasını bak

İnşallah cnm rabbim sesini duysun ama sanmıyorum salı günü belli olur öyle bi şey olsada karman corman ettim alttan üsten hayırlısı diyelim

İnşallah cnm bu akşam dualarım sana ve ayshen e gelsin o zman. Delphe ne yaptı acaba adet mi oldu beklemede mi hala bilgisi olan varmı acaba? Geçmişe baktım ama göremedim bir durum

tembellik yapan kistten kastın pco değil dimi canım? Eğer değilse soğan kürü tavsiye ederim kistleri yok eder hemde rahim temizler canım bilgin olsun. İnşallah adet olmazsın hamiş olursun da geek kalmaz :)

pko değil tatlım bu zararsız bi kistmiş tedaviye gerek yokmuş inşallah dediğin gibi olur ya

Saol cnm bilgiler için bu arada bundan bende de var zaten halamda ve babannemde de şeker var halam insülin vuruluyor ben bildim bileli. Ben çörek otu kürüne başladığımdan beri abur cubur ve atıştırma hayatımdan çıktı ve iştahım acayip kapandı şebebi de kan şekerini dengelemesiymiş valla bu kür hayatımın vazgeçilmezi olacak sanırım çünkü enerji veriyor resmen bana. Bana en son dr kontrolümde rahim duvarım biraz kalın demişti ve rahmin ters ve biraz büyük demişti. artısı eksisi nedir bilmiyorum oğluma da hanileyken ve kaldığımda rahmim tersti belki tüplerim kapandı film çektirmedim. Bu ayda olmazsa hemen film çektircem bu ay ve prolaktin felan baktıcam. ama troit yüksek bende de ilaç alıyorum her sabah. Olacağı varsa oluyor canım Rabbim ellerimizi boş bırakmasın inşallah dert verip derman aratmasın Rabbim.

merhaba tavsiyeler çok güzel. Topic sahibi ismin bir hamile topiğinden tanıdık geliyo her ay baska bir topiğe geçiyoruz değil mi umutla?
Haziran topiğini bn açıcaktım ama yakında snavım var sürekli takip edemem ve bu ay daha relax kalmak adına açmadım .
umarım bu topic bana ve isteyen herkese uğurlu gelir.
bu arada bnmde hormon testimde TSH:2.73 çıktı bu hamile kalmayı zorlastırıyomuş normal olması değer kaç bilio musun ? senn değerin kaç? bn ilaç tedavisi görmeye başladım bir ay sonra kontrolüm var gautr ultrasonumda çekilcek.

Batımı da ekler misin 16 haziran ...

Cnm bnde yumurtalik kisti var onun disinda sorunum yok o kuculmuyo 1 sene tedavi oldum buyumuyoda zeten doktor amaliyatlik bisey yok dedi uygun gormedi yani 5 doktora gttim hepside uygun gormedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım artık eczacı hocam ya bırakın bu test işini her ay diyecek

Merhaba canım sorma valla her ay bir yere taşınıyoruz umut fakirin ekmeğiymiş bizde umutlarımızla doyuyoruz şükürler olsun. İnşallah bu ay daha umutluyuz canım eklerim tabi ki uğur getirsin inşallah. Valla değerin çok güzel canım ya tabi diğer değerler de önemli. Benim 19,98 canım tsh bende hipotroit var. İlaç kullanıyorum dr ilaç kullanırken hamiş olabilirsin sorun teşkil etmez dedi. Yani tsh nin yüksek yada düşük olması gebeliğe engel değil canım dr sana neden öyle dedi bilmiyorum. Benim de salı kontrolüm var ve guatr ve nodüle bakılacak. İnşallah yoktur diyorum.ideal tsh değeri 2,75 dir hanile kalmak için acaba dr düşük diye mi öyle dedi bilemedim şimdi netten bir bakmak lazım.:26::26::26::26:

Canım soğan kürü yaptın mı hiç? Sopan kürü kistleri temizler çünkü.

Canım artık eczacı hocam ya bırakın bu test işini her ay diyecek

Canım bata 2 gün hatta 1 gün diyelim durumlar nedir güzel haberler gelecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…