- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.061
femore yi deneseniz bi.... düşünüyorum da onu kullanmasaydım bende vajinismus olurdum...
çok faydasını gördüm...
arkadaşlar ben de listeye eklenmişim teşekkür ederim öncelikleeee :)
bi de arkadaşlar bi şey takıldı kafama dun yumurta takibim vardı sabah 16mm bi yumvar solda iyi dedi. ama eşim dun nöbetçiydi ilişki olamadı günduz de misafirmiz vardı olmadı biz geç kalmadık değil mi :) bi ebe arkadaşıma bu yum ne zaman çatlar dedim 12 mm den sonra çatlama ihtimali var dedi. çatlatma iğnesi vemedi bana klomen kullanıom gun aşırı ilişki dedi. benimki nöbetten geldi misafir olunca da uykusunu alamadı şimdi de uyuyo yarın çok mu geç olurkaldır diyosanız kaldırim adamı :
Merhaba tatlım hoşgeldin. Uğurlu listemize senide ekledim. Umarım adet olmazsın ve bebeğin gelir.
Evet cnm soğan küründe akıntı oluyor normal. içini temizliyor şu anda.Ve yumurta yapımında da yardımcıdır soğan kürü.
Rica ederim bitanem ne demek. Uğur getirsin sana listemiz.
Bu arada adamı uyandır bence her gün çok önemli kaçmamalı maşalallah yumurtan çok güzel olmuş. Kasıklarında bir ağrın var mı? Hatta içirebilirsen bence bir türk kahvesi içir cnm sperleri hareketlensin sonrası da ilişki ve ayaklar tavana 2 saat. Hatta öylece yat sabah banyo yap canım. Hadi bakalım :)
Canim benim tam olarak kurtulamadim cok rahat degilim kasilmalar var hala. Ama bebek istiyorum iste napim. Allah buyuk
Hosbuldk canim bat tarihm 12 haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende folbiol kullanıyorum cnm fazlasının hiçbir zararı yok merak etme. Hatta benim oğlumda hep folik asit yüksek çıkar fazlaca. Doktoru hiç önemli değil diyor çünkü oğlum yoğurt delisi ve hep kendim mayalıyorum bayılıyor. iki günde 1 lt sütten mayaladığımı bitiriyor. Kemik gelişimi için faydalı birşey yani bizim içinde zararı olan bir ilaç değil endişelenme cnm.Canım faydalı bilgiler paylaştığın için teşekkürler. Ben folbiol kullanıyorum 5 mg lık. Acaba fazla folik asitin bir zararı olur mı kafama takıldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar nasılsınız benide ekleyin listeye
Onceki ay denemelerimizde bu hatalari hep ben yapiyordum bu ay yapmiyorum artj direk yastigi koyup yatiyorum umarim ise yarar
Tatlim tskurler benide eklemissn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O neki tatlim.*)
Bende 4 sene oldu . Cocuk dusunmeyince umursamadim lay lay lom gecti yillar. Ama ne bilim cocuk icin seye ihtiyacim olcak:)bi çeşit jel..eczaneden alıyosunuz.. bi arkadaşım önermişti.. ben çok bilmiş olduğumdan hiç bişey kullanmadan yapmak için uğraştım
tabi beceremedik... eşek gibi aldık femore yi... ilk kullanımda oldusonra 2 kez daha kullandım sonra bıraktım ha bu arada 2,5 senelik evliyim
şimdi herşey benim kontrlümde
Canım faydalı bilgiler paylaştığın için teşekkürler. Ben folbiol kullanıyorum 5 mg lık. Acaba fazla folik asitin bir zararı olur mı kafama takıldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba tatlım hoşgeldin. Uğurlu listemize senide ekledim. Umarım adet olmazsın ve bebeğin gelir.
Evet cnm soğan küründe akıntı oluyor normal. içini temizliyor şu anda.Ve yumurta yapımında da yardımcıdır soğan kürü.
Rica ederim bitanem ne demek. Uğur getirsin sana listemiz.
