- Konu Sahibi Whiteandblue
günaydınnnn cnm aminnn umudumuzu yitirmeyelimmm :)
Kuzum yeni girebildim aynen cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnn cnm aminnn umudumuzu yitirmeyelimmm :)
Ben göbekten vurulmuştum tatlım öle daha kolay zaten bi tane vuruluyosunamin kuzum inş...ya iğne ye baslıcaz dedı gobekten ıgne mı yapcaklar.bılmıyorum..daha önce çatlatma ıgnelerımı kalcadan vurundum..
merba cnm yaa etkılenılmıcek gıbı deıl kıı cok guzel bı ruyaa ama ne bılımm ıyı dusun ıyı olsun derler..hamıle degılım tatlım gunum gectı dıye dun gıttım tahlıl yaptırdımm 0.1 cıktı..ve ben hala hastanmadım.bu nasıl bıseydır bılmıyorum...bugunle 4 gun oldu gecıkmem..
Bence bişi olmaz iç canım herşey heran olmuo ki bende bazen unutuyorum soğan küründe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah size bagislasin canım daha yeniymissin enkisa zamanda iyi haberler aliriz topikce inşallah:)
Canım ben de 14 gün yaptırdım 18mm dedi çatlama iğnesi vermedi boyutu hakkında da yorum yapmadı benim içime kurt düştü tam olarak ne dedi doktorun yumurta boyutunaMerhaba arkadasla mayis ayinda hamid olmak isteyenler baligindaydim ama anirim burada olmam gerekli bat 5 haziran çünkü. Aslında pko var bende adetlerin düzensiz ama en son 5 mayista adet oldum Dr bati 4_5 haziran gbi düşündü. Bu ay ilk klomen denemesi yaptim 5. Günde ik tane. Bugun yum takibi vardı. Çok iyi evap vermiş dedi 13. Gun solda bi yum var 16 mm dedi. Ben hem iyi dedi bu 18_20 olma gerekmez mi diye düşündüm ama günde 2 mm buyuyomus galiba gün asidi ilişki dedi. Ovulayon testi almama gerek var mi sizce tekrar merhaba herkese
Canım ben de 14 gün yaptırdım 18mm dedi çatlama iğnesi vermedi boyutu hakkında da yorum yapmadı benim içime kurt düştü tam olarak ne dedi doktorun yumurta boyutuna
Bat ne zaman canım benimde o dönem rol kasıgım ağırmiştı yumurta solda oluşmuşCanim boyutunu ben sorunca söyledi zaten sadece çok iyi cevap veis kasiklarin çok agrimistir dedi. İne de vermedi ama çok iyi dedi sadece 13. Gün 16 mm bilemedim ben de. Kaiklarim çok agrio na gelin bacaklarim
Bat ne zaman canım benimde o dönem rol kasıgım ağırmiştı yumurta solda oluşmuş
Kizlar Merhaba
Dun de yazmıştım ovulasyon testi sonucumu
Biz 15inde iliskiye girdik
Dunku testte cift çizgi belirgindi ama önceki gün ilişki olduğu için tekrarlamadik
Bugun testi tekrarladim ikinci çizgi silik çıktı bunun anlami yumurtanin catladigi mi ?
Bugün sağ tarafimda karın ağrısı da vardi.
Bugun tekrar iliski olacak acaba dun tekrarlamamakla hata mi yaptik
Yorumlarinizi bekliyorum
Hocam merhaba size yazmistim cift cizgiyi gordugunuzde iliskiye girmenizi tavsiye etmistim.ama zaten yumurta catlasa bile 48 saat canli kalabiliyo.spermlerde 3 gun canli kalabiliyor.bir gun oncesi veya sonrasi cok problem degil.gunsel bisey degil donemsel bi durum..ama tabi tam cizgiyi gorunce iliskiye girmek cok daha ii olur
Kizlar Merhaba
Dun de yazmıştım ovulasyon testi sonucumu
Biz 15inde iliskiye girdik
Dunku testte cift çizgi belirgindi ama önceki gün ilişki olduğu için tekrarlamadik
Bugun testi tekrarladim ikinci çizgi silik çıktı bunun anlami yumurtanin catladigi mi ?
Bugün sağ tarafimda karın ağrısı da vardi.
Bugun tekrar iliski olacak acaba dun tekrarlamamakla hata mi yaptik
Yorumlarinizi bekliyorum
Üstüste ilişki oldugunda sperm kalitesinin dusecegini söylediler ben de bugunr bıraktım.
Yarın tekrar yapmama gerek yok değil mi testi?
Bu donemde iki gun arayla kac defa girdiniz iliskiye peki?
Bu donemde iki gun arayla kac defa girdiniz iliskiye peki?
Mayisin 10u 12si 15i bi de bugun
Ben yumurtlama donemine daha var diye iki gun araya dikkat etmedim ama bugunden itibaren dikkat edecem