Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canm valla çok okudum geç döllenme olanların geç çıkıyomuş baya sen bekle biraz daha sonra yeniden yaptır testini belirtilerin varmıydı peki

Kizlar hamile kalma surecindeyim .doktor kesinlikle stres yasak dedi .mahallenin cocuklari sokaga sabahin korunde cikip geceye kadar top oynuyorlar ve topu oyle bi duvarlara vuruyolarki kafam kaldirmiyo artik .kac defa uyardim.nereye sikayet edebilirim.nolur bans bi yol gosterin

Son düzenleme:
Bence bişi olmaz iç canım herşey heran olmuo ki bende bazen unutuyorum soğan küründe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende malesef iki kere unuttum ama aksami bekledim aksam içtim sende şimdi ic farketmez bunyene girmesi yeter

Merhaba arkadasla mayis ayinda hamid olmak isteyenler baligindaydim ama anirim burada olmam gerekli bat 5 haziran çünkü. Aslında pko var bende adetlerin düzensiz ama en son 5 mayista adet oldum Dr bati 4_5 haziran gbi düşündü. Bu ay ilk klomen denemesi yaptim 5. Günde ik tane. Bugun yum takibi vardı. Çok iyi evap vermiş dedi 13. Gun solda bi yum var 16 mm dedi. Ben hem iyi dedi bu 18_20 olma gerekmez mi diye düşündüm ama günde 2 mm buyuyomus galiba gün asidi ilişki dedi. Ovulayon testi almama gerek var mi sizce tekrar merhaba herkese

Canım ben de 14 gün yaptırdım 18mm dedi çatlama iğnesi vermedi boyutu hakkında da yorum yapmadı benim içime kurt düştü tam olarak ne dedi doktorun yumurta boyutuna

Canım ben de 14 gün yaptırdım 18mm dedi çatlama iğnesi vermedi boyutu hakkında da yorum yapmadı benim içime kurt düştü tam olarak ne dedi doktorun yumurta boyutuna

Canim boyutunu ben sorunca söyledi zaten sadece çok iyi cevap veis kasiklarin çok agrimistir dedi. İne de vermedi ama çok iyi dedi sadece 13. Gün 16 mm bilemedim ben de. Kaiklarim çok agrio na gelin bacaklarim

Kizlar Merhaba
Dun de yazmıştım ovulasyon testi sonucumu
Biz 15inde iliskiye girdik
Dunku testte cift çizgi belirgindi ama önceki gün ilişki olduğu için tekrarlamadik
Bugun testi tekrarladim ikinci çizgi silik çıktı bunun anlami yumurtanin catladigi mi ?
Bugün sağ tarafimda karın ağrısı da vardi.
Bugun tekrar iliski olacak acaba dun tekrarlamamakla hata mi yaptik
Yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• $1400348488924.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $1400348506460.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 48
Canim boyutunu ben sorunca söyledi zaten sadece çok iyi cevap veis kasiklarin çok agrimistir dedi. İne de vermedi ama çok iyi dedi sadece 13. Gün 16 mm bilemedim ben de. Kaiklarim çok agrio na gelin bacaklarim
Bat ne zaman canım benimde o dönem rol kasıgım ağırmiştı yumurta solda oluşmuş

Bat ne zaman canım benimde o dönem rol kasıgım ağırmiştı yumurta solda oluşmuş

Canim bat 5 haziran o zamana kadar adet olmazsan gel gebelik testi yapalim dedi. Benim sağ laik daha çok agrio ama solda bi yumurta dedi' ama ben çok slklsmlstm niya öyle geldin ki aleti ilerletemiyorum dedi göğüsten bakti bi de

Hocam merhaba size yazmistim cift cizgiyi gordugunuzde iliskiye girmenizi tavsiye etmistim.ama zaten yumurta catlasa bile 48 saat canli kalabiliyo.spermlerde 3 gun canli kalabiliyor.bir gun oncesi veya sonrasi cok problem degil.gunsel bisey degil donemsel bi durum..ama tabi tam cizgiyi gorunce iliskiye girmek cok daha ii olur

Üstüste ilişki oldugunda sperm kalitesinin dusecegini söylediler ben de bugunr bıraktım.
Yarın tekrar yapmama gerek yok değil mi testi?

Aslinda cok iyi yapmissiniz.cunku bu donemde iki gunde bir iliski olmali.dedigim gibi spermler 3 gun canli kalsbildigi icin dun girmeseniz bile eger yumurtaniz dun catladiysa da zaten gerekli olan canli sperm bir gun oncesinden hazirda.siz cok mantikli davranmissiniz.

Mayisin 10u 12si 15i bi de bugun
Ben yumurtlama donemine daha var diye iki gun araya dikkat etmedim ama bugunden itibaren dikkat edecem

Son adet tarihiniz 4 mayis diye aklimda kalmis.ilk adet gununuzun tarihini baz alip sayin 10.gun ve 18.gun arasinda ovulasyon doneminiz .iki gunde bir iliski oldugunu varsayalim 3 veya 4 defa iliskiye girilir.eger bu ay bunlari yaptiysaniz.bundan sonrasi Allah'a kaldi hocam.hakkinizda hayirlisi.kac yillik evlisiniz ve baska cocugunuz varmi?

kızlarrrrr ben geldmmmmm bendeeee topiğnzeeee allrmsnzzz mayıısss ayıındada hamış kalamadm ıns bu ay 0lurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…