Bu arada adamı uyandır bence her gün çok önemli kaçmamalı maşalallah yumurtan çok güzel olmuş. Kasıklarında bir ağrın var mı? Hatta içirebilirsen bence bir türk kahvesi içir cnm sperleri hareketlensin sonrası da ilişki ve ayaklar tavana 2 saat. Hatta öylece yat sabah banyo yap canım. Hadi bakalım :)
ısrarla tavsiye ediyorum... ama sakın kayganlaştırıcı almayın. eczacı bize kayganlaştırıcı vermiş ikiside aynı şey canım nolcak dedim. Meğer değilmiş. arada büyük fark var:44:Bende 4 sene oldu . Cocuk dusunmeyince umursamadim lay lay lom gecti yillar. Ama ne bilim cocuk icin seye ihtiyacim olcak:)
kaldır kaldır
Zeynepxx alemsin valla cok guldum sana. Adam yorgun argin uyandir bakalim sok olcak karima nolmus dycek..ama tabkde hemen uyandr aksatma..
eklemişsiniz teşekkür ederim
Benimde 2 haziran canim . Ay cok utandim aranizda ben
Merhaba ekledim cnm uğur getirsin inşallah.
Ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimin babasının kahvesi vardı ve ben evlenene kadar ne kavgalar ettim o kahve için. O kadar dua ettim ki inan gelinliğimi ve o cicim aylarım burnumdan gelmişti. Çok şükür bu sene kurtulduk sattılar dükkanı da eşim evde yemek yer oldu :) Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah.
Amin cnm amin inşallah bi bebişimiz olsaydı herkezin cümlemizin bütün linktekinlerin bizde onları unuturduk ben heralde hiç hatırlamazdım
ben inofolik kullanıom. prolaktin yüksek diye de dostinex pzt perş. kan düşük diye bitane gynoferon.
canım kahve içirmem mümkün değil de benimkinin spermleri maşallah pek bi hızlıymış283 milyon % 75 hareketli.iyi ki benim yumurtalar büyümüomuş diyorum :) tek güvencem bu bak ben yumurtayı büyüttüm o kadar hallet sen de gerisini diyorum daha ne yapayım diyorum ama kaldırayım bakalım bu iş ya olacak ya olacak derim canım kasıklarımda çok ağrı oldu. ben bi yumurta olmasına üzüldüm iki olaydı biri tutardı biri tutmasa da dedim. ama dr asıl istediimiz bu dedi. ebe arkadaşım da şöyle düşün bütün spermler bi taneyle uğraşacağı için döllenme ihtimali artar dedi. bakalım. ama ben o pozisyonu hiç yapmadım dur onu da yapacam bugün :)
Canım Rabbim şifa versin inşallah.
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.
bende folbiol kullanıyorum cnm fazlasının hiçbir zararı yok merak etme. Hatta benim oğlumda hep folik asit yüksek çıkar fazlaca. Doktoru hiç önemli değil diyor çünkü oğlum yoğurt delisi ve hep kendim mayalıyorum bayılıyor. iki günde 1 lt sütten mayaladığımı bitiriyor. Kemik gelişimi için faydalı birşey yani bizim içinde zararı olan bir ilaç değil endişelenme cnm.
Ayshe cnm eklisin listede zaten gecikmen vvardı ne durumdasın
İnşallah canım yarar merak etme. İnşallah bu ay bebişine kavuşursun.
Canım Rabbim şifa versin inşallah.
Ekledim canım uğur getirsin inşallah.
bende folbiol kullanıyorum cnm fazlasının hiçbir zararı yok merak etme. Hatta benim oğlumda hep folik asit yüksek çıkar fazlaca. Doktoru hiç önemli değil diyor çünkü oğlum yoğurt delisi ve hep kendim mayalıyorum bayılıyor. iki günde 1 lt sütten mayaladığımı bitiriyor. Kemik gelişimi için faydalı birşey yani bizim içinde zararı olan bir ilaç değil endişelenme cnm.
Ayshe cnm eklisin listede zaten gecikmen vvardı ne durumdasın
yavrum sağool ya yeni görüyorum aynen devam çok mutluyum ama cuma test yaptım negatif çıktı
Merhaba ekledim cnm uğur getirsin inşallah.
Ay canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, eşimin babasının kahvesi vardı ve ben evlenene kadar ne kavgalar ettim o kahve için. O kadar dua ettim ki inan gelinliğimi ve o cicim aylarım burnumdan gelmişti. Çok şükür bu sene kurtulduk sattılar dükkanı da eşim evde yemek yer oldu :) Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah.
Amin cnm amin inşallah bi bebişimiz olsaydı herkezin cümlemizin bütün linktekinlerin bizde onları unuturduk ben heralde hiç hatırlamazdım
Aynen öyle canım inşallahh canım inşalllahhhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?