- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.101
umarım canım hep birlikte srvinecek haberler alır parti yaparızdostinex in saati önemli demek bana demedi dr gerçi ben hemen hemen aynı saatlerde içtim de akşam 10 gibi bilmiyordum ama
Bendede cok kuruluk oluyo peki napcaz kayganlastirici kullanmstm bende kac ay. Artk kullanmiyorum ama ynede kuruyo
Amin gülüm inşallah bana dr da söyledi eczanede söyledi cnm bundan sonra dikkat edersin bide inşallah rabbim nasip eder bebiş ozamanda bırak öyle dediydi dk
Ben geldiiimmm anne aday adaylari.keyifler nasil bakim
Amin gülüm inşallah bana dr da söyledi eczanede söyledi cnm bundan sonra dikkat edersin bide inşallah rabbim nasip eder bebiş ozamanda bırak öyle dediydi dk
bana doktorum 10. haftaya kadar devam edicez demişti...
hamilelikten şüpelenince hemen bıraktım. düştü:2: acaba o yüzden mi düştü diye düşünüp duruyorum kaç zamandır. küçücük hap ne çok etkisi varmış :44:
bana doktorum 10. haftaya kadar devam edicez demişti...
hamilelikten şüpelenince hemen bıraktım. düştü:2: acaba o yüzden mi düştü diye düşünüp duruyorum kaç zamandır. küçücük hap ne çok etkisi varmış :44:
Öyle vallahi düşmesi onla alakalı değildir cnm için rahat olsun kansızlıkta varmış galiba eminim bu bebişin sana sımsıkı tutunacak kalbini rahat tut
hadi ya ondan olabilir mi acaba sormak lazım dr a
benimki 4 haftalıktı. doktorum sağlıksızmış demekki dedi. nasip değilmiş en azından hamile kalabildiğini öğrendik dedi.
sadece 1 kere içmemiştim oda yarım tablet...
Aa bende dikkatli olayım canım normalde 5 gün sürüyor uzamadan giderim doktora. Şu an şehir dışındayım dönünce gideyim gecikmede bile. Peki ilaç mı veriyorlar bu durumda yoksa kürtaj mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kansızlık bende değil zeynep_xxde varmış
kızlar bu arada tanışsak mı ya ben sayfada yeniyim çok canım sıkılıyor
haziran hepimize uğur getirecek sen çalışmaya devam et. çok geçmiş olsun
Hoşgeldin cnm benim sen ne zamandır düşünüyorsun
aaaa var kuzumda ne dicem ki onlara demiyecekler mi burası acil falan diye ne aciliyetin var senindiyecekler:)
Canım kanda gebelik testi yaptırcam diyorsun dahiliye acile veriyor mesela dr a da gebelikte kan testi yaptırcam diyon kan için veriyor listeyi sana valla ben çoook yaptırdım :)
canım 13 aylık evlyim 2 ay falan korunduk yani biryıldır istiyoruz
Canım kanda gebelik testi yaptırcam diyorsun dahiliye acile veriyor mesela dr a da gebelikte kan testi yaptırcam diyon kan için veriyor listeyi sana valla ben çoook yaptırdım :)
canım inan bilmiyordum acilin baktığını sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?