• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ısrarla tavsiye ediyorum... ama sakın kayganlaştırıcı almayın. eczacı bize kayganlaştırıcı vermiş ikiside aynı şey canım nolcak dedim. Meğer değilmiş. arada büyük fark var:44:
Peki tatlim bir deniyim insaallah tam manasiyla kurtulurum.cok sagol cnm

Rica ederim tatlım. Uğur getirsin inşallah.

Ekledim bitanem seni de. Uğur getirsin sana da inşallah. Utanacak hiçbir şey yok inan. Burda herkes tek şey için çabalıyor. Rabbimin annelere emaneti bir evlat için. O küçük cana sahip olabilmek için uğraşıyorum herkes. Bu yolda herşey mübah annelere. Çekinecek utanacak hiçbir durum söz konusu olamaz merak etme. Buda kimse horlayamaz birbirini. Herkes bilgi paylaşımı içinde bildiklerini karşısındaki ile paylaşır. Birbirimizi tanımasak da uzun soluklu dostluklar kurmak amaç.
:21::21::21::21:

Canim cok tsk ederim . Hepimizin imtihani farkli seylerden oluyor iste. Allahim burdaki herkese bu ay annelige ilk adimi atmayi nasib etsin insaallah.

Canım Rabbim şifa versin inşallah.

Ekledim canım uğur getirsin inşallah.

bende folbiol kullanıyorum cnm fazlasının hiçbir zararı yok merak etme. Hatta benim oğlumda hep folik asit yüksek çıkar fazlaca. Doktoru hiç önemli değil diyor çünkü oğlum yoğurt delisi ve hep kendim mayalıyorum bayılıyor. iki günde 1 lt sütten mayaladığımı bitiriyor. Kemik gelişimi için faydalı birşey yani bizim içinde zararı olan bir ilaç değil endişelenme cnm.

Ayshe cnm eklisin listede zaten gecikmen vvardı ne durumdasın

yavrum sağool ya yeni görüyorum aynen devam çok mutluyum ama cuma test yaptım negatif çıktı :43:

Canım umut bitmiiş değil adet olmadığın sürece umut var demektir. İnşallah güzel haberlerini alırızz. Bir belirti var mı? kasık batması göğüs hassasiyeti kan testi yaptırdın mı.?:35::35::35:

Hadi bakalım canım sana bol halvetler. Ben eşim boşalmadan hemen yastık koyduruyorum valla rahim tersliği var yolu bulması zor olmasın hemencecik içeri aksınn gitsin diye :) sonra o yastık belimden hiç çıkmiyo :9::9::9::9::9::9::9:
eşim film izler film biter ben hala o durumda. eşim bazen kızıyo çok takıyorsun diye bazen de benimle yatıyo :15::15::15::15:

artık o pozisyonu da deneyecez sadece bi kaç kere dizlerimi büküp yataktan çıkmadım eşime de kitabımı getir de sıkılmayim dedim kitap okudum yarım ssaat falan.

Canım Rabbim şifa versin inşallah.

Ekledim canım uğur getirsin inşallah.

bende folbiol kullanıyorum cnm fazlasının hiçbir zararı yok merak etme. Hatta benim oğlumda hep folik asit yüksek çıkar fazlaca. Doktoru hiç önemli değil diyor çünkü oğlum yoğurt delisi ve hep kendim mayalıyorum bayılıyor. iki günde 1 lt sütten mayaladığımı bitiriyor. Kemik gelişimi için faydalı birşey yani bizim içinde zararı olan bir ilaç değil endişelenme cnm.

Ayshe cnm eklisin listede zaten gecikmen vvardı ne durumdasın

yavrum sağool ya yeni görüyorum aynen devam çok mutluyum ama cuma test yaptım negatif çıktı :43:

Peki tatlim bir deniyim insaallah tam manasiyla kurtulurum.cok sagol cnm

Canim cok tsk ederim . Hepimizin imtihani farkli seylerden oluyor iste. Allahim burdaki herkese bu ay annelige ilk adimi atmayi nasib etsin insaallah.

Amin cnm inşallah çok teşekkür ederim.

Bendede cok kuruluk oluyo peki napcaz kayganlastirici kullanmstm bende kac ay. Artk kullanmiyorum ama ynede kuruyo

Rica ederim tatlım. Uğur getirsin inşallah.

Ekledim bitanem seni de. Uğur getirsin sana da inşallah. Utanacak hiçbir şey yok inan. Burda herkes tek şey için çabalıyor. Rabbimin annelere emaneti bir evlat için. O küçük cana sahip olabilmek için uğraşıyorum herkes. Bu yolda herşey mübah annelere. Çekinecek utanacak hiçbir durum söz konusu olamaz merak etme. Buda kimse horlayamaz birbirini. Herkes bilgi paylaşımı içinde bildiklerini karşısındaki ile paylaşır. Birbirimizi tanımasak da uzun soluklu dostluklar kurmak amaç.
:21::21::21::21:

Beni de ekler misin canım bat 16 haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım canım sana bol halvetler. Ben eşim boşalmadan hemen yastık koyduruyorum valla rahim tersliği var yolu bulması zor olmasın hemencecik içeri aksınn gitsin diye :) sonra o yastık belimden hiç çıkmiyo :9::9::9::9::9::9::9:
eşim film izler film biter ben hala o durumda. eşim bazen kızıyo çok takıyorsun diye bazen de benimle yatıyo :15::15::15::15:

annem kanser oldu ben utanmayı bıraktım böyle konularda... kimseye göstermedim sakladımda noldu gelen geçen baktı der hep annem.(asistanlar prof.lar kalabalık bi ekip bakıyodu anneme. çok nadir bi sorun oduğu için. şimdi çok iyi Allah a şükür. tabi takımlarını aldılar)

ben bu yastık olayına inanmıyodum eşim yastık aldı geldi napıyon dedim belinin altına koycam dedi. sen bunu nerden öğrendin dedim kocakarılardan dedi :1:
o ay hamile kaldım:21: düştü ama olsun:2:

Canım umut bitmiiş değil adet olmadığın sürece umut var demektir. İnşallah güzel haberlerini alırızz. Bir belirti var mı? kasık batması göğüs hassasiyeti kan testi yaptırdın mı.?:35::35::35:

CANIM göğüs hassasiyeti hep var bende ya :) kasıklarım ara ara ağrıyo yarın 19 mayıs sağlık ocağı kapalı salı gününe kadar olmazsam ki inşallah olmam salı yaptırcam hem sevinç hem korku hepsi bi arada :) ya rabbim hepimize tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah :16::16::16::16:

ben inofolik kullanıom. prolaktin yüksek diye de dostinex pzt perş. kan düşük diye bitane gynoferon.

canım kahve içirmem mümkün değil de benimkinin spermleri maşallah pek bi hızlıymış :52: 283 milyon % 75 hareketli.iyi ki benim yumurtalar büyümüomuş diyorum :) tek güvencem bu bak ben yumurtayı büyüttüm o kadar hallet sen de gerisini diyorum :52: daha ne yapayım diyorum :52: ama kaldırayım bakalım bu iş ya olacak ya olacak derim :46: canım kasıklarımda çok ağrı oldu. ben bi yumurta olmasına üzüldüm iki olaydı biri tutardı biri tutmasa da dedim. ama dr asıl istediimiz bu dedi. ebe arkadaşım da şöyle düşün bütün spermler bi taneyle uğraşacağı için döllenme ihtimali artar dedi. bakalım. ama ben o pozisyonu hiç yapmadım dur onu da yapacam bugün :)

Dostinex pzt prş bende kullandım cnm saati saatineydi 11se 11 başka zaman yok bide progestan vermişti yumurtlama zamanında başlamıştım o ayda hamile kalmıştım inşallah sende sağlıklı hamiş olursun bizde burda seviniriz

Beni de ekler misin canım bat 16 haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ekledim canım uğur getirsin inşallah sana da.

annem kanser oldu ben utanmayı bıraktım böyle konularda... kimseye göstermedim sakladımda noldu gelen geçen baktı der hep annem.(asistanlar prof.lar kalabalık bi ekip bakıyodu anneme. çok nadir bi sorun oduğu için. şimdi çok iyi Allah a şükür. tabi takımlarını aldılar)

ben bu yastık olayına inanmıyodum eşim yastık aldı geldi napıyon dedim belinin altına koycam dedi. sen bunu nerden öğrendin dedim kocakarılardan dedi :1:

Canım çok üzüldüm ama iyi olması çok güzel Rabbim tekrar yaşatmasın. Eşimin anneannesi ve benim de babannem de takım taklavat gitti. Aman sağlıklı olsunlar başımızda olsunlar önemli olan bu.

Eşinin böyle söylemesi de çok hoş valla güldüm okurken de :15: maşallah diyelim eşine kocaman alkış :46::46::46::46:

CANIM göğüs hassasiyeti hep var bende ya :) kasıklarım ara ara ağrıyo yarın 19 mayıs sağlık ocağı kapalı salı gününe kadar olmazsam ki inşallah olmam salı yaptırcam hem sevinç hem korku hepsi bi arada :) ya rabbim hepimize tez zamanda bi bebiş nasip etsin inşallah :16::16::16::16:

Canım devlet hastanesi acil servisi 1 saate veriyor yakında yok mu sağlık ocağına kan versen 2 güne anca gelyiro sonuç. İnşallah güzel haberler alırız.:10:

Dostinex pzt prş bende kullandım cnm saati saatineydi 11se 11 başka zaman yok bide progestan vermişti yumurtlama zamanında başlamıştım o ayda hamile kalmıştım inşallah sende sağlıklı hamiş olursun bizde burda seviniriz

umarım canım hep birlikte srvinecek haberler alır parti yaparız :52: dostinex in saati önemli demek bana demedi dr gerçi ben hemen hemen aynı saatlerde içtim de akşam 10 gibi bilmiyordum ama

çok geçmiş olsun.

Back