- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.041
Canımm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canım. :13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:)
Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.
UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Delfn........................14 Mayıs beklemede güzel haber inşallah.
Ayshe9388................15 Mayıs beklemede güzel haber inşallah.
Teolog5525...............20 Mayıs
Ne durumdasınız kızlar güzel haberler bekliyoruzz...
Merhaba kizlar bende mayistan hazirana transfer olanlardanim araniza kabul edersenz sevinirm rabbm hakkimizda hayirlisni nasip etsin
Ya tamda ovulasyonumda yolda olcam tutar insallah. Valla kizlar oyle guzel bilgiler paylasmissinizki en sonunda bebek yapimindda profesor olcaz. Ah kocalarimiz bi bilse gulerlermi aglarlarmi artk
ovülasyon belirtileri:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir.
benim bu belirtiler yumurtlamadan 2 gün önce falan başladı halen devam ediyo kasık ağrım çok ayakda dahada şiddetleniyor ovulüsyon testiyle takip ettim yumurtlamayı yaklaşık 7-8 gündür böyle internetde araştırdım 1-2 günde geçer yumurtlama ağrısı diyor , buay kültürde verdim iltihapda yokmuş neden sizce bata 8 gün var
Dünü degerlendirmistik bugun ara vereyim değil mi
ben geçen ay gün aşırı oldu bebek yok bu ay yumurtlama günleri hergün bakalım bu ay olacakmı
Bende vajinismustun canım ne zaman kurtuldun. Gözün aydın
Merhba canım tabi ki aramıza hoşgeldin :) Bat tarihini yazarmısın cnm uğurlu listemize ekleyelim seni de inşallah bu ay bu liste uğur getirsin sana.
Canıım tamam bir gün öncesi ilişki olursa ovulasyon gününe kadar hayatta olan spermin olur içerde 48 saat yaşıyor yaramazlar :)
Kızlar bu konuyu da bir okuyun isterseniz. Faydalı bilgiler mevcut..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=46035
Canim benim tam olarak kurtulamadim cok rahat degilim kasilmalar var hala. Ama bebek istiyorum iste napim. Allah buyuk
beni de eklermisiniz ? Bat: sanırım 8 haziran:26:
Birde bu sogan kurunu kullandigimdan beri akintim cogaldi temizleniyorum galiba
arkadaşlar ben de listeye eklenmişim teşekkür ederim öncelikleeee :)
bi de arkadaşlar bi şey takıldı kafama dun yumurta takibim vardı sabah 16mm bi yumvar solda iyi dedi. ama eşim dun nöbetçiydi ilişki olamadı günduz de misafirmiz vardı olmadı biz geç kalmadık değil mi :) bi ebe arkadaşıma bu yum ne zaman çatlar dedim 12 mm den sonra çatlama ihtimali var dedi. çatlatma iğnesi vemedi bana klomen kullanıom gun aşırı ilişki dedi. benimki nöbetten geldi misafir olunca da uykusunu alamadı şimdi de uyuyo yarın çok mu geç olur kaldır diyosanız kaldırim adamı :
Canım belin altına yastık koyup 2 saaat ayakları dikiyo musun? Birde bebek istediğiniz dönemde vajinal duş yapmamalısın biliyormusun?