Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ısrarla tavsiye ediyorum... ama sakın kayganlaştırıcı almayın. eczacı bize kayganlaştırıcı vermiş ikiside aynı şey canım nolcak dedim. Meğer değilmiş. arada büyük fark var:44:
Peki tatlim bir deniyim insaallah tam manasiyla kurtulurum.cok sagol cnm

Canim cok tsk ederim . Hepimizin imtihani farkli seylerden oluyor iste. Allahim burdaki herkese bu ay annelige ilk adimi atmayi nasib etsin insaallah.

artık o pozisyonu da deneyecez sadece bi kaç kere dizlerimi büküp yataktan çıkmadım eşime de kitabımı getir de sıkılmayim dedim kitap okudum yarım ssaat falan.

Bendede cok kuruluk oluyo peki napcaz kayganlastirici kullanmstm bende kac ay. Artk kullanmiyorum ama ynede kuruyo

Beni de ekler misin canım bat 16 haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annem kanser oldu ben utanmayı bıraktım böyle konularda... kimseye göstermedim sakladımda noldu gelen geçen baktı der hep annem.(asistanlar prof.lar kalabalık bi ekip bakıyodu anneme. çok nadir bi sorun oduğu için. şimdi çok iyi Allah a şükür. tabi takımlarını aldılar)

ben bu yastık olayına inanmıyodum eşim yastık aldı geldi napıyon dedim belinin altına koycam dedi. sen bunu nerden öğrendin dedim kocakarılardan dedi
o ay hamile kaldım düştü ama olsun:2:

Dostinex pzt prş bende kullandım cnm saati saatineydi 11se 11 başka zaman yok bide progestan vermişti yumurtlama zamanında başlamıştım o ayda hamile kalmıştım inşallah sende sağlıklı hamiş olursun bizde burda seviniriz

Beni de ekler misin canım bat 16 haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ekledim canım uğur getirsin inşallah sana da.

Canım çok üzüldüm ama iyi olması çok güzel Rabbim tekrar yaşatmasın. Eşimin anneannesi ve benim de babannem de takım taklavat gitti. Aman sağlıklı olsunlar başımızda olsunlar önemli olan bu.

Eşinin böyle söylemesi de çok hoş valla güldüm okurken de maşallah diyelim eşine kocaman alkış

umarım canım hep birlikte srvinecek haberler alır parti yaparız dostinex in saati önemli demek bana demedi dr gerçi ben hemen hemen aynı saatlerde içtim de akşam 10 gibi bilmiyordum ama

çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